Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 68 oldal |
andante, pilóta
én kaptam a pickwick től egy emailt hogy lesz vele játék csak nem tom mikor
Uncle Bens!
Régen rendszeresen volt vele, kb 2 éve semmi. Azt se bánnám ha csak szakácskönyvért, de játszon.
Régen rendszeresen volt vele, kb 2 éve semmi. Azt se bánnám ha csak szakácskönyvért, de játszon.
pickwick, mert jó hogy vannak a pontok ha semmire nem lehet felhasználni őket
Tibi, Boci, Palmolive
Chio, Wolf, Iglo, Globus,...
Rég játszottak.
Rég játszottak.

Jacobs kávés aromajellel,Kubu gyorsaságit,COCCOLINO vkódokkal,Globus vk,Domestos vk,Pick Hűségprogramost stb.
A Completa vk-osat, a Pick, Délhús sms-t.
Jó lenne egy olyan játék, mint a Danoné volt korábban. Többfajta és szimpatikus nyeremények, e-mailben be lehetett küldeni, a termék egészséges
és azonnal jött visszajelzés a nyerésről (főnyeremények kivételével).
és azonnal jött visszajelzés a nyerésről (főnyeremények kivételével).gyermelyi! A tavalyi mozgalmas év után,igazán jöhetne már valami..
Cirbolya, Rea és Stella szeretők, a következő választ kaptam érdeklődésemre :
Kedves Én !
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett minket!
Ellentétben a korábbbi évekkel, idén sajnos nem indítunk nyereményjátékot. Ám ez nem jelenti azt, hogy cserbenhagyjuk hűséges fogyasztóinkat: új, a magyar piacon igazi újdonságnak számító termék bevezetésén dolgozik a Stella-csapat, amivel reméljük, hogy örömöt szerezhetünk a Stella Artois kedvelőinek.
Üdvözlettel:
BUDAI Nóra
Marketing trainee
Kedves Én !
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett minket!
Ellentétben a korábbbi évekkel, idén sajnos nem indítunk nyereményjátékot. Ám ez nem jelenti azt, hogy cserbenhagyjuk hűséges fogyasztóinkat: új, a magyar piacon igazi újdonságnak számító termék bevezetésén dolgozik a Stella-csapat, amivel reméljük, hogy örömöt szerezhetünk a Stella Artois kedvelőinek.
Üdvözlettel:
BUDAI Nóra
Marketing trainee
+ a Dreher sör! 

Stella: egyik kedvenc söröm. De volt már olyan év amikor nem volt promo.
Nem is említettem, mert 2 hete beszéltünk róla, hogy kéne már lépniük.
Minya: nálam a kölykök szeretik a Tibit. Annyi lett az előző játék óta, hogy kifolyik a saját tárolóborítékjából.
(Szerintem többet tettek félre vagy több Tibit ettek.)
Iglo is jöhetne, Pepsi címkés (
), Vienetta.
Nem is említettem, mert 2 hete beszéltünk róla, hogy kéne már lépniük.
Minya: nálam a kölykök szeretik a Tibit. Annyi lett az előző játék óta, hogy kifolyik a saját tárolóborítékjából.
(Szerintem többet tettek félre vagy több Tibit ettek.)
Iglo is jöhetne, Pepsi címkés (
), Vienetta.Még a Coccolino öblitő is játszhatna!
De kéérem, rossz az, aki rosszra gondol...

Cirbolya, még a végén félre értik 

Minya,
a párommal közös a vágyatok!
a párommal közös a vágyatok!

Stellát akarok, Stellát akarok 

Uncle Ben, HohesC, Kraftnak a múltkori macishoz hasonló játéka...

Reacska, a Freesiát én is nagyon várom
Tibi csokiból régen "becseréltem" egy csomót, mert nálunk nem igazán fogy ( csak valaki fel ne jelentsen
) és azóta nem indult vele játék.
Tibi csokiból régen "becseréltem" egy csomót, mert nálunk nem igazán fogy ( csak valaki fel ne jelentsen
) és azóta nem indult vele játék.