Úgy látszik minden héten kapunk egy ilyen szi..tós napot.
A múlt héten csütörtökön volt ilyen
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 319 oldal |
délig várok és utána kajálok,lehet,hogy tegnapi érdektelenség miatt ma ki sem nyit
Mi ez a halálos csend ? 

Én azért közben megjavitottam a kávéfőzőt, kimostam a szőnyegeket és rendbe tettem többszáz kódot. 

mindenki kattintgat? 

Nyisson már ki! Dolgoznom kell! De nincs övem, órám....
Akkor most érdemes jelentkezni? De hova tünt az 1000 ember?
szerintem is csak azért egy,mert más még nem vette észre és persze Ők sem,hogy ma már 16.-a van!
Komolyan,tegnep 1000 felett volt a havi sors.-ra jelentkezők száma!!!
Amúgy ma 16-a van. Akkor nem késő?
Remélem a maradékot beteszik a boltba...
gondolom mindenki vár az utolsó pillanatig vele,csak akkor jelentkeznek érte,ha ilyen gagyi ajándékok lesznek.
Tegnap még ezer valamennyi volt...
Nem igazán értem a havi sorsolást. Júli 12- aug 15. MP3 lejátszó és csak 1 fő jelentkezett rá? Mi van?
Hüle vagyok, nem értem. Ma még mindig lehet rá jelentkezni, de csak 1 főt érdekel???
Hüle vagyok, nem értem. Ma még mindig lehet rá jelentkezni, de csak 1 főt érdekel???Morcosnak van igaza, a banán legalább ehető .
nem elég hogy a cigi káros, még a az állandó stressz is hogy amikor nyit ki a bolt
Akkor a pallmall számlájára ebédre lehessen pizzát rendelni,mert nincs idő főzni
Bár én a hétennem ülök itt,csak néha benézek.Hét elején vettem órákat,az elég egyenlőre.
Bár én a hétennem ülök itt,csak néha benézek.Hét elején vettem órákat,az elég egyenlőre.Fogyjon a Pall Mallal ! 

köszi,de tényleg olyan ritkán nyit a bolt,hogy már nem nagyon lehet kockáztatni!
Törpi menj enni, itt vagyok.