Akkor csináljuk vissza!
Csak hát ez nem szervezési negatívum....
// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 110 oldal |
Sada! Direkt írtam a negatív tapasztalatokba, nem ebbe a topicka. SZámomra ez simán negatív tapasztalat, kvázi ember jellemhiba... pár pallmall kódért nem fogok senkit feketelistára kiírni. Elég volt, hogy nálam feketelistás az emailcíme.
An.13. Hozzászólás - 2008. október 11. :: 14:23
Egy naggggggggon régi fórumos, akivel már többször cseréltem nemrég írt, hogy pallmall kódokat szeretne pickwick logóért. Én kapásból küldtem neki pár kódot s írtam, hogy rábízom a cserearányt, hogy mennyi pickwicket küld érte. Semmi reagálás. Jó pár nap múlva megint írt az egyik Kinderes cserémmel kapcsolatban. Erre én, hogy először mi a helyzet a korábbi Pall mall cserénkkel?!?! - na azóta is semmi reagálás....
Hogy valaki pár nyamvadt kódért mire képes...........
Bár nem tudom, hogy miért vagyok meglepődve. A felajánlott Glamouros hűtőmágneseket is rendre elküldtem mindenkinek aki kérte, de azt, hogy "kösz, megkaptam" - na ez keveseknek jutott eszébe.
Egy naggggggggon régi fórumos, akivel már többször cseréltem nemrég írt, hogy pallmall kódokat szeretne pickwick logóért. Én kapásból küldtem neki pár kódot s írtam, hogy rábízom a cserearányt, hogy mennyi pickwicket küld érte. Semmi reagálás. Jó pár nap múlva megint írt az egyik Kinderes cserémmel kapcsolatban. Erre én, hogy először mi a helyzet a korábbi Pall mall cserénkkel?!?! - na azóta is semmi reagálás....
Hogy valaki pár nyamvadt kódért mire képes...........
Bár nem tudom, hogy miért vagyok meglepődve. A felajánlott Glamouros hűtőmágneseket is rendre elküldtem mindenkinek aki kérte, de azt, hogy "kösz, megkaptam" - na ez keveseknek jutott eszébe.
BIRKA ,elküdted már a csocsót ? Bár amilyen a te jellemed ,biztosan nem . Szégyeld magad !
mel6:
Én vártam idáig. /1 hónap/ De még válaszra se méltatott. Ha csak annyit írt volna, hogy bocs de nyaralok, majd küldöm, -nem lennék mérges. De még nem is reagál.
Én vártam idáig. /1 hónap/ De még válaszra se méltatott. Ha csak annyit írt volna, hogy bocs de nyaralok, majd küldöm, -nem lennék mérges. De még nem is reagál.
sünkutya
Nekem is volt régebben(július elején) cserém vele, nekem küldött mindent.
Sajnálom,hogy te így jártál vele.
Nekem is volt régebben(július elején) cserém vele, nekem küldött mindent.
Sajnálom,hogy te így jártál vele.
Nagy Zsuzsanna egri fórumos július 8-a óta nem küldi a megbeszélt csomagot.
Többször üzentem már itt a fórumon, és e-mailben is, de nem jelentkezett.
Többször üzentem már itt a fórumon, és e-mailben is, de nem jelentkezett.
Nem akarom nagyon bántani birkát, de nekem úgy tűnik hogy a pénzszerzés nála vmiféle betegség.
" alt="
">
Akármennyire rászoruló vagyok, nem teszek ilyet. Ha pedig véletlen volt részéről (ez a levélből nem derült ki, mert sztem tényleg lehetett részéről figyelmetlenség), nem ilyen magatartást tanúsítok.
Melleseg én is nagyon tudom gyűjteni a pénzt.
" alt="
"> Nem régen törlesztettem vissza a lakáshitelemet, ami elég nagy megszorításokkal járt az elmúlt években.
Mégse ment volna egy ilyen húzás. Ilyen áron nem.
Reméljük a jövőben elkerülnek Téged az ilyen cserepartnerek!
" alt="
">
" alt="
">
Akármennyire rászoruló vagyok, nem teszek ilyet. Ha pedig véletlen volt részéről (ez a levélből nem derült ki, mert sztem tényleg lehetett részéről figyelmetlenség), nem ilyen magatartást tanúsítok.
Melleseg én is nagyon tudom gyűjteni a pénzt.
" alt="
"> Nem régen törlesztettem vissza a lakáshitelemet, ami elég nagy megszorításokkal járt az elmúlt években.
Mégse ment volna egy ilyen húzás. Ilyen áron nem.
Reméljük a jövőben elkerülnek Téged az ilyen cserepartnerek!
" alt="
">Zshajni, én se.
Biztos rászorult, hogy ezt tette...
" alt="
">
Biztos rászorult, hogy ezt tette...
" alt="
">krida - ez rémes.
" alt="
">
Nagyon sajnálom, hogy így alakult.
" alt="
"> Néha nem hiszem el, hogy vannak ennyire jellemtelen emberek.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Nagyon sajnálom, hogy így alakult.
" alt="
"> Néha nem hiszem el, hogy vannak ennyire jellemtelen emberek.
" alt="
">
" alt="
">(ez csak egy off: én nem tudtam hogy ilyen olcsó...Nekem miért nem szóltatatok???
" alt="
"> )
" alt="
"> )Szerencsére, épp cserélni akartam vele stahl könyveket..
