Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 101 oldal |
Június 30-ig szerintem párszor még elő fog jönni!
Egyelőre nem látom, h. ott van e még... ott a kiírás, h. termőföld érés...
ez zshajninak szólt...
És most eltűnt?
...én is láttam, csak nem böktem rá...
" alt="
">

Én is pont az előbb találtam meg ugyanott.Gondoltam,hogy nagyon nem fogják eldugni!
" alt="
">

Nekem pont ott van a kiírás, hogy még 4 óráig érik a termés.
" alt="
">

A farm közepén a 4 föld találkozásánál van a víz tartály. Rá kell bökni, és akkor megtelik vízzel.. Nekünk megjelent.
a két ház között az egy tekerős kút, a jobb sarokban pedig egy dézsa lehet , egyik sem víztartály szerintem.
Az jó ötlet, hogy itt jelezzük kinél mikor jelenik meg. Ha mákunk van, akkor uakkor.
" alt="
">

csengetyü
lehet,hogy az lesz
" alt="
">
lehet,hogy az lesz

Sziasztok !
Ha valakinél +jelent a víztartály kérem jelezze ... de az is lehet , h mindenkinél más fázisban jön elő ...
Jó termelést !
Ha valakinél +jelent a víztartály kérem jelezze ... de az is lehet , h mindenkinél más fázisban jön elő ...
Jó termelést !
Majd megérkezik,amikor akar
" alt="
">

Kedves Farmerek! Szeretnénk pontosítani a víztartállyal kapcsolatosan, hogy ne legyenek félreértések: fontos tudnotok, hogy a tartály nem egyszerre jelenik meg, de a mai nap folyamán valamikor mindenkinek meg fog jelenni a farmján, úgyhogy érdemes keresnetek! Izgalomra semmi ok, mert a megtalálása után mindenki megkapja majd az érte járó 500 babszemet!
Valaki van most ültetési fázisban?Én arra gondolok, hogy akkor jön majd elő a tartály, talán akkor lehet öntözni.
" alt="
">

Arra gondolok, hogy esetleg majd a locsolóból kell feltölteni vizzel ???
Én a két ház között vélek felfedezni valami tartály félét, csak viz nincs benne
jojó
jaa, azt láttam eddig is, csak kattintásra nem "reagál", ezért gondoltam, hogy nem az.. :S
jaa, azt láttam eddig is, csak kattintásra nem "reagál", ezért gondoltam, hogy nem az.. :S
Nórika
A sarokban van ,az szerintem a tartály,olyan a képen is a formája,de víz nincs igaz benne
" alt="
">
A sarokban van ,az szerintem a tartály,olyan a képen is a formája,de víz nincs igaz benne

jojó
nem a kiírást nem találom, hanem a tartályt (a kannát pedig majd pár nap múlva keresem)
nem a kiírást nem találom, hanem a tartályt (a kannát pedig majd pár nap múlva keresem)