Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 9174 oldal |
Pikk Pakk
Kérdezném aki megkapta már a Pombär plüsst, melyik futár vitte? Mert a mai napot adtam meg szállításra, direkt itthon voltam egész nap, de sehol semmi...
Brainbox
Fordítva ülsz a lovon.
Minden játékszabályzatban benne van, ha nyersz, közzé teszik az adataid egy részét (pl. monogram + település) a nyerteslistán.
Csak úgy játszhatsz, ha ezt elfogadod.
Természetesen nem a teljes nevedet, címedet, stb.. de valamennyit.
Jogod van nem engedni, de akkor nem is játszhatsz.
Valamit valamiért.
Fordítva ülsz a lovon.
Minden játékszabályzatban benne van, ha nyersz, közzé teszik az adataid egy részét (pl. monogram + település) a nyerteslistán.
Csak úgy játszhatsz, ha ezt elfogadod.
Természetesen nem a teljes nevedet, címedet, stb.. de valamennyit.
Jogod van nem engedni, de akkor nem is játszhatsz.
Valamit valamiért.
CBA 4 évszak játék azért szűnt meg, mert a reklamáció, hogy ugyanazok a nevek vannak a listán...
Most nincs játék, nincs lista.
Nem kell már reklamálni sem.
Most nincs játék, nincs lista.
Nem kell már reklamálni sem.
Minden éven volt pár Unileveres játék, amikor kiírták a nyerteseket. Idén még(már) nem. Engem nem zavar, mert az Unilever ezzel együtt az egyik legkorrektebb cég.
Mi ebben a gáz ?
Előbb-utóbb sehol sem lesz.
Hiszen joga van mindenkinek nyilatkozni akarja-e, hogy kiírják a nevét.
Ti meg folyamat a nyerteslisták miatt szekáljátok a szervezőket, hogy ki van rajta, hányszor, ki melyik család klónja, a jövő sajnos miattatok az, hogy sehol sem lesz lista...
Előbb-utóbb sehol sem lesz.
Hiszen joga van mindenkinek nyilatkozni akarja-e, hogy kiírják a nevét.
Ti meg folyamat a nyerteslisták miatt szekáljátok a szervezőket, hogy ki van rajta, hányszor, ki melyik család klónja, a jövő sajnos miattatok az, hogy sehol sem lesz lista...
Sada, Pityesz76
Köszönöm a válaszokat, én is így látom, hogy sosincs nyerteslista, ami nagyon gáz😣
Köszönöm a válaszokat, én is így látom, hogy sosincs nyerteslista, ami nagyon gáz😣
pityesz76
Nekem úgy rémlik, hogy a felugró kis ablak (Maxxon/Magyar a Nyerő pályázat feltöltés sikere esetén) zöld háttérszínnel azonnali nyeremény esetén tartalmazza a gratulációt is.
Az egyeztető/megerősítő email valóban több nappal később érkezik.
Nekem úgy rémlik, hogy a felugró kis ablak (Maxxon/Magyar a Nyerő pályázat feltöltés sikere esetén) zöld háttérszínnel azonnali nyeremény esetén tartalmazza a gratulációt is.
Az egyeztető/megerősítő email valóban több nappal később érkezik.
Johnny-X
Köszi a választ! Nekem még nem érkezett meg. Még várok egy kicsit aztán írok nekik.
Köszi a választ! Nekem még nem érkezett meg. Még várok egy kicsit aztán írok nekik.
Unileverhez:
negatív:
sosincs nyerteslista
pozitívum:
sorsolást követő max 48 órán belül értesíti a nyerteseket és a nyereményeket is rövid időn belül küldi.
negatív:
sosincs nyerteslista
pozitívum:
sorsolást követő max 48 órán belül értesíti a nyerteseket és a nyereményeket is rövid időn belül küldi.
Hupikék
az unilever titkolosdit játszik évek óta...most is
az unilever titkolosdit játszik évek óta...most is
maxxon/magyaranyerő/ kis zöld üzenetbe értesit a beküldés feldolgozásáról és emailben hogy rendes vagy hogy beküldted " alt=""> ha nyersz napok...
Nagyon szívesen! (végre valamire tudtam valamit írni...)
Köszönöm szépen ! " alt="">
Jendal
Hozzánk már megérkezett a labda. (De nem akkor, amikor valaki ide beírta, hogy megkapta, hanem kb. 1 héttel utána).
jojó
Igen, emlékeim szerint felugró üzenetben tájékoztat, hogy nyertél (és nem csak gratulál, hogy sikeres volt a feltöltés).
Hozzánk már megérkezett a labda. (De nem akkor, amikor valaki ide beírta, hogy megkapta, hanem kb. 1 héttel utána).
jojó
Igen, emlékeim szerint felugró üzenetben tájékoztat, hogy nyertél (és nem csak gratulál, hogy sikeres volt a feltöltés).
Magyar a Nyerő ! azonnal kiírja,ha nyertél ?
Lidl gyorsasági nyeremény focilabdát vár még valaki?
Sziasztok,
CDO autó nyerteséről tudtok valamit? Unilevernél megint nem látom, hogy kitették volna a nyerteslistát...😒😣
CDO autó nyerteséről tudtok valamit? Unilevernél megint nem látom, hogy kitették volna a nyerteslistát...😒😣
Me' azt kéri a megbízó azé' /meg azé , me' a cica szőrös.
Amúgy már csak nagy értékű nyereményekkel kérik kivéve mikor nem..
Amúgy már csak nagy értékű nyereményekkel kérik kivéve mikor nem..
Azt nem értem miért kell postázni előre a blokkot és még fotózva is " alt="">