Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 1052 oldal |
Megkérdezhetem, hogy milyen Knort tányért kaptál most?A Tescos nyereményjátékosat?
Rama -receptkönyv
(Ez még a tavalyi,mivel állitólag nem érkezett be a pályázat a férjem nevére irtam emailt és küldtek egyet!
Fornetti kártya
Knorr tányér
Pez figura
marycsiga levele
és ideért a Frisies-nyereményem ,amit szeptemberben nyertem,de nem kaptam meg,és reklamáltam és most küldték a kutyusnak a futtatóbotot!
(Ez még a tavalyi,mivel állitólag nem érkezett be a pályázat a férjem nevére irtam emailt és küldtek egyet!
Fornetti kártya
Knorr tányér
Pez figura
marycsiga levele
és ideért a Frisies-nyereményem ,amit szeptemberben nyertem,de nem kaptam meg,és reklamáltam és most küldték a kutyusnak a futtatóbotot!
Köszi az infókat! Remélem, mihamarabb ideér.
PURINA ONE próba csomag cicának
Pedigree minta csomag kiskutyának ma ünnep volt az állatoknál
Pedigree minta csomag kiskutyának ma ünnep volt az állatoknál
elanor6
Én febr.13-án nyertem- 4.ford.- ,azóta sem kaptam meg!!! Állítólag keresik a GO utaványt !
Én febr.13-án nyertem- 4.ford.- ,azóta sem kaptam meg!!! Állítólag keresik a GO utaványt !
marycsiga ajándék bónjai! Ezúton is köszönöm. 

2 héten belül.
Sziasztok! Azoktól kérdezném, akik nyertek már GO utalványt: A sorsolástól számítva mennyi idő után küldték ki?
2 db Knorr mélytányér,Paint cseréje

nlc-n nyert Nagyon Vadon ajándékcsomag 

Megérkezett a Kismackó társasjátékunk! Nagyon aranyos! 

wdetti,és sipike cseréje!
Köszönöm!
Köszönöm!

mandi:Éva magazint mi sem kaptunk,de az e-mailunk után felhívtak és mondták,hogy sokan visszajeleztek,hogy nem ért oda a példány,ezért újra kiküldik. gondolom ez már az újraküldés lehet,akkor talán hozzánk is ideér
Kismackó társas. Tetszik, jó, hogy doboza is van, + még dobókocka is.
Éva Magazin
Jobb később, mint soha. Eddig vajon a postások olvasták...?
Jobb később, mint soha. Eddig vajon a postások olvasták...?
Melinda vagy még egy kicsit? Kiszedem a gyerkőcöt és utána írok

3 naomi parfüm
2 db-ot vártam csak
2 db-ot vártam csak

Délink, én is köszi

Coccolino maci.
Kismackó sátor
Már amortizálódik
Már amortizálódik