" alt="
">
Köszönöm az információt!
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm az információt!
" alt="
">Pfff... no comment
" alt="
">D
" alt="
">D
szia! a vitába nem szeretnék belefolyni,de ezeket a dvd-ket akkor
vásárolta birka7 amikor akcióban egy darab 15ft volt. igen,nem maradt le
nulla 15 ft volt. mi is vettünk egy rahedlit,meg még sok-sok Fórumos.
nekem is vannak fent ilyenek a teszveszen 300ft.-okért. szóval hidd
el,nem volt nagy befektetés :-( annak idején Fórumos írta be,hogy a
Tescoban szombati napon ilyen olcsó
köszönöm!
most kaptam..
vásárolta birka7 amikor akcióban egy darab 15ft volt. igen,nem maradt le
nulla 15 ft volt. mi is vettünk egy rahedlit,meg még sok-sok Fórumos.
nekem is vannak fent ilyenek a teszveszen 300ft.-okért. szóval hidd
el,nem volt nagy befektetés :-( annak idején Fórumos írta be,hogy a
Tescoban szombati napon ilyen olcsó
köszönöm!
most kaptam..
Én szégyellném magam a helyedben...
" alt="
">
" alt="
">köszönöm!
a postaköltségre kitérve, a dvd-k se 100ft-ba kerültek.
és ennyit igazán rászánhatott volna.. Én is adtam ma fel nem kis súlyú cserét, de egy szavam sem volt..
a postaköltségre kitérve, a dvd-k se 100ft-ba kerültek.
és ennyit igazán rászánhatott volna.. Én is adtam ma fel nem kis súlyú cserét, de egy szavam sem volt..
Gondolom én is megkapom a magamét, de azért írok.
birka - miért kell bántani mindenkit?
Szerintem valahol mindkettőtök hibás.
Te:
- tényleg csocsót+dvd-t írtál
Krida:
birka tényleg írta, hogy 1500 Ft a postaköltség, ami neki nem tetszik neki - de tovább siklottál.
Birka - ez akkor sem stílus amit képviselsz! Hibás vagy nagyban, el kellene ismerned!
Sokan vannak ellened? Szerintem ezt kiérdemelted. Ne haragudj, de az agresszív hozzáállásod, és az elnézést de "birkaságod" ezt eredményezi.
Csak hogy nem a levegőbe beszélek, kb. 15 levelet váltottunk priviben.
Az értetlenség csúcsának bizonyultál.
Te lettél volna az első kapcsolatom ezzel az oldallal. Egy jó ideig nem is jöttem erre a portálra.
Szállj magadba, és szerintem kérj bocsánatot Kridától!
Hidd el soha nem késő megbánni a hibáinkat, és tényleg tanulni belőlük.!
" alt="
">
Ui. mellesleg én is szeretek alkudozni, és jó üzleteket kötni, de semmiképp nem ilyen áron. nem lenne nyugodt a lelkiismeretem.
Leírtam amit szerettem volna, most nekem is beszólhatsz - remélem azért nem fogsz, uis nem bántani szerettelek volna, csak nekem is volt véleményem.
bocs
birka - miért kell bántani mindenkit?
Szerintem valahol mindkettőtök hibás.
Te:
- tényleg csocsót+dvd-t írtál
Krida:
birka tényleg írta, hogy 1500 Ft a postaköltség, ami neki nem tetszik neki - de tovább siklottál.
Birka - ez akkor sem stílus amit képviselsz! Hibás vagy nagyban, el kellene ismerned!
Sokan vannak ellened? Szerintem ezt kiérdemelted. Ne haragudj, de az agresszív hozzáállásod, és az elnézést de "birkaságod" ezt eredményezi.
Csak hogy nem a levegőbe beszélek, kb. 15 levelet váltottunk priviben.
Az értetlenség csúcsának bizonyultál.
Te lettél volna az első kapcsolatom ezzel az oldallal. Egy jó ideig nem is jöttem erre a portálra.
Szállj magadba, és szerintem kérj bocsánatot Kridától!
Hidd el soha nem késő megbánni a hibáinkat, és tényleg tanulni belőlük.!
" alt="
">
Ui. mellesleg én is szeretek alkudozni, és jó üzleteket kötni, de semmiképp nem ilyen áron. nem lenne nyugodt a lelkiismeretem.
Leírtam amit szerettem volna, most nekem is beszólhatsz - remélem azért nem fogsz, uis nem bántani szerettelek volna, csak nekem is volt véleményem.
bocs
birka7
elhiheted, hogy én kevesebbet vagyok otthon mint te, és több szabadidővel rendelkezek mint te, ja és nem vagyok 2 naponta beteg.Köszönöm, hogy aggódsz az egészségemért, de nagyon jól vagyok.Megyek is a masszőrhöz!
elhiheted, hogy én kevesebbet vagyok otthon mint te, és több szabadidővel rendelkezek mint te, ja és nem vagyok 2 naponta beteg.Köszönöm, hogy aggódsz az egészségemért, de nagyon jól vagyok.Megyek is a masszőrhöz!
Igen, ezt mindenki látja, csak ő nem.
Nem is foglalkozom vele, csak finoman visszaválaszoltam neki
" alt="
">
Nem is foglalkozom vele, csak finoman visszaválaszoltam neki
" alt="
">tök jó, mostmeg téged fog zaklatni..