Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 320 oldal |
wellness
Kedves Fortuna! Ha már az iphone nem jött össze, a tipmix-be besegíthetnél egy kicsit
" alt="
">
" alt="
">Fortuna egy kis segítség kellene.
Kedves Fortuna! Ma egy iphone?? Nagyon boldog lennék
" alt="
">
" alt="
">laptop,robogó,Mini One....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Én meg egy Bertolli robogónak
" alt="
">
" alt="
">Kiskondás heti ajándéknak örülnék holnap.
Azt szeretném, ha a Barátosném nyerné jövőhéten a Mini One személyautót vagy valami más nagy dolgot
" alt="
"> Köpködtem, kívántam és szeretném is!!!!
" alt="
"> Köpködtem, kívántam és szeretném is!!!!Valamit szeretnék már és is nyerni, legyen az kicsi, vagy valami nagyobb, de már jó lenne valami, idén még szinte semmi.
Légyszike, valami kicsinek is nagyon örülnék, de valami nagyobb azért helyrerázna!
Autó!? : ))
Autó!? : ))
Kedves Fortuna!
Sajnos most Én is csak azt tudom mondani, hogy valami nagyobb nyeremény nagyon jó lenne-pénz, utalvány... de mindent szívesen fogadok amit Nekem/Nekünk szánsz!
Sajnos most Én is csak azt tudom mondani, hogy valami nagyobb nyeremény nagyon jó lenne-pénz, utalvány... de mindent szívesen fogadok amit Nekem/Nekünk szánsz!
Valami nagyobbat..légyszi.
pénzt,hogy rendezzük a csekkeket
Bárminek nagyon örülnék, de legfőbb annak,ha el tudnék menni nyaralni még
" alt="
">
Kedves Fortuna,
segíts nekem abban,hogy megvalósuljon és azzal mehessek,akivel a legjobban szeretnék!
" alt="
">
Kedves Fortuna,
segíts nekem abban,hogy megvalósuljon és azzal mehessek,akivel a legjobban szeretnék!
Kedves Fortuna!
Szeptember 20-án egy fődíj????? Nagyon örülnék neki
" alt="
">
Szeptember 20-án egy fődíj????? Nagyon örülnék neki
" alt="
">...és mi volt az?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Köszi Fortuna! Megjött a főnyeremény - bár nem ebben a játékban kívántam aug. 1-én - de ennek is nagyon örülök!
Valaki mondta, hogy vigyázz, hogy mit kívánsz,mert teljesül!
Ezentúl én csak a főnyereményt kívánom a játékoknál, hátha akkor a nagyobbat is elviszem.
Valaki mondta, hogy vigyázz, hogy mit kívánsz,mert teljesül!
Ezentúl én csak a főnyereményt kívánom a játékoknál, hátha akkor a nagyobbat is elviszem.
Köszönöm
" alt="
">
a többi dologban is segíthetnél
" alt="
">
pl.ma..
" alt="
">
a többi dologban is segíthetnél
" alt="
">