ÁLLATBARÁTOK FIGYELEM!!!
Ma hallottam a Híradóban, hogy mekkora bajban van a miskolci állatmenhely...

" alt="

"> Amennyiben KÉT HÉTEN BELÜL nem tudják rendezni 2 MILLIÓ FORINTOS ADÓSSÁGUKAT, nem kapják meg az 1% SZJA felajánlásokat és bezárják a menhelyet, az ott lévő több, mint 300 kutyusra pedig ELALTATÁS vár..

" alt="

"> Így KÉREK MINDENKIT, hogy lehetőségeihez mérten SEGÍTSEN!!!!! és szóljatok minél több embernek, hogy meg tudjuk menteni a kutyusok életét...
Floriol blokkokat szeretnék .Válaszborítékot küldök . Előre is köszönöm .
Dörmi kódot kalapoznék, ha valakinek nem kellene. Köszi

" alt="

">
2 db Pepsi Twist blokkot szeretnék kalapozni/kölcsönkérni, nem vagyok olyan helyen, ahol tudnák szerezni...
Még mindig keresek CBA pontokat, ha valaki nem használja fel, én elfogadnám

" alt="

">
CBA pontokat kalapoznék válaszborítékért.
Esetleg tudok adni érte 2 darab szuperbankó sorjegyet, amiből az egyik szakadt, de még azért egyben vagy (majdnem félbetéptem, de szerencsére félúton eszembe jutott, hogy nem kéne...)
Sziasztok! Ha valaki nyert a Nagyfiúk kettőre jegyet és nem megy, szeretném elkérni. Köszönöm.
Sziasztok!
Mai, vagy holnapi páros mozijegyért kalapoznék. Van esetleg olyan, aki nyert, de nem tud elmenni? Köszi!
3 db Rossmann-Dove blokkot keresek. Nem baj ha nincs pecsételve.
Van esetleg valakinek a nikewebshop-ba kuponja?

" alt="

">
Ha valaki nyert a story-val mozijegyet a Nagyfiúk 2-re és nem tud elmenni légyszi szóljon, mert egy ismerősöm szeretne elmenni rá! Köszönöm
köszönöm (Botókának) már nem keresek activiát
Valaki adna nekem kölcsön 3 activia kódot?
Tesco-s pontokat szeretnék, ha van valakinek felesleges.
Nagyon szépen köszönöm.
Coca-cola kupak kódokat keresek, aki nem használná fel, elfogadnám!
Ha volna valakinek használt Szörny Egyetem-es mozijegye és megválna tőle,írjon már legyen szíves!
Sziasztok,
Ha valakinek nincs szüksége Good milkes bevásárlótáskára én szeretném, átveszem --Szívesen adok érte pár játszós blokkot is

" alt="

"> köszönöm
Sziasztok!
ma éjfélig szeretnék kalapozni egy Rauch Ice Tea kódot!
Köszönöm!
8 db Agip matricát keresek

" alt="

"> Válaszborítékot küldenék értük. Köszönöm!
Ha vkinek lenne Budavári sörfeszkós belépője, és nem kell neki, elküldené a kódot ide: 06205127113... nem leszek gép előtt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások