Nyerjen a mi óvodánk, iskolánk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 60 oldal |
Van 20 sulipontom cserére
Elfogadok sulipontot, nagyon nehezen gyűlik. Válaszborítékot természetesen küldök. Nagyobb, 10 fölötti mennyiségnél Nestlét tudok felajánlani, megegyezés szerint.
Köszönöm szépen mindenkinek a küldött sulipontokat, még karácsony előtt összegyűlt a 200 pontom, odaadtam a lánynak, aki az iskolában gyűjti, remélem hamarosan, megkésett karácsonyi ajándékként, megérkeznek majd a labdák is érte az iskolánknak.
Továbbra is szívesen fogadok felajánlott pontokat, és persze ha úgy adódik, csere is érdekel!
Továbbra is szívesen fogadok felajánlott pontokat, és persze ha úgy adódik, csere is érdekel!
Van négy sulipontom, esetleg valakinek egy Pepsi Rudija cserébe?
sziasztok!
Van 4 sulipontom és 1340gr. delikát vonalkódom.
szeretnék érte új játékot játszó dörmi figurát vagy kindert, esetleg egmont matricákat az újság csomagolásáról.
Vagy mit tudsz érte cserélni. Cserearányt küldj
köszi heni
Van 4 sulipontom és 1340gr. delikát vonalkódom.
szeretnék érte új játékot játszó dörmi figurát vagy kindert, esetleg egmont matricákat az újság csomagolásáról.
Vagy mit tudsz érte cserélni. Cserearányt küldj
köszi heni
Van 10 db sulipontom. Jó lenne az új kinder játékhoz való pont érte.
Nati
Nati
flooo Hozzászólás - 2009. január 04. :: 20:34
Sulipontokat keresek a kislányom sulijának.
Válaszborítékot küldök. Köszönöm.
mailto:fkarcsi@t-online.hu
Sulipontokat keresek a kislányom sulijának.
Válaszborítékot küldök. Köszönöm.
mailto:fkarcsi@t-online.hu
Győri iskolának gyűjtök sulipontot, ha lenne valakinek felesleges.
Marycsiga: csak nemrég olvastam az üzeneted, már válaszoltam, és nagyon köszönöm!!!
Boldog új évet kívánok valamennyiőtöknek!
Hiányoztatok...
Boldog új évet kívánok valamennyiőtöknek!
Hiányoztatok...
Ismét van számítógépem! igaz, hogy vennem kellett egy laptopot, de ma megérkezett a régi gépem is, így ezúton kérek mindenkitől elnézést, akinek az üzenetét csak most olvastam el. Igyekszem válaszolni még idén! Végre megkaptam 2 visszajelzést is, akinek nem küldtem szerencsepénzt, de valakinak Budapestről még mindig tartozom!!! Kérlek jelentkezz!
Köszönet a sok üzenetért, jó volt érezni, hogy közétek tartozom. S bár rengeteg nyereményjátékról lekéstem, legjobban a fórum hiányzott...
Köszönet a sok üzenetért, jó volt érezni, hogy közétek tartozom. S bár rengeteg nyereményjátékról lekéstem, legjobban a fórum hiányzott...
Cserére lenne 2db sulipont Irj biztos megegyezünk.
Van 2 sulipontom, Tini pezsgő vonalkódot szeretnék.
7 Sulipont cserére vár.
gratulálok én is!
" alt="
">
" alt="
">Magic: minden elismerésem a tiéd. Gratulálok a kitartásodhoz.
Magic gratulálok! Megérte a kitartás
" alt="
">
" alt="
">Magic,üdv újra itt
" alt="
">
akkor az emailomat nem is kaptad meg?
" alt="
">
akkor az emailomat nem is kaptad meg?
Kedves sulipont küldők! Még mindig van 3 személy, akinek nem tudom a címét, pedig tartozom szerencsepénzzel. Nem tudom megnézni a régi freemailemet, kérlek írjatok a fairy1@freemail.hu-ra. Egy fitnesslabdát is most fogok küldeni, eddig nem tudtam a címet, bocsánat!
Mindenkinek nagyon köszönöm a pontokat, megvan a 200 pont!!! Kellemes ünnepeket minden elképzelhető szépet és jót, Isten áldását, sok szerencsét kívánok Nektek!
Mindenkinek nagyon köszönöm a pontokat, megvan a 200 pont!!! Kellemes ünnepeket minden elképzelhető szépet és jót, Isten áldását, sok szerencsét kívánok Nektek!
NAGYKANIZSA
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat.
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat.
Lassan megvan a 200 pontom, sajnos nem tudtam megköszönni mindenkinek, aki küldött nekem! Bolya, köszönöm a sulipontokat, ma megkaptam! Még mindig nincs gépem, de írok, ahogy géphez jutok! Sajnos a fiam is nagyon beteg lett, de bizakodom, s kívánok mindenkinek sok sikert!
Ha utolérem magam, válaszolok! S nagyon aranyosak vagytok, kaptam egy csomó nagyon szép üzenetet! Isten áldjon benneteket!
Ha utolérem magam, válaszolok! S nagyon aranyosak vagytok, kaptam egy csomó nagyon szép üzenetet! Isten áldjon benneteket!