SOS. Már megtaláltam sok kérdésre a választ, de a kincsekre nem figyeltem oda. Mailben tudna nekem valaki segíteni ( 1.helyszín )
Tudom hogy a képrészlet mellett kellene keresnem de már nem tudok visszamenni megnézni hogy hol jártam. (Merre lehetnek a kincsek)
Help!!!
Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség!.. Már csak 2 kérdő jelem van.. hiába keresem google-be nem találom!
1es a Szufi hangja?
2es Mire jó a zene, ha baj van?
írjatok!! Köszi
Szerintem a ma feltett kérdésekre a válaszokat megtalálni sokkal egyszerűbb volt, mint az előző héten!
rico: ment neked egy mail
Várszegi Viki: Bocsi, nem akarok én itt veszekedni, biztos én voltam vaksi.... :-)
Érdekes, volt, aki konkrét választ adott.....
Egy hiányzott, nem az összeset kértem. Csak nem értem, miért kell felháborodni egy kérdésen.
Zsu81, konkrét választ ne várj ezen az oldalon, de - mint nem sokkal korábban írtam - van fórum, ahol az összes megoldás fel van sorolva. Nem értem, ha erre a Webnyeremény főrumra eltaláltok, akkor a Startlapét miért olyan nagyon bonyolult felkeresni

Zsu: érdekes, én legalább tízszer megtaláltam lentebb a választ. Közvetlen alattad is. Azért nem írtam én már be tizenegyedjére. De kérdezz meg bátran pár embert rólam, hogy segítettem-e nekik vagy elhajtottam őket.

VárszegiViki: Bocs. Írtam, hogy új vagyok, de egyébként visszaolvastam jó pár oldalt, de nem találtam a választ. Még jó, hogy megbotránkozás helyett vannak jó fej emberek is, akik zokszó nélkül segítenek. Én így szoktam...
Mira!
Erre a kérdésre a választ már többen beírták az előző oldalakon.
Lapozz vissza!

Sziasztok!
Már csak egyetlen egy kérdésem van amire nem tudok válaszolni: Mi a tibeti legenda?! Aki tud légyszi segítsen, mert két napja szenvedek vele! Mindent megcsináltam, de a kincseket elfelejtettem felszedni, de már vissza nem tudok menni. Azt megköszönném ha valaki segítene a problémámon. Köszi írjatok légyszi!
1600 alappont + 50 pont citrom regiért, + 30 barát alatta= 1800 pont.
nekem is csak az első képet nyitja meg
sok pont: sok barát aki az illetőn keresztül regisztrált meg eleve 50 pont, ha citromailről regisztráltál

wtibi: ha csak ráhúzod az egeret a többire ki is írja hogy holnaptól, holnaputántól és csütörtöktől. Tehát nekünk is csak az elsőt. Sok pontja úgy lehet hogy sok a meghívott alatta aki beregizett. Mást nem tudok elképzelni.
a 2. heti feladványokból nektek is csak az elsőt nyitja meg...??
mert valakinek már 1800 valamennyi pontja van....:S
és nemtudom hogy lehet neki ennyi....
Ha mégegyszer megkérdezi valaki ezt a lépésről lépésrét én a Dunának megyek.

vagy inkább nem is jövök ide olvasni.

Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok, most regisztráltam. Végre találtam egy oldalt, ahol ezzel foglalkoznak:-)
Szóval, én is ezzel az egy kérdéssel akadtam el totálisan:" lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni"
Ha valaki segítene, vagy rávezetne, nagyon megköszönném.
mira mi volt a pontos kérdés így nem emlékszem a válaszra
Valaki tudja a lépésről lépésre már az összes startlapoldalt megfogom nézni kinomban légyszi???
Sziasztok.nehari,megtudná mondani valaki,hogy Melyik kínai-japán vallás művészetéhez tartozik a kertépítés, az aikido, a tusfestés vagy az íjászat? Légyszi

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások