Ma jött két OTP bankos kulcstartó és egy karkötő!
A Haas multivitamin nekem sem érkezett meg, pedig már több mint egy hónapja kitöltöttem a kérdőívet!
Akkor most hogy van egyébként? Egy címre csak egyet küldenek, vagy ha más néven töltöttük ki akkor többet is?
Egy Danone társasjáték és a páromnak Haas pezsgőtabletta érkezett.
2 db Knorr tányér, kedvcsináló magazin és máris 1 Nescafé bögre a kérdőivért.
JAjj jajj..nincs otthon senki..mikor fogom megkapni a tatyókat ? ismét 2 hét, 3?

Ferrari-s hátitatyó.

viki
Nekem is küldd át léci a képeket , köszi !
Megérkeztek a Marlborros hátizsákok!

)
Hozzánk épp ma hozta a postás a sana multivitamint.
Viki, írtam én is a képek miatt, küldd át nekem is lécci, ha nem gond.
Viki, köszi a választ, ez még attól is gyengébb, mint amire gondoltam, szóval kuka
Éci, nem hívtak, csak felcsörgetett a futár, szerencsére itthon voltunk.
Woodhouse: nem akarlak befolyásolni, inkább küldök róla egy képet. Illetve kettőt. kinyitott és összecsukott állapotban.
Hát akkor én is meggondolom, hogy kérem-e az Orsi-szatyrot.
Éci! Engem nem hívtak két hete, mikor hozták az öngyújtót. Csak jöttek

Évi*
Hívtak a Marlbi szállítás előtt ?
Akkor lehet,azokat késöbb postázzák!

Fáreo, én is Sana-t kértem, de még én sem kaptam meg

Mindenki csak Haas pezsgőtablit kapott? Én Sana-multit kértem,de még nem ért ide,más is olyat igényelt? Lehet azokat késöbb küldik ki?
Woodhouse:
Hát mit mondjak? Kihagytam volna az életemből. Pénztárca nagyságú, zippzáros, amit ha széthúzol feltéve ha nem kapja be a zippzár az anyagot, akkor egy elég vékony, átlátszó selyemszatyor alakul ki belőle ami kb 2 liter tejet bír el. Mindez Orsi logóval ellátva. Szóval többet költöttem rá mint amyennyit ér.
Viki, én is érdeklödnék, milyen a szatyor, érdemes-e visszaküldenem, vagy Bed módra inkább kukába helyezzem

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások