carla: Úgy legyen!
Megígérem, hogy igyekszem majd a lehető legjobb tippeket írni! Eddig is próbáltam nem a legkockázatosabb meccseket írni, s látjátok, milyen ez a mai nap....A Bayern mumusa beköszönt 2 góllal. Milyen szép is lesz, mégis, amikor itt mindannyian nyerünk!
Magic!
Kiszurkoljuk Neked azt a meccset!!!
Bilbao-Getafe: 1: 1 , de ne aggódj Carla, én szurkolok, nyernek a baszkok.
Ez a Getafe mumus csapatom. Most leverik - remélem.
carla: Xerez már vezet 2:0-ra! A Fiorentina is, bárcsak azt tettem volna, akkor nem kellene estig várni....
Most néztem, a fogadók elég nagy százaléka fogad a Xerez meccsre, a tippmix ooldalon is ajánlották, én kiszurkolom Neked az Atl. Bilbaot, csak te is szurkold ki a Róma, a PSV és az Inter győzelmét. Sajnos épp most néztem, a PSV nagyon X-re áll a fogadók szerint. De elméletem szerint, ha a múltkor kikaptak, akkor most nyerniük kellene.
Annyira peches voltam ma, véletlen elnéztem egy sorszámot, mást raktam be, erre nem storníroztattam sajnos. De az egyenes szelvény ha bejön, megoldódna a gyerek gyógyítása. Tegnap kellett volna vinnem egy természetgyógyászhoz, de kellene egy "kis" pénz hozzá.
A tárgyalásra sem fogok tudok elutazni a jövő héten, szóval nagyon bízom a Rómában, a PSV-ben és az Interben!
Az a scár, akiről beszéltem azt mondta, hogy a Cagliari meccs nem biztos H-ra, tény, hogy tegnap 5 meccsből 3-at eltalált, a maiak is jöttek eddig, holnapra ő nagy pénzért tette a Bordeaux meccset H-ra, én a Montpellier meccset választottam, de játszottam a Bordeauxot is. Hiszen nagyon a nyakán vannak az üldözők, nyernie kellene otthon.
A 226-t én is esélyesnek néztem, a Lazio otthon 0-1-re kikapott és ahogy elnézem a tabellát nem remekel idegenben sem. A Bundesligát nagyon nem szeretem, nem tudom őket kimatekozni.
Most ez a szelvényem fut, megjátszottam 3/4-ben

" alt="

"> Igaz piciben, de kipróbálom a kombinációst

" alt="

">
173 Hearts-Hibernian H
174 Aberdeen Dundee V
192 Xerez- Tenerife H
191 Bilbao-Getafe H
Aberdeen döntetlent játszott

" alt="

"> de ha a többi bejön még akkor is nyereséggel jövök ki, ha jól számítom a tegnapi segítségetekkel.
Csapattársaim játszották az Atalantát és a Cardiff meccset is H-ra. Az Union Berlin igazad van, lehet D is, még utánanézek a fogadó oldalakon. Leírom majd az egyik kollégám szelvényét, ő most azt gondolom, nyerni fog.
Holnapra ezeket nézegettem:
216 Oberhausen-Karlsruhe H
218 Hamburg- Schalke H
232 Atalanta-Livorno H
233 Cagliari Lazio H
215 Union Berlin- Aachen H
226 Cardiff- Watford H
Bár Berlinnél döntetlent érzek. Vélemény? Vagy melyik 3 tűnik biztosnak?
Everton, Ipswich jó, jött a Bremen győzelem, és a Nürnberg-Hoffenhein D. Jó lenne a Dortmund-Leverkusen döntetlenre, sajnos az Aston Villa 1,35-ös oddsa elment.
Kérlek szurkoljatok, mert sajnos egyenesben játszottam a Roma-Udinesét H-ra, a PSV-Twentét H-ra és ami nagyon necces, az Intert vendégre. Chicaloca, ugye nyer az Inter?
Jaj, bocsánat, szerencsére a nagy szelón nincs a Bayern, most néztem meg, de volt egy kombiban,az úszott . Ezért utálom a Bayernt, mondtam is, hogy vigyázzunk vele, de én max. döntetlenre gondoltam. Frakfurt előtt le a kalappal.
Nem hiszem el, hogy a Bayern megint viszi a nagy, 119.230-as szelvényemet! Gyerünk, rúgjatok egy gólt. Pedig megfogadtam, hogy nem rakok Bayernre. Van egy szelóm döntetlenre, de sajnos ott egy másik meccs nem biztos, hogy jön.
189Roma-Udinese H
193 Deportivo-Valladoid H
198 PSV-Twente H
201 Auxerre-Le Mans H
3/4-ben
Kérlek Freiburg, tarts ki, West Brom szintén, eddig jó a nagy szelvényem, köszönet a Níregyházának! Gyerünk Everton, maradjon így a Kecskemét és gyerünk QPR /véletlen rosszul írtam a 167-es meccs helyett a 168-at jelöltem be, most aztán izgulhