na még annyi,hogy én szeretném meglepni pár barátnőmet,de lehet valaki már ajánlotta őket azt én nem tudhatom,csak így ez olyan nem jó.az oké,hogy 1 tál,de ez sem buli,mert anyuéknál 1 címen 3 család lakik.és szerettek volna tálat,de 1 címre csak 1.Az más hogy megoldottuk,mert olvastuk a szabályzatot,de aki nem olvasta?az úgy járt

Meg azt nekem honnan kéne ,tudni(az más,hogy tudom),hogy engem ajánl a barátnőm ,és ő is pályázik.
na ebbe szerintem már ne menjünk bele,hétfőn okosabbak leszünk.megkérdezem ,nyertünk-e és ha igen akkor sima ügy

Én sem értem. És tényleg az a lényeg, hogy idegent miért írjak be? Logikus, hgoy egymást ajánljuk. És semmi ilyesmi nincs a szabályzatba. És tényleg, ki döntené el?
Az oda-vissza ajánlásba logikusan gondolkodva nem köthetnek bele. Miért is? Teljesítettem a feltételeket, küldtem a 3 vk-ot és mellé a receptet és az adatlapot. A barátnőm szintén. 1-1 ajándékot kaphatunk. Hol itt a gubanc

Nem tudom mi az igazság, de én óvatos voltam!
Három pályázatot küldtem így:
A küldi B-nek
B küldi C-nek
C küldi A-nak.
Ebbe talán nem köthetnek bele! Szerintetek?

CSak annyi van a szabályzatban, hogy egy barátnő csak egy csomagot kaphat. Oda-vissza ajánlás nem tilos
hát erre én is kíváncsi leszek. én anyukámnak,ő meg nekem a barátnőm. én csak valami olyasmit olvastam, hogy mindkét ajándékból 1-1-et lehet nyerni. azért remélem nem fognak ezen problémázni.
Hát igen,hogy dönti el?Írjátok már meg majd,aki így "fordítva"is játszott,hogy mi lett.Én úgyis csak a következő fordulóban küldök.
Hát ez nem lehet igaz,ha egyszer mi barátnők vagyunk,kinek küldjük?ha nem egymásnak.ááá,ezt nem értem.Idegent mégsem írok barátnőnek
Pedig ilyen nincs a szabályban. Hogy dönti majd el,hogy ketten beküldték és megyiket fogadom el,ki kap sütőtálat. Kiváncsi leszek.
Nicika!
Erre is rákérdeztem.Azt mondta a hölgy,hogy nem lehet.
evimamzi Hozzászólás - 2007. szeptember 22. :: 13:30
Nem volt egy darabig netünk,így csak most tudom beírni,hogy telefonon érdeklődtem a knorr receptbarátnős játékról.Be ért a pályázatom az első 2500-ba.
Viki!Köszi
Persze! Simán!

És szerintetek a dolgot meg lehet fordítani,hogy utána a barátnő lesz a beküldő,én pedig az ajándékozott?
szerintem telefonált nekik!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások