Nekem van egy sárga kártyám május 28-ra szól kiváncsi leszek mi lesz belőle. Lehet hogy 100 FT.

Én sem veszek több Lay's-t. Ma 3-ból egyben sem volt kártya. Később pedig már biztos nem veszek, mert nem szeretnék lemaradni az időpontról. Arról nem is beszélve, hogy lassan két hete megy a játék, és még csak most kezdik teríteni az üzletekben az akciós zacsikat.
Ha sárgát nem is, de piros kódot igazán tehettek volna mindegyikbe. Igy mindenkinek csak bosszúsága lesz. Ezt akarták elérni?
Végre találtam nyerő időpontot: 2006. május 02.......... Minden elismerésem a játék kiötlőjének, annyira pipa vagyok, hogy a Lays-szel sem játszom többet.
Én is akartam kérdezni,hogy minden chipsben van kártya,persze a szallagosak,mert ebben nem volt!

" alt="

"> Most már tom. a választ.

Van játéka, de csak a zacskóról tudom ami rajta volt.
Lehetett volna több eszem, de remélem ti tanultok az én figyelmetlenségemből.
Nem minden zacsiban van kártya.
Az a jó ha van./ az nyerhet/
Legközelebb kitapogatom........ de annyira örültem, hogy egyáltalán volt nyereményjátékos.
Sok sikert !!!
valaki megtudná nekem mondani, hogy hol található a lays nek az új játéka. Úgy hallottam hogy nagyon jó!! aki tudja kérem írjon!! Köszi!!

Pannonra a 300 pénzem megjött 1/2 2 körül!
Én is pannonos vagyok, lehet hogy azok rendetlenkednek v.mit.
Azt mondja a játékszabályzat, hogy február 28-ig kell feltöltenei. Az info vonalon nem lehet ügyintézővel beszélni. Nem tudtok valami számot, ahol érdeklődni lehetne ? Én sem kaptam még meg a 3.200 Ft-om. Én Pannonos vagyok.
Én a múlt héten megkaptam a 800 Forintos feltöltésemet! (Vodafone)
Hali!
Már február vége felé járunk, de még mindig nem kaptam meg én sem a feltöltést.
még énse kaptam meg

(2600ot)
zsigi
Köszi a választ akkor én is várok még.
Én még nem pedig 300 pénz vártam.
Hali!
Megkapta már mindenki a feltöltését?
Minya !!
igen , onnan tudom hogy feltöltötték !!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások