Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 891 oldal |
Köszi...
Igen betudtam lépni.
Igen.
Megnézné vki h. be tud e lépni a citromailbe? Nekem nem jön össze....
köszönöm
Bejelentkezés után (uott a jobb alsó sarokban) az adatmódosításnál pipáld ki!
szeretném az email címemet publikussá tenné, de sajnos nem tudom hogy kell, tudnátok segíteni?
Szobi 1 dobozos gyümölcsital blokkot szeretnék (szept.1.-nov. 30.)
Mi nem mokuskodunk ilyenekkel. Koszonjuk a tippeket
" alt="
">
" alt="
">Azt nem hiszem,hogy megtehetik,ha nem látják az eredetit.Így is van elég visszaélés,ne adj ötleteket!
" alt="
">
" alt="
">Azért egy fénymásolat elég jó kiindulás, pl. hitelesítheti az üzlet vagy az üzletlánc központja ... Nem tudom, csak ötletelek.
Hiába ha nem fogadják el... kéne mindig egy tartalék blokk....
" alt="
">
" alt="
">Eredeti blokk postázása előtt én mindig készítek fénymásolatot, és újabban még (pluszban) le is fotózom vagy szkennelem.
Anyám borogass....
" alt="
">
" alt="
">vasikam!
A cimzetthez el sem jutott!
Elfogadnak a masolatot, de Murphey ugy gondolta szivjunk... a bolt penztargepe , ahol vasaroltunk tonkrement ugy,hogy semmi adat nem szedheto ki ebelole!... Ezert kerdeztem,hogy van e mod valahogyan , valahonnan pl NAV-tol kerni masolatot... korbe lettem rohogve finoman... fotot nem keszitettunk a blokkokrol feladas elott (oreg hiba) ,mert ugy voltunk vele, hogy minek. Ajanlott,tertiveveny ... az meg a "daralojukat" nem erdekelte a postanak...
Itt lepett volna eletbe a hiteles masolat kerese az uzlettol... de,mint fentebb irtabb Murphey egy... leszurtunk mindenfele dolgot ebbol!!! Mindenki fotozzon mielott kuld valamit a postaval! 👍👍👍
A cimzetthez el sem jutott!
Elfogadnak a masolatot, de Murphey ugy gondolta szivjunk... a bolt penztargepe , ahol vasaroltunk tonkrement ugy,hogy semmi adat nem szedheto ki ebelole!... Ezert kerdeztem,hogy van e mod valahogyan , valahonnan pl NAV-tol kerni masolatot... korbe lettem rohogve finoman... fotot nem keszitettunk a blokkokrol feladas elott (oreg hiba) ,mert ugy voltunk vele, hogy minek. Ajanlott,tertiveveny ... az meg a "daralojukat" nem erdekelte a postanak...
Itt lepett volna eletbe a hiteles masolat kerese az uzlettol... de,mint fentebb irtabb Murphey egy... leszurtunk mindenfele dolgot ebbol!!! Mindenki fotozzon mielott kuld valamit a postaval! 👍👍👍
OTP Szép kártyán lévő összeget szeretném pénzre váltani, ha valakinek van valamilyen ötlete, megoldása vagy amúgy is mennél pl. Állatkertbe vagy nem tudom, hol fogadják még el. Testvérem hordja a sérült gyermekét kezelésekre és kell minden forint - tudom, mindenkinek -, azt meg nem tudják mire elkölteni, viszont azt hiszem, nem volt választás, hogy melyik alszámlára kéri az összeget.
Szerintem nekik csak eredeti vagy hiteles másolat jó.
bati
Ha jól értelmezem valahova elküldted a blokkot mert nyertél és onnan visszaküldték neked. Igaz? Őket megpróbáltad már ? Hátha lemásolták a blokkodat , mivel te visszakérted , nekik meg kell a könyveléshez. Egy próbát megérne.
Ha jól értelmezem valahova elküldted a blokkot mert nyertél és onnan visszaküldték neked. Igaz? Őket megpróbáltad már ? Hátha lemásolták a blokkodat , mivel te visszakérted , nekik meg kell a könyveléshez. Egy próbát megérne.
👍
Cseppet sem vigasztal, de 8 ember irt innen forumrol, hogy szinten salata uzemmodban kapta vissza levelet a postatol, szinten blokk tartalommal... exblokk tartalommal! Orulet,hogy barmit megtehetnek 😑
Cseppet sem vigasztal, de 8 ember irt innen forumrol, hogy szinten salata uzemmodban kapta vissza levelet a postatol, szinten blokk tartalommal... exblokk tartalommal! Orulet,hogy barmit megtehetnek 😑
" alt="
"> azt addig irta mig a rtöbbit olvastam
" alt="
">