Köszönöm a válaszokat, legalább tudom, hogy mire figyeljek!
Azért ha ilyet láttok, legyetek olyan drágák, hogy beírjátok, itt biztosan észreveszem.

" alt="

">
Katalógust honnan lehet szerezni?
napocska: decemberben is volt a H&M-ben akció: netről nyomtatható kupon: 20% kedvezmény volt egy termékre.
napocska, szeptemberben volt a katalógus hátán gyerekruhákra beváltható kedvezmény (talán 15%).
A H&M-ben szokott valami kedvezményes vásárlási lehetőség lenni? Kuponakció vagy bármi más?
Köszönöm ha tudja valaki és megírja.

" alt="

">
DM FB oldaláról -10%-os kupon nyomtatható, mely beváltható 2000 Ft feletti vásárlás esetén március 7-én és 8-án.
Illetve dupla pont akció is lesz március 7-től.
ÁRKÁD - Szeged: közel 60 kupon március 6-10-ig, melyeket ingyenesen kinyomtathatsz otthon vagy kuponnyomtató standon!
http://www.href.hu/x/jg9a
Vásárolj márc. 7. és 31. között egyadagos Gourmet Gold vagy Perle macskaeledelt Alphazoo áruházban és gyűjts a pontokat (1 termék=1 pont)!
A betelt pontgyűjtőt (12 pont) Swarovski Elements kristályos mobilékszerre válthatod be a készlet erejéig.
Rossmannban nőnapon a Dove termékek 33%-os akcióban.
Árkád Győrben tavaszi kupon napok március 6-10 között. Ki lehet nyomtatni őket az oldalról.
http://arkadgyor.hu/oldalak/kuponok
Nálunk uzsonnás dobozt adnak 1000 Ft Milka vásárlása esetén (Coop-ban láttam)
Coop üzletben láttam: vásárolj 1000 Ft értékben Milka terméket és megajándékozunk egy Milka bögrével. Ugyanaz a promó mint a világító karácsonyi ablakdísz.
Tesco! holnaptól Gyermelyi durum mesetészta 250g=149Ft /képen játszós csomagolás
dm-ben 25 pontért 25%-os Ariel márka joker. Február 21-től március 6-ig nyomtatható, és március 27-ig váltható be.
Tescóban 1-7-ig Kinder 100g=229Ft

" alt="

"> / így megy le az ára,lehet akár 199Ft is!
www.ingyenhajduszoboszlo.hu
Áfamentes napok lesznek az Euronics-ban 22-23-24 a háztartási kisgépekre
Péntektől a Tescoban 2 db 4-es Activia vásárlása esetén 200 Ft engedmény (így 299 Ft/pakk).
Spar giga hétvége: szombaton és vasárnap a Fa termékek 35% kedvezménnyel!
Pennyben holnaptól 249 a 100-as Kinder (a rú-ban kódosról van fotó, remélem a boltban is az lesz

" alt="

">)
Február 19-e és július 31-e között az Intimissimi
bármilyen márkájú régi fehérneműdet
6 hónapig érvényes kuponra cseréli, amelyet az Intimissimi bármely boltjában országszerte beválthatsz.
(melltartó 900, trikó 600, bugyi 300 Ft. részleteket nem tudok, facebook-ról származó info)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások