Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 55 / 2011 oldal |
Költség kimélés ..1 el kevesebbet kell fizetni a köz jegyzőjét meg rendelni pogácsát a bizottságosdira.
Én az Orlenes játékot várom, remélem, lesz F1-es játékuk megint.
A nyerő időpont pedig monnyon le. Fődíjaknál mindenképp'. (Szkrevó, Mogyi, Shell...)
A nyerő időpont pedig monnyon le. Fődíjaknál mindenképp'. (Szkrevó, Mogyi, Shell...)
Napibetevő
Kis kíváncsi!
Van autó a családban, több is, de nem én tankolom.
Városon belül szívesen tömegközlekedem v kerékpározom.
Kis kíváncsi!
Van autó a családban, több is, de nem én tankolom.
Városon belül szívesen tömegközlekedem v kerékpározom.
Mi van a kinderrel le vagyok maradva...
A Kinder-es marketing vezetőt kihagytad a felsorolásból. Bár szerintem neki nem volt sok blokkja, csak sok információja.
FlyGuy
amúgy szerintem ha valaki tényleg nagyobb mennyiségű blokkal rendelkezik, és egy picit odafigyel a feltöltésekre, az (legalábbis statisztikailag) a nyerő időpontos játékokon is nagyobb eséllyel indul.
(Kútkezelők, informatikusok, közjegyzők előnyben...)
amúgy szerintem ha valaki tényleg nagyobb mennyiségű blokkal rendelkezik, és egy picit odafigyel a feltöltésekre, az (legalábbis statisztikailag) a nyerő időpontos játékokon is nagyobb eséllyel indul.
(Kútkezelők, informatikusok, közjegyzők előnyben...)
sada, villanyaautód van, vagy tömegközlekedsz?
Ezért jó, hogy mind különbözőek vagyunk, és máshogy látunk dolgokat. Én kifejezetten kedvelem a nyerő időpontos játékokat...
(Ugyanitt kiscica, és 600 db Shell blokk eladó!
" alt="
">)
(Ugyanitt kiscica, és 600 db Shell blokk eladó!

Ez a nyerőidőpontos játék olyan, mintha a lottó számokat is kihúznák előre.
Nem az esélyek miatt, hanem a hangulata (?) miatt nem tetszik.
Nem az esélyek miatt, hanem a hangulata (?) miatt nem tetszik.
A 600 blokkost szerintem egyáltalán nem zavarja a nyerő időpontos játék.
Én nem tankolok sehol, nem játszom a Shell-lel, de nekem is szimpatikusabb, amikor utólag sorsolnak.
Csak.
Csak.
csak azokat zavar a nyerőidőpontos fődíj, akik 600 db (ki tudja honnan szerzett) blokkal akarnak előnyhöz jutni... így pedig pont ugyanakkora esélye van bárkinek egyetlen vásárlással is, ha jó időben küldi
Tudom, de ott "csak" egy utazás volt a fődíj, a mostani főnyeremény kb. 10-szer akkora értékű.
Már az előző is az volt.
Shell új promóciónál a fődíj (BMW X2) is nyerőidőpontos.
Szerintem ott rosszul fogalmaztak.
Az nem életszerű, hogy csak 1 terméket lehet venni, ami 10e Ft feletti értékű...
De bárhogy is, meglátjuk, hogy mi lesz a válaszuk...
Az nem életszerű, hogy csak 1 terméket lehet venni, ami 10e Ft feletti értékű...
De bárhogy is, meglátjuk, hogy mi lesz a válaszuk...
Az mindegy, hogy ki szállítja ki a terméket.
Feri!
Emag JSZ. szerint (4. pont) egy terméket kell venni min. 10 ezer Ft értékben.
Emag JSZ. szerint (4. pont) egy terméket kell venni min. 10 ezer Ft értékben.
eMAG…
Rendeltem tőlük 10.000,- Ft feletti értékben termékeket és VISA kártyával fizettem.
A visszaigazoláskor kiderült, hogy nem az eMAG, hanem másik három cég szállítja ki a termékeket, tehát három részletben.
Feltételezem, hogy ez a nyereményjáték szempontjából lényegtelen, hiszen az emag.hu honlapon adtam le a rendelést.
No de a mai napon kaptam egy értesítést miszerint a visszatérítési kérelmem jóváhagyásra került és a megrendelésemnek megfelelő 990,- Ft összeg jóváírásra kerül a bankszámlámon.
Nos, én nem adtam be semmiféle visszatérítési kérelmet, vélhetően arról van szó, hogy azt a terméket, amit rendeltem mégsem tudják kiszállítani és ezért visszakapom az összeget. (Az appban ugyan azt látom, hogy „visszaküldve a feladónak”, de nem kaptam értesítést, hogy a rendelt termék ezen része megérkezett volna az easyboxba, tehát nem arról van szó, hogy elmulasztottam az átvételre nyitva álló határidőt. A nyomkövetésben pesti és szabolcs-szatmár-bereg vármegyei helyszínek vannak, nem értem, hogy miért nem jutott el a szegedi easyboxba.)
A rendelés többi része megérkezett, a mai napon átvettem.
Így viszont a rendelésem összege már csak 9.367,- Ft, ami nem felel meg a nyereményjáték egyik kritériumának.
Írtam eMAGéknak, hogy ilyenkor mi van? Buktam a pályázatot? Nem leszek benne a kalapban, mert a rendelésem így már csak 10.000,- Ft alatti?
És még az is kérdéses, hogy bekavar-e a játékba az, ha valaki az emag.hu-ról rendel, de nem az eMAG szállítja ki a cuccot, hanem valami alvállalkozó vagy hasonló.
Mert ezt is el tudom képzelni.
Rendeltem tőlük 10.000,- Ft feletti értékben termékeket és VISA kártyával fizettem.
A visszaigazoláskor kiderült, hogy nem az eMAG, hanem másik három cég szállítja ki a termékeket, tehát három részletben.
Feltételezem, hogy ez a nyereményjáték szempontjából lényegtelen, hiszen az emag.hu honlapon adtam le a rendelést.
No de a mai napon kaptam egy értesítést miszerint a visszatérítési kérelmem jóváhagyásra került és a megrendelésemnek megfelelő 990,- Ft összeg jóváírásra kerül a bankszámlámon.
Nos, én nem adtam be semmiféle visszatérítési kérelmet, vélhetően arról van szó, hogy azt a terméket, amit rendeltem mégsem tudják kiszállítani és ezért visszakapom az összeget. (Az appban ugyan azt látom, hogy „visszaküldve a feladónak”, de nem kaptam értesítést, hogy a rendelt termék ezen része megérkezett volna az easyboxba, tehát nem arról van szó, hogy elmulasztottam az átvételre nyitva álló határidőt. A nyomkövetésben pesti és szabolcs-szatmár-bereg vármegyei helyszínek vannak, nem értem, hogy miért nem jutott el a szegedi easyboxba.)
A rendelés többi része megérkezett, a mai napon átvettem.
Így viszont a rendelésem összege már csak 9.367,- Ft, ami nem felel meg a nyereményjáték egyik kritériumának.
Írtam eMAGéknak, hogy ilyenkor mi van? Buktam a pályázatot? Nem leszek benne a kalapban, mert a rendelésem így már csak 10.000,- Ft alatti?
És még az is kérdéses, hogy bekavar-e a játékba az, ha valaki az emag.hu-ról rendel, de nem az eMAG szállítja ki a cuccot, hanem valami alvállalkozó vagy hasonló.
Mert ezt is el tudom képzelni.
Nem, a 3. körúton, a régi MediaMark helyén.
Viszont a Dugó téri kis Aldinak kiugróan nagy a forgalma. Nem véletlenül, körös-körül egyetem, sok éhes diákkal, akik nem a tyúkokkal mennek aludni.
Viszont a Dugó téri kis Aldinak kiugróan nagy a forgalma. Nem véletlenül, körös-körül egyetem, sok éhes diákkal, akik nem a tyúkokkal mennek aludni.