Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 539 / 1052 oldal |
Még egy garantált danon társas,Maciimádó levele.
Meg jött a garantált Danone társasom!
danone társas
Köszi Sada!
Gyipke levele, holnap küldöm a cserét
danone garantált társas, marbi hátizsákok érkeztek 

Baba játék gyűjtőlap, Knorr boríték, de termékminta nem.
Ez kisebb, A5-ös, benne egy csomó játék leírása, amit már ismerünk.
Ez kisebb, A5-ös, benne egy csomó játék leírása, amit már ismerünk.
Sada! A Mivilágunk különszám miből áll? Van benne termékminta?
Nem küldtem vissza nekik semmilyen kérdőívet. Gyanítom, inkább az online játékkal nyerhettem, ami viszont fura, mert látszólag fel se rakott a listára
Nem bánom, nyertem és kész

Nem bánom, nyertem és kész

gueene
Még a jó múltkor volt az, amikor a cd tartót meg ezeket lehetett nyerni, ha valaki visszaküldi a papírt (talán kérdőívet) két kóddal akkor autómatikusan küldenek neki hamutartót. Az az autómatikus annyira autómatikus volt, hogy én a 4-ből egyet sem kaptam.lehet, hogy az lenne az?
Még a jó múltkor volt az, amikor a cd tartót meg ezeket lehetett nyerni, ha valaki visszaküldi a papírt (talán kérdőívet) két kóddal akkor autómatikusan küldenek neki hamutartót. Az az autómatikus annyira autómatikus volt, hogy én a 4-ből egyet sem kaptam.lehet, hogy az lenne az?
PallMall hamutartó - vajon mivel érdemeltem ki? 

Mi világunk magazin különszám.
Sana multi és remélhetőleg a visszakapott adóm. 

Sana multivitamin, Danon garantált társas
Legalább mostmár beugrott hol nyertük a kalória könyvet.
Megjött a Danon gartantált társasa az első 20 beküldés után.
Megjött a Danon gartantált társasa az első 20 beküldés után.
Megérkezett a kalóriakönyv a nana.hu-ról.
Most írtam levelet a haasnak! Remélem erre kapok választ!
office@edhaas.hu
office@edhaas.hu
Most hozott a postás egy helyes kis csomagot. Gondoltam a Nescafés bögre van benne. De nem: egy Kodak fényképezőgép. Nagyon örülök. Szépen kezdődik a hét.
Kellett reklamálnom!
Megérkezet a 2 Sana-multi,még 1-et várok! 
Megérkezet a 2 Sana-multi,még 1-et várok! 
Nicika
Én egy címre kettőt kértem, külön névre érkeztek. Ajánlva jött, tehát papírjuk van róla, hogy feladták. Ha a következő héten sem érkezik meg, az oldalon biztos van emailcím, írj. Mert ha ajánlva adták fel, akkor elméletileg neked kell megkapnod.
Én egy címre kettőt kértem, külön névre érkeztek. Ajánlva jött, tehát papírjuk van róla, hogy feladták. Ha a következő héten sem érkezik meg, az oldalon biztos van emailcím, írj. Mert ha ajánlva adták fel, akkor elméletileg neked kell megkapnod.