Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 72 oldal |
Mikorra vagy kiírva? Nekünk még nyolc hetünk van. Csütörtökön szorítsatok, hogy végre megmutassa mi van a lába között!
a szülés ingyenes, egészen a hat hetes gyermekágy végéig minden nőgyógyászati dolog. gyes.en pedig biztositott vagy!
Az illetékes Apeh-nél kell elrendezned a biztositási jogviszonyt.
Szépen lassan közeledik a szülés ideje... És én nem vagyok biztosított....
Tudna valaki segíteni abban, hogy mit is kell csinálnom, hová fordulni ez ügyben? Szeretném minél hamarabb kiegyenlíteni, erre a hónapra kaptam utoljára az önkormányzattól pénzt.
Köszi a választ
" alt="
">
Tudna valaki segíteni abban, hogy mit is kell csinálnom, hová fordulni ez ügyben? Szeretném minél hamarabb kiegyenlíteni, erre a hónapra kaptam utoljára az önkormányzattól pénzt.
Köszi a választ
" alt="
">Dm-bababónusz programmal kapcsolatban kérdezném, akinek a babája betöltötte a 2 évet, kapott a 2 éves szülinap környékén még kuponokat? Úgy emlékszem, mikor egy éves lett a kisfiam akkor kaptunk.
Marcsi, nekem az autóban viszonylag távol vannak egymástól, kettőjük között ott van Gergő ülése is
" alt="
">
Bevásárolni sem megyek velük, ha jön Hugom vagy Anyu vigyázni akkor szoktam csak, kettő pláne három gyerekkel már képtelenség
" alt="
">
" alt="
">
Bevásárolni sem megyek velük, ha jön Hugom vagy Anyu vigyázni akkor szoktam csak, kettő pláne három gyerekkel már képtelenség
" alt="
">Köszi a válaszokat, hát úgy tűník nem buszozunk
" alt="
">
Nincs valakinek cserére vagy eladásra véletlenül Babakönyve??
" alt="
">
Nincs valakinek cserére vagy eladásra véletlenül Babakönyve??
Galeria!
Ahhoz a típushoz sajna nem jó a Litaf, de nézz szét a Lascal-os fellépők között, azt sztem simán fel lehet a Bergonhoz is csatolni.
Ahhoz a típushoz sajna nem jó a Litaf, de nézz szét a Lascal-os fellépők között, azt sztem simán fel lehet a Bergonhoz is csatolni.
Vali még nem voltam busszal ikres kocsival . El sem mernék indulni velük . Az egymás mögötti szuper volt ,mindenhová befértünk vele .Neked érdekes lenne a buszon kanyarodni egyet a babakocsival
" alt="
">)))))) Autóval sem szeretek menni egyedül a két gyerekkel . Tuti összevesznek hátul egy üvegen vagy egy cumin .... Azt sem tudom hogy forgassam a szemeimet .
" alt="
"> Bevásárolni is érdekes ,mert ha beültetem őket a bevásárlókocsiba , mindent kidobálnak ,vagy megrágnak ,vagy csak simán megesznek
" alt="
"> ...a környékbeli kisboltba be sem merek menni ,mert mindent elérnek ....
Ági ,mekkora gyereknek keresel babakocsit ,hogy bundazsák kell neked rá ?
" alt="
">)))))) Autóval sem szeretek menni egyedül a két gyerekkel . Tuti összevesznek hátul egy üvegen vagy egy cumin .... Azt sem tudom hogy forgassam a szemeimet .
" alt="
"> Bevásárolni is érdekes ,mert ha beültetem őket a bevásárlókocsiba , mindent kidobálnak ,vagy megrágnak ,vagy csak simán megesznek
" alt="
"> ...a környékbeli kisboltba be sem merek menni ,mert mindent elérnek ....
Ági ,mekkora gyereknek keresel babakocsit ,hogy bundazsák kell neked rá ?
Na, én léptem kicsit alszom, lassan úgyis kelünk
" alt="
">
Jó éjszakát
" alt="
">
" alt="
">
Jó éjszakát
" alt="
">Begus, hát akkor azt hiszem egyik nap elindulunk próba útra, aztán majd meglátjuk, ha nem megy vagy nagyon nehézkes akkor marad az autó, csak jobb lenne busszal/gyalog menni.
Már nálunk is elkezdtek termelődni a kis bébiételes üvegek
" alt="
">
Már nálunk is elkezdtek termelődni a kis bébiételes üvegek
" alt="
">Én rájöttem, hogy olyan babakocsit, amit én szeretnék még nem gyártottak
" alt="
"> (néha így érzem a cipőkkel is...) Elképzelésem: könnyű, nem túl széles, karfáját lehessen állítani, fektetni lehessen a babát, bundazsák legyen hozzá, kerekek bolygósak..stb. Lehet babakocsi vállalkozónak kellene mennem
" alt="
">
" alt="
"> (néha így érzem a cipőkkel is...) Elképzelésem: könnyű, nem túl széles, karfáját lehessen állítani, fektetni lehessen a babát, bundazsák legyen hozzá, kerekek bolygósak..stb. Lehet babakocsi vállalkozónak kellene mennem
" alt="
">Vali, a 105ösön (2 lépcsős) ma 4 babakocsi volt, az egyik egymás mögötti testvér... esélye sem volt az anyukának, hogy egyedül fel vagy le vegye
" alt="
"> a segítségre meg nem lehet alapozni...
" alt="
"> a segítségre meg nem lehet alapozni...Vali, de mégsem Debrecenben
" alt="
"> vagy a kérdés a debreceni buszokra nem neked szólt? akkor bocsi
" alt="
">
sajnos nem is mindig a soför hibája, ha rosszul áll be, a belvárosban vannak olyan megállók, ahova nem fél be a troli
" alt="
"> így csak messzebb tud megállni...
mi általában trolizunk, nem buszozunk, de sajnos még itt sem mindből vették ki a korlátot... átemelni fölötte a babakocsit (gyerek+kocsi sacc 20 kg) kisebb művészet
" alt="
">
" alt="
"> vagy a kérdés a debreceni buszokra nem neked szólt? akkor bocsi
" alt="
">
sajnos nem is mindig a soför hibája, ha rosszul áll be, a belvárosban vannak olyan megállók, ahova nem fél be a troli
" alt="
"> így csak messzebb tud megállni...
mi általában trolizunk, nem buszozunk, de sajnos még itt sem mindből vették ki a korlátot... átemelni fölötte a babakocsit (gyerek+kocsi sacc 20 kg) kisebb művészet
" alt="
">A miénk Bergon, nagyon jó csak elég nehéz
" alt="
">
Szted az jó lehet rá? És az hány kilóig használható?
A kocsi tengelyét nagyon terheli?
Van egy egymás mögötti babakocsink is, de abba még nem tudnak ülni, nem tudom azzal több esély van-e a buszra való feljutásra?
" alt="
">
" alt="
">
Szted az jó lehet rá? És az hány kilóig használható?
A kocsi tengelyét nagyon terheli?
Van egy egymás mögötti babakocsink is, de abba még nem tudnak ülni, nem tudom azzal több esély van-e a buszra való feljutásra?
" alt="
">Galeria!
A mienkhez hozzá lehet csatolni a Litaf seat2go tesófellépőjét...
Van is egy eladó, csak 3 picur alkatrész hiányzik...
" alt="
">
A mienkhez hozzá lehet csatolni a Litaf seat2go tesófellépőjét...
Van is egy eladó, csak 3 picur alkatrész hiányzik...
" alt="
">begus!
És milyen igaza van Galerianak, mert a változások óta sok sima mezei busz jön felénk is, pedig én a 120-as busszal bárhová eljutottam....
És milyen igaza van Galerianak, mert a változások óta sok sima mezei busz jön felénk is, pedig én a 120-as busszal bárhová eljutottam....
Begus, Pesten de már majdnem nem
" alt="
"> Nálunk a buszok, hol ilyenek hol olyanok. Van hogy az a régi típusú jön, na arra felszállni
" alt="
">
Viszont jó lenne buszozni a kicsikkel a nagyért. Gyalog sajnos elég messze van az ovi. Azt mondjuk nem tudom, hogy testvérfellépő van-e ikerbabakocsira?
" alt="
"> Nálunk a buszok, hol ilyenek hol olyanok. Van hogy az a régi típusú jön, na arra felszállni
" alt="
">
Viszont jó lenne buszozni a kicsikkel a nagyért. Gyalog sajnos elég messze van az ovi. Azt mondjuk nem tudom, hogy testvérfellépő van-e ikerbabakocsira?
Hát igen, a buszsofőrökön sok múlik.....
Mivel Nekünk nincs autónk, csak Bkv-val tudok eljutni bárhová.......
A villamosra tesóm segített felrakni, magas padlós buszra szintén.
Mi például a lépcsőházban nem tudunk a 2 csíkon feljönni, mert a korláttól nem fér oda a kocsink, viszont a lépcsőn már +20 kiló túlsúllyal is fellépegetek segítség nélkül......
Amúgy a mienk az Graco ikerkocsi csak mi már a 3. tulajok vagyunk és a kerekei a nagyfiam alatt kezdenek nagyon nyikorogni, hiába olajozzuk....
Mivel Nekünk nincs autónk, csak Bkv-val tudok eljutni bárhová.......
A villamosra tesóm segített felrakni, magas padlós buszra szintén.
Mi például a lépcsőházban nem tudunk a 2 csíkon feljönni, mert a korláttól nem fér oda a kocsink, viszont a lépcsőn már +20 kiló túlsúllyal is fellépegetek segítség nélkül......
Amúgy a mienk az Graco ikerkocsi csak mi már a 3. tulajok vagyunk és a kerekei a nagyfiam alatt kezdenek nagyon nyikorogni, hiába olajozzuk....
pmjudit, én is ezt a típust néztem ki, de valahol olvastam, hogy már nem gyártják, ennek ellenére, most örömmel láttam az egyik honlapon, hogy mégis kapható.