Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 9331 oldal |
Válaszolok is magamnak jsz. szerint igen
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Pöttyösnél lehet egy blokkon több pályázat?
672 különben kevés:
Kkd (679.), Szőreg (677.), Sztmihály (671.), Tápé, Gyálarét (675.), stb...
Kkd (679.), Szőreg (677.), Sztmihály (671.), Tápé, Gyálarét (675.), stb...
Tényleg szaporodtak reggel óta.
De ennél is több van.
(Én is így szoktam keresni.)
De ennél is több van.
(Én is így szoktam keresni.)
Bennszülött 2025-11-05 :: 09:06
sada
A játékszabályban is 12-t találtam (keresés: Szeged) és a feltöltésnél is 12 közül tudnék választani (irányítószám első három számjegye 672)
sada
A játékszabályban is 12-t találtam (keresés: Szeged) és a feltöltésnél is 12 közül tudnék választani (irányítószám első három számjegye 672)
zizke 2025-11-05 :: 08:13
Szerintem nem, mert ott van feltöltéskor az Egyéb üzlet jelölésének lehetősége, ha nincs a listában.
Sparos játékoknál is szokott ilyen lenni
Szerintem nem, mert ott van feltöltéskor az Egyéb üzlet jelölésének lehetősége, ha nincs a listában.
Sparos játékoknál is szokott ilyen lenni
sada 2025-11-05 :: 07:57
A CBA ma indult margarinos játékában csak a jsz-ban felsorolt boltok vesznek részt!
(Szegeden pl. 2...)
A CBA ma indult margarinos játékában csak a jsz-ban felsorolt boltok vesznek részt!
(Szegeden pl. 2...)
Sziasztok,
OKAuchan app-on fent van a nyertesek listája. Elvileg én is nyertem valamit, de még semmilyen értesítést nem kaptam róla. Van itt más is aki a listán van mint nyertes és már értesítették? Hogy megy ez az Auchannál?
OKAuchan app-on fent van a nyertesek listája. Elvileg én is nyertem valamit, de még semmilyen értesítést nem kaptam róla. Van itt más is aki a listán van mint nyertes és már értesítették? Hogy megy ez az Auchannál?
Szerintem is keresztet vethetünk ezekre a paHázatokra...
Esélytelen, hogy ellenőrizzék. Csak írtak egy megnyugtató sablon üzenetet.
Esélytelen, hogy ellenőrizzék. Csak írtak egy megnyugtató sablon üzenetet.
Vágási 2.0
Szintén így jártam nekem is és a férjemnek is egy hete vannak függőbe a feltoltések írtam is és telefonáltam is .Azt igérték a sorsolásra ellenörzik és részt vesz a sorsoláson. Hiszem ha látom én már nem bízok bennük.
Szintén így jártam nekem is és a férjemnek is egy hete vannak függőbe a feltoltések írtam is és telefonáltam is .Azt igérték a sorsolásra ellenörzik és részt vesz a sorsoláson. Hiszem ha látom én már nem bízok bennük.
CC App - Powerade
Napok óta vagyon 2 db függőben lévő feltöltésem. A blokkok élesek, látszik rajta a Powerade megnevezés, mégsem fogadja el a rendszer.
Más is járt így?
(Profil - Nyugták státuszának követése)
Napok óta vagyon 2 db függőben lévő feltöltésem. A blokkok élesek, látszik rajta a Powerade megnevezés, mégsem fogadja el a rendszer.
Más is járt így?
(Profil - Nyugták státuszának követése)
Ecofamily Milka nyereményjáték, blokk feltöltés működik nektek ?
Több órája nem enged bejelentkezni.
Több órája nem enged bejelentkezni.
Ma reggel kaptam egy wiber üzenetet, hogy Foxpost csomagom érkezett, de amikor beütöttem a kódot azt írta ki, hogy nem található a rendszerben Itthon fedeztem fel, hogy csak ma 15:01-ig vehettem volna át.
" alt="
">
" alt="
">Meglett!
Vágási 2.0 2025-11-03 :: 18:26
Ott kell lennie...
Elektromos levél is jött:
🌟Mit kell tenned?
1️⃣ Nyisd meg a MOL Move applikáció főoldalát!
2️⃣ Kattints a pontszámlálód alatt található Tankolj vagy vásárolj, és nyerj! nyereményjátékra!
3️⃣ Kattints a Nyerni szeretnék! gombra!
4️⃣ Fogadd el a Nyereményjáték Szabályzatot és az Adatvédelmi tájékoztatót!
Ott kell lennie...
Elektromos levél is jött:
🌟Mit kell tenned?
1️⃣ Nyisd meg a MOL Move applikáció főoldalát!
2️⃣ Kattints a pontszámlálód alatt található Tankolj vagy vásárolj, és nyerj! nyereményjátékra!
3️⃣ Kattints a Nyerni szeretnék! gombra!
4️⃣ Fogadd el a Nyereményjáték Szabályzatot és az Adatvédelmi tájékoztatót!
Napibetevő 2025-11-03 :: 18:03
Feri! Én nem találom ezt a promóciót a Mol move app-ban. Mikor indul?
Feri! Én nem találom ezt a promóciót a Mol move app-ban. Mikor indul?
Köszönöm az infot Szomszéd úr!
Decembertől indul a blokkfelmarkolós időszak a komoly nyereményekért.
Most még vásárolni sem kell. Egyszer regisztrálhatsz a novemberi játékra. Novemberben csak mutatóban van néhány kisebb értékű nyeremény.
Most még vásárolni sem kell. Egyszer regisztrálhatsz a novemberi játékra. Novemberben csak mutatóban van néhány kisebb értékű nyeremény.
Sziasztok!
Az Aldi kalendárium játékon lehet autót nyerni? Vagy csak beragadt egy korábbi promóciós fotó?
Az Aldi kalendárium játékon lehet autót nyerni? Vagy csak beragadt egy korábbi promóciós fotó?
FlyGuy
Nagyon szépen megköszönöm a segítségedet.
Nagyon szépen megköszönöm a segítségedet.