Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 540 / 609 oldal |
A szabályok meg egyértelműen le vannak írva. Csak venni kellene a fáradtságot (öt- tíz perc és el kellene olvasni). A kincses kérdés naponta négyszer szerepel minimu. Tessék visszaolvasni!
Na mostmár én is kezdek kikelni magamból. A múlt hetit négy óra alatt egy kérdés kivételével (zeneterápia) magamtól simán megcsináltam. És azzal is kinlódtam (nem írtam oda a zenét a terápia elé az volt a baj) Itt viszon néhányan olyan primitiv kérdéseket tesznek fel, hogy az már felháborító. Tessék kinlódni veler. Azért van. Nem csapatmunka a feladvány.
Sziasztok bocsika de tudna valaki segíteni már a suliba(jó hogy gép elött ülök.D) is csak ezt kerstem de nem tudom mi és már a fejem is fáj tőle és ideges is vagyok
aki tud az légyszi msn en vagy e mailba írjon nagyon hálás lennék
aki tud az légyszi msn en vagy e mailba írjon nagyon hálás lennék
"bár lehet, hogy mint tegnap regisztrált tagnak, nem is nagyon lenne joga beleszólni"
elírás: jogOM... Sorry! Magamra gondoltam.
elírás: jogOM... Sorry! Magamra gondoltam.
ildiccel egyet értek.Ide akármit írok belémkötnek az "újak".
Jogos: én írtam hülyeséget az előbb, tényleg 5 kincs van eddig.
Ugyanakkor az utolsó mondatoddal nem értek egyet, bár lehet, hogy mint tegnap regisztrált tagnak, nem is nagyon lenne joga beleszólni. De személy szerint úgy gondolom, hogy fórumozok másutt is, és ott se csinálnak problémát abból, hogy hány témához szólok hozzá. Meg abból se, ha esetleg több hétig nem szólalok meg, aztán meg hirtelen aktívan belefolyok a társalgásba. Miért baj az, ha az én érdeklődési köröm az itteni topicok közül csak ezt az egyet érinti? Csak azért nem fogok más témába is belekotyogni, hogy megmutassam: "igen, itt vagyok".
Persze mindenki véleménye eltérő, és lehet, hogy most a "régiek" megharagudnak rám ezért, de ettől még eléggé bántó ez a "vagy mindenhova írtok itt, vagy tűnés máshová" hozzáállás.
Ugyanakkor az utolsó mondatoddal nem értek egyet, bár lehet, hogy mint tegnap regisztrált tagnak, nem is nagyon lenne joga beleszólni. De személy szerint úgy gondolom, hogy fórumozok másutt is, és ott se csinálnak problémát abból, hogy hány témához szólok hozzá. Meg abból se, ha esetleg több hétig nem szólalok meg, aztán meg hirtelen aktívan belefolyok a társalgásba. Miért baj az, ha az én érdeklődési köröm az itteni topicok közül csak ezt az egyet érinti? Csak azért nem fogok más témába is belekotyogni, hogy megmutassam: "igen, itt vagyok".
Persze mindenki véleménye eltérő, és lehet, hogy most a "régiek" megharagudnak rám ezért, de ettől még eléggé bántó ez a "vagy mindenhova írtok itt, vagy tűnés máshová" hozzáállás.

Eddig a maival együtt 5 kincset lehet találni.
Egyszerű a dolog: minden képhez tartozik egy. Mivel már 5 képet lehet kirakni, 5 kincs van.
Remélem, így mindenki megérti, és nem lesz ezzel kapcsolatban több kérdés.
A válaszok megkeresésével meg nem értem, miért görcsöltök - itt tényleg nem olvas vissza senki? Már reggel megjelent az összes válasz egy másik fórumon (a fórum linkje is szerepel hátrébb, ebben a topicban).
Ez a Fórum nem igazán az ilyen topicok miatt működik, nem sértődnénk meg mi, régi Webnyereményes Fórumosok, ha inkább máshol érdeklődnétek a nyilvánvalóról, főképp, ha ezen Fórum egyéb topicjaira nem vagytok kíváncsiak.
Köszönöm.
Egyszerű a dolog: minden képhez tartozik egy. Mivel már 5 képet lehet kirakni, 5 kincs van.
Remélem, így mindenki megérti, és nem lesz ezzel kapcsolatban több kérdés.
A válaszok megkeresésével meg nem értem, miért görcsöltök - itt tényleg nem olvas vissza senki? Már reggel megjelent az összes válasz egy másik fórumon (a fórum linkje is szerepel hátrébb, ebben a topicban).
Ez a Fórum nem igazán az ilyen topicok miatt működik, nem sértődnénk meg mi, régi Webnyereményes Fórumosok, ha inkább máshol érdeklődnétek a nyilvánvalóról, főképp, ha ezen Fórum egyéb topicjaira nem vagytok kíváncsiak.
Köszönöm.
Illetve 5-öt
Sziasztok
eddig 4 kincset lehetet találni ugye?
eddig 4 kincset lehetet találni ugye?
54hanga, és ga a google.hu magyar oldalon kersnél, a magyar találatok között ;-/
nem kötekedni jöttem ide még véletlenül sem!csak azt veszem észre vannak akik nem értenek egy két dolgot és egyböl letámadják az embert
Kedves Badra A Googleban megtaláltam az úr nevét,de sajnos a nyelvtudásom perfect bolgár, így ezzel nem tudok mit kezdeni.
tehát nem mindig az lQ hiányzik.
Igazad van próbáljuk saját kútfőből, de lehetnek más okok is a segítség kérésnek.
tehát nem mindig az lQ hiányzik.
Igazad van próbáljuk saját kútfőből, de lehetnek más okok is a segítség kérésnek.
"nem kell hülye fejeket vágni "-kötekedni jöttél ide?Kár volt!És megjegyzeséseidet is tartd meg magadnak.
ő használja az enyémet mert én ritkán vagyok a gépnél!
nem kell hülye fejeket vágni mondtam már hogy a én most jöttem fel!
Amúgy,ketten írtok ugyanazzal a névvel?
Olvass vissza!!!Itt az a szokás,nem mindent 100szor megkérdezni
Ha fórumos lennél,tudnád!!!!
Ha fórumos lennél,tudnád!!!!bocs hogy meg mertem kérdezni!De nem nekem írtad hanem max a tesomnak!
nangyal!Én is ,Viki is írtunk már választ a kérdésedre.Egy nap hányszor kérdezed meg ugyanazt?????Múlt héten is naponta jöttek a kérdések.Ezt már leírtam,de akkor nem értetted meg

Charles Leonard Bouton Urat merre keressem?