Mano - csapat,
Tudom, hogy mindenki nagyon elfoglalt, de ha véletlenül olvassátok a fórumot, elindult a lánc, nézzétek meg az emaileket és válaszoljatok. Köszönjük! Próbáljunk meg összetartani egy kicsit.

Új tagokat is várunk, nincs kedvetek a Balcsin pihenni a nyáron?! Aki szeretne csatlakozni, jelezzen itt vagy e-mailben. Várjuk!!!
Mano.
A szösszenetet elfújta a szél

. Nem akar ideérni .
írtam egy kis szösszenetet Nektek!
Írtam Rea-nak, az egyik hozzászólásánál ott volt az e-mail. Csak kiderül, hogy mi van.
Akkor " megnyugodtam"

azt hittem,csak én vagyok teljeen tudatlan ez ügyben

Rea, Mano!
D a n u b i u s-Mano csapat ügyben várjuk a jelentkezéseteket. Valami baj van, hogy nem hallunk felőletek??? Senki nem tud semmit!!!

azt hittem minden fórumos részt vesz a játékban
Azért vagyunk akkor ilyen kevesen
sada,
Nagyon őszintén, nem tudom, hányan vagyunk. És köszönöm, hogy drukkolni próbáltál v o l n a. Mint ahogyan azt néhányan már említették, leálltak a körlevelek, nincs infónk újabban. Engem ma hívtak és innen tudom, hogy hány sms-sünk van/volt ott délután, de azt, hogy hányan küldtük, és hányan nem, hányan fogják még, nem tudom. És azt sem, hogy ennek így van -e valamilyen értelme...mano a csapatkapitány, lehet hogy valami közbejött neki és azért ez a nagy csend!
Gladiátor
Én nem vagyok egyetlen csapatban sem, rádioval sem játszom soha, csak megpróbáltam szurkolni a fórumosoknak, erre kiderült, hogy a létszám adat intim kérdés, az induló cspatok száma is bizonytalan. Bocs, ha tolakodó lettem volna...

Mano!!
Kérek engedélyt meghunyászkodni,

és mélységes tisztelettel érdeklődöm azon konkrét szám után amely csapatunk tényleges állományát rejti.

Körlevelek nem jönnek,nem tudom tőlünk hívtak-e már valakit stb. ( már három vödör vizet kikészítettem amit viszek a Balatonba! :I
Most azt hámoztam ki,hogy innen több csapat is benevezett. Ugye?
Mindenkinek drukkolok.
sziasztok.
sada,
Nem tudom a pontos létszámot, talán 10 körül vagyunk, és ti?
Gladiátor
A létszámra gondoltam.
sada,
Sajnos nem vagyunk az elit 5-ben, 8-9-10. helyen voltunk ma délután, engem hívott Piros csapatellenőrzésre.
Jó, jó... de hol tartotok?
sada,
Nem fix még a létszám, alakulóban vagyunk.
MANO GLADIÁTOR és mindenki!
Tudjuk,hogy hányan vagyunk???????
Itt zuhog, most mondták be a Danubiuson, hogy 66 fővel az elsők és 48-al harmadikak.

a 100 fő fölöttiek egy iskola. A diri adott ki körlevelet a gyerekeknek.
ügyeen válaszolt a kislány akit hívtak.
akik kietek ott kicsit buta volt a fiatalember akit hívtak. ez gáz.
vajon mi hányan vagyunk

Danubiuson Capuccinóban kiesett egy nagy csapat, állítólag a harmadik legnagyobb csapat volt. Szerintem elősször a nagyokat szórják.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások