Felhivtam a Postat a tesconyhas suti miatt. Amit ugye megrendeletem. 12-en nem voltunk otthon ertesito a ladaban. Nem oda vagyunk bejelntve, de ott lakunk. Mivel ceghez is lehetett kerni ezt adtam meg. Gondoltam 14-en biztos kihozzak ujra, mert ugy volt feladva, hogy 2x kellene kihoznia.
Mondja a no, hogy igen 2x kellett volna kikuldeni, de csak 1x lett, menjek be. Mondom a felado ceg kifizette, hogy 2x kell megprobalni, miert is nekem kell bemenni? Mert ezt mar csak postan lehet atvenni. Mondom de nem jott ki 2x a postas, es nem ide szol a lakcimem... Akkor is be kell menni!
Nem normalisabb eljaras lett volna, a Bocsanat a holnapi napon kivisszuk meg1x ugyis ki van fizetve.
Nem eleg, hogy a valentin napi meglepibol semmi nem lett, rangassam be a baratom a postara aki utalja amikor vevoszolgalat stb helyeken uvoltok...
Mondtam neki leulsz szepen arreb megeszed a sutit nyugiban en meg ordibalok egy sort, majd boldogan hazamegyunk

" alt="

"> Remelem nem romlando a suti.
Mi lehet azoknal akik ceghez vitettek?
Akkor az el sem indult.
Az azonosító száma alapján kérdezz rá a posta oldalán: Merre jár?
A postának nagy negatív!2 csomag hetek óta nem ér ide....
nekem 3 levelem veszett el, mindhárom ugyanannak a személynek küldve. 3. alkalommal már az anyukája címére ment. és mindhárom ajánlott volt. oké, hogy kapunk kártérítést, de akárhogyan veszem is, ez már lopás...
Piros pont a postának:
Hétfőn 3 zöld (nem ajánlott) levelet adtam fel, rendesen megtömve, s mindegyik célba ért:
egyikben DVD volt, origi csomagolásban
másikban CD és könyv, utalványok
harmadikban fogkrémek és fogkefe.
Vagyis ránézésre látszott, hogy nem az önéletrajzom van benne, s mégsem kívánta meg senki útközben.
Igazából így normális, de annyi rosszat hall az ember: Gondoltam, ezt is beírom.
krysztasz: nálunk is volt már ilyen. Szúrópróbaszerűen ellenőrzik a postásokat.
Tavaly és most is kaptam a postától olyan levelet, hogy a napokban küldött nekem vki egy ajánlottat, megkaptam-e, hogy voltam megelégedve a kézbesítéssel, küldjem vissza. Visszaküldtem, meg voltam vele elégedve, de azért érdekelne, miért jött ilyen már másodszorra? Vki bejelentette a kézbesítőnket vagy szúrópróbaszerűen küldenek időnként levelet? Nem is ismerem a kézbesítőt, azt se tudom, hogy tavaly is, most is ő hozza-e a levelet.
TH, törpi
köszi nektek is.
és az első esetben. 10.000,- + 2.825,- Ft-ot kapsz utánvételi díjként

" alt="

">
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy másnapra ott a csomag

" alt="

">
krysztasz!
Ha törékenyként szeretnéd feladni és utánvétellel...
1.995,- + 830,- (abban az esetben, ha feladáskor semmit sem fizetsz)
1.995,- (abban az esetben, ha feladáskor kifizeted az 1.995,- Ft-ot és az utánvételi díjba beszámítod...vagyis 10.000,- + 1.995,- Ft-ot kapsz vissza)
A 285,- Ft az a levélfeladásra vonatkozik

" alt="

">
Ha start csomagként adod fel, s nem hagyományos csomagként.
sada
persze, nem 10 000-et várok vissza, hanem a teljes pktget. De hogy jön ki a 3050?
1590+830 utánvét + ? = 3050
sada
köszi, mindenképpen a címzett fizeti a pktget. Értem a törékenyt.
DZsuzsa
Azt a postaládát biztosan ottfelejtették.

" alt="

">
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre/belfoldi_post
acsomag
törékeny: nem standard csomag
Ha a postaköltséget a címzettel fizetteted, akkor 13.050-et írj az utánvétes sorba.
Ha a postaköltséget te állod, s valóban csak a 10ezret várod vissza, akkor inkább 9900-at írj, úgy jobban jársz. (3.050 helyett "csak" 2.360 Ft lesz a díj)
Szeretnék feladni kb. 15 kg-s csomagot, utánvéttel, törékenyként.
Látom, hogy 1050 ft a feladás, ezt értem.
Látom, hogy címzettnek 830 ft, ez az utánvét?
Írják, hogy postautalvány csatolása esetén 285 ft, ez azért van, mert várom címzettől a pénzt? Akkor minek még az utánvét?
A törékenyt viszont nem találom, olyat találtam, hogy 20000 ft-tól, de én 10000 ft-ot várok majd vissza.
Vki meg tudja mondani, hogy is van?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások