Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 892 oldal |
Lidl-ben kaphato szakacskonyvre gyujtheto matricat keresek. Meg hianyzik nehany nekem. Ha vkinek van, irjon nekem! A csereben biztosan meg tudunk egyezni!
Javították, a rendszer volt a hibás!
" alt="
">
" alt="
">Nekik írj!
Rendeltem a book24-től SPAR 35%-os kuponnal, kiírta a végösszeget 4154.-Ft. A visszaigazoló e-mailben 8420.-Ft-ot írnak, hogy ennyit kell fizetnem. ( A 3 ajándékra is teljes összeget számláztak) Utánvéttel kértem. Más is járt így, vagy én vagyok nagyon béna? Én ezt biztos nem fogom kifizetni.
bati - köszi sütök én, munkatársnőmet érte baleset jobb kezét - ezzel kapcsolatban kellett az ár, jobban járnánk, ha közösen megsütjüknekik .. így is lesz
" alt="
"> de KÖSZI!!!!
" alt="
"> de KÖSZI!!!!És mit sorsoltok?
" alt="
">
" alt="
">Trixi1! Ha kell a felesegem sut bejglit
" alt="
">
" alt="
">köszi a választ
" alt="
">
" alt="
">Trixi1: 800Ft a bejgli, de nem javaslom, mert rettentően édes és cukros :-( Az lehet, hogy 50% a töltelék, de hogy ennek legalább a fele cukor és egyéb nem odavaló dolog, az is biztos.
Auchan Ceres bejgli mákos mennyibe kerül? köszi
Köszi...
Igen betudtam lépni.
Igen.
Megnézné vki h. be tud e lépni a citromailbe? Nekem nem jön össze....
köszönöm
Bejelentkezés után (uott a jobb alsó sarokban) az adatmódosításnál pipáld ki!
szeretném az email címemet publikussá tenné, de sajnos nem tudom hogy kell, tudnátok segíteni?
Szobi 1 dobozos gyümölcsital blokkot szeretnék (szept.1.-nov. 30.)
Mi nem mokuskodunk ilyenekkel. Koszonjuk a tippeket
" alt="
">
" alt="
">Azt nem hiszem,hogy megtehetik,ha nem látják az eredetit.Így is van elég visszaélés,ne adj ötleteket!
" alt="
">
" alt="
">