Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 149 oldal |
MTundi, veszük, kapjuk, találjuk... tele az utca coke kupakkal...
hol lehet most netes kódot találni..? még 3 kellene nekem, de látom, megint nincs a google-n
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> ja én is arra gondoltam
" alt="
">
egy regihez egy kod de egy kód több regihez(mivel aadott oldalt (mint pl a wnyt )egyszerre többen is néznek
" alt="
">
na ezt jol meg aszondtam
" alt="
">pityesz76
Reginként csak egyszer.
Reginként csak egyszer.
Polótervező nyertesek:
www.vanity.hu/hir/348-megszuletett-a-hello-you-co
llection
www.vanity.hu/hir/348-megszuletett-a-hello-you-co
llection
Ti honnan szereztek cola kupakot? Mindig vesztek?
" alt="
">
" alt="
">sztem nem
de ezek nem ujra felhasználhatók?
ez megvan, és nem is a jatekok.huról
" alt="
">
" alt="
">a játekok.hu-n most van fent
Azt szerencsétlenkedjük kedves sada hogy a legtöbb ismétlés és mind felvan használva.
Nem értem, mit szerencsétlenkedtek: min. 5 Voltos kód van ezen az oldalon (wny) is. Főoldalon a játékleírásokban, fórumon, stb....
Helló! Nyert már valaki Goped-et? :S =)
nah már meg van több nem kell!! köxi!
" alt="
">
" alt="
">Yeah
küldtem e-mailt.
küldtem e-mailt.
szóval aki talál máshol az pls írjon két kód kéne ami müxik
" alt="
">
" alt="
">ien nincs hogy egyik voltos kód sem jó már amiket találok volt.hun vagy google mind felhasznált újat nem raknak vagy mi?
Van sok coke kódom.
" alt="
">
Attól, hogy te még nem világosodtál meg, még lehet tiszta és átlátható a játék.
Sorsolnak. De aki sok pontot tesz fel, az nagyobb eséllyel nyer, "többször van benne a neve a kalapban". De egy árva ponttal is lehet nyerni.
A Go-Ped játék csütörtökön kezdődött: a hetek csüt. 00:00-tól szerda 24:00-ig tartanak. Sorsolás csütörtökön, az előző héten feltett pontok között.
Hát szerintem az egész le van játszva már előre, mert én meg 3500 ponttal növeltem a nyerési esélyt és semmit nem kaptam
" alt="
"> Legalább annyit odaírhatnának, hogy mennyi az eddig felajánlott legnagyobb pont. Meg nem is igazán értem, ha sorsoláson megy keresztül, akkor hogy lehet növelni az esélyt. Minek akkor sorsolás, ha valaki legtöbbet ajánlja fel, minek sorsolnak??????? Ez nem korrekt. Vagy licitálunk, vagy sorsolunk.
" alt="
"> Legalább annyit odaírhatnának, hogy mennyi az eddig felajánlott legnagyobb pont. Meg nem is igazán értem, ha sorsoláson megy keresztül, akkor hogy lehet növelni az esélyt. Minek akkor sorsolás, ha valaki legtöbbet ajánlja fel, minek sorsolnak??????? Ez nem korrekt. Vagy licitálunk, vagy sorsolunk.