Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 9364 oldal |
A Nestlé az más, nem a klasszikus nyereményjáték.
Hát igen, ezt most főleg a Nivea-nál tartom totál feleslegesnek, mert sz.r a rendszerük, tegnap megint 2 egymás után feltöltött blokknál volt ugyanaz a probléma, pedig azt mondtam, már nem játszok velük. Már nincs kedvem írni se nekik, dühítő.
A Nestlénél a beválható ajándékok miatt érthető hogy kérik a blokkfotót, meg a termékkiválasztást már feltöltéskor, de ott meg nem jó a lista, az előbb már én úgy töltöttem fel blokkot, hogy a rajta lévő 3 termékből 2 nem szerepelt a listán(Maggi csípős csirke, és curry-s csirkeleves), random beírtam valamilyennek, úgyis ugyanaz a pontkategória. Vagy elfogadják, vagy nem.
A Nestlénél a beválható ajándékok miatt érthető hogy kérik a blokkfotót, meg a termékkiválasztást már feltöltéskor, de ott meg nem jó a lista, az előbb már én úgy töltöttem fel blokkot, hogy a rajta lévő 3 termékből 2 nem szerepelt a listán(Maggi csípős csirke, és curry-s csirkeleves), random beírtam valamilyennek, úgyis ugyanaz a pontkategória. Vagy elfogadják, vagy nem.
weber
Én meg azt nem értem, miért kell a játékoknál már a pályázáskor a fotó meg a terméklista. Rengeteg felesleges munka.
Elég lenne csak a nyertesektől bekérni. Szvsz.
Én meg azt nem értem, miért kell a játékoknál már a pályázáskor a fotó meg a terméklista. Rengeteg felesleges munka.
Elég lenne csak a nyertesektől bekérni. Szvsz.
Természetesen a jsz a mérvadó.
Véletlenül az őszi játék nyereményei maradtak a leírásban.
Véletlenül az őszi játék nyereményei maradtak a leírásban.
Halika
Lidl-Mogyi nyereményjátéknál a Játékszabályzatban és a Leirásban 2 különböző nyeremény van leírva.
Lidl-Mogyi nyereményjátéknál a Játékszabályzatban és a Leirásban 2 különböző nyeremény van leírva.
Amúgy nem értem, miért nincsenek tisztában a Nestlé saját termékeivel. Én már tegnap a 4. hiányzó termék miatt írtam(és nem volt köztük a Balaton XXL). Pár napon belül mindig feltették ugyan, de akkor is érdekes.
Weber
Még februàr 27-én írtam nekik, március 2-án válaszoltak, hogy kiegészítik a listát.
Még februàr 27-én írtam nekik, március 2-án válaszoltak, hogy kiegészítik a listát.
Szép estén Mindenkinek /
Nálatok sem működik a Milka feltöltés( Lidl vásárlás ) ?
Nálatok sem működik a Milka feltöltés( Lidl vásárlás ) ?
Vágási 2.0
Semmit....én elküldtem a blokkokat, majd bekérték az adatokat, aztán nagy csend, majd március 4-én érdeklődtem mi újság??? és ezt a választ kaptam másnap: "Köszönjük a leveled! A regisztráció ellenőrzése folyamatban van, amint megkapjuk a választ jelentkezünk, addig is szíves türelmed kérjük!
Köszönjük a megértést és szép napot kívánunk!" azóta SEMMI, tehát ez kurv@ jó játék...se feltölteni se válasz, a sorsolásokban akkor ezek szerint bent sem vagyok......
Semmit....én elküldtem a blokkokat, majd bekérték az adatokat, aztán nagy csend, majd március 4-én érdeklődtem mi újság??? és ezt a választ kaptam másnap: "Köszönjük a leveled! A regisztráció ellenőrzése folyamatban van, amint megkapjuk a választ jelentkezünk, addig is szíves türelmed kérjük!
Köszönjük a megértést és szép napot kívánunk!" azóta SEMMI, tehát ez kurv@ jó játék...se feltölteni se válasz, a sorsolásokban akkor ezek szerint bent sem vagyok......
almika!
Már más is írt, 3-a óta fent van a listában.
Már más is írt, 3-a óta fent van a listában.
Nyerj a Nestlével játék termékei közé bekerültek az Balaton XXL csokik is. Írtam nekik és felvették a listára.
Fáraó a Fit&Cruch Aldi sajátmárkás termék.
Na ezt már javították. Bengyeszkov Leonyid átkerült a fődíjhoz.
agi80!
Ráadásul a 2.nyereménynél 5 név van 4 helyett.
Ráadásul a 2.nyereménynél 5 név van 4 helyett.
Nestlénél a Fit&Crunch pehely 1449Ft is játszik?
Mert így nem tudom feltölteni nincs a listában,más is járt így?
Mert így nem tudom feltölteni nincs a listában,más is járt így?
Én bármikor írtam a dentsunak, egyszer sem kaptam sablon választ, csak pár napra jött az elfogadásról szóló e-mail. Olyan mint sikeres feltöltéskor. Mondjuk nyerni nem nyertem, de egyébként már kint vannak az eddigi nyertesek.
Nivea
Aki az elmúlt hetekben kapott ilyen sablon választ, annak küldtek már e-mail-t a manuális rögzítésről és az elfogadásról? Mert mi még kettő függő pályázat tekintetében várunk...
"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője: a feltöltéseket egyesével felülvizsgáljuk, és minden olyan jelentkezést manuálisan rögzítünk, amely megfelel a részvételi feltételeknek. Az elfogadásról később e-mailben is értesítést fog kapni.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!"
Aki az elmúlt hetekben kapott ilyen sablon választ, annak küldtek már e-mail-t a manuális rögzítésről és az elfogadásról? Mert mi még kettő függő pályázat tekintetében várunk...
"Ezúton szeretnénk megnyugtatni, hogy nincs további teendője: a feltöltéseket egyesével felülvizsgáljuk, és minden olyan jelentkezést manuálisan rögzítünk, amely megfelel a részvételi feltételeknek. Az elfogadásról később e-mailben is értesítést fog kapni.
A duplikált feltöltések elkerülése érdekében kérjük, ne töltse fel újra ugyanazt a blokkot.
Köszönjük türelmét és együttműködését!"
Köszönöm a választ
Lindt játékhoz a Lindor is jó? Elvileg az is LIndt
Mesi1119 minden nyereményből csak 1 nyerhető . De benne van a jsz ben is