Bocs, hogy ilyen sík hülye vagyok, de erről a nyerőpercekről hol lehet bővebb infót találni?
Köszike!
Én is örültem volna 1-2 új cuccnak. De kipótolni sajna nem tudom

Ha legalább 50%-os lenne....
pedig en elkepzeltem mar magam ahogy vadiuj 501ben feszitek.
de igy bekaphatjak.
A nyereményjátékkal semmi gond, azt szvsz nem lehet megtámadni, max. a fogyasztóvédelemnél v. a reklámfelügyeletnél a megtévesztő reklámot.
S valóban: attól a játékosok nem fognak nyerni, csak a szervezőt jól megbüntetik.
Volt már ilyen. (Pl.: Lambda szörp, kraft csokik, ha jól emlékezem.)
S innem 2 út van tovább:
V. okosabban csinálja jövőre,
v nem csinál jövőre,
+1: nem tanul belőle.
birka7
az a gond, hogy nekem fogalmam sincs, ki a nyereményjátékok felügyelete. Tudom, hogy már volt téma, de átugrottam, mert akkor nem érintett. Szerintem, ha tudunk is írni vkinek, még akár igazat is adnak - mert ugye, emberek, tehát vagy az egyik félnek adnak igazat vagy a másiknak -, akkor is max. kapnak egy jó büntetést, és kész. Nem lesznek teljes egészében levásárolhatók a termékek, mint tavaly, szerintem ezzel kár is érvelni, hogy mi volt tavaly. Engem se az bánt, hogy kedvezmény, hanem az, hogy nem errő szólt a kiírás. Ha kedvezmény, hát kezdvezmény, joguk van így megírdetni a játékot. De akkor legalább vmi hasonló lenne, mint a supershopnál, hogy max. 90 %-ban lehet supershop ponttal vásárolni. Ne legyen 90% - legyenek vele boldogok -, de akkor értelmesen meghatározni egy %-ot, ne ilyen hü*én, hogy ennyi ftnál ennyi, utána ennyi, stb. stb. Észben tartani is sok.
vagyunk egy páran és most hogyan tovább?
Szednori!
Szerintem az a kupokódod lehet.
2/1 utalvány

19:50-kor jött az sms,de abszolút más kódot írtak a mobilomra nyerőkódnak,mint amit beküldtem neten! El kellene olvasnom a játékszabályt,talán ott a válasz rá

Tényleg az a legbosszantóbb, hogy csak a hivatalos játékszabályzat átböngészése után derül ki a turpisság. Még a honlapjukon is utalvány és nem kedvezmény szerepel a nyeremények felsorolásánál!
Csak azzal tudnának kiengesztelni ha megnyerném az egyik heti/ vagy fődíjat
Bár annyit nem küldök be, hogy erre nagy lenne az esélyem

én is benne vagyok
6:0

(ráadásul 1-et el sem fogadott)
Én is benne vagyok, nekem sem tetszik a játék.

Én benne vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezzel tényleg lehet de az kellene hogy összfogjuk!
hányan vagyunk?
Szerintem ez az egyetlen pont, ahol meg lehet fogni őket:
A megtévesztő reklám.
Percenkénti azonnali nyereményt ígérnek, kedvezmény helyett.
8/0 eddig!
Szerintem sok ember van aki el sem olvasta a szabályzatot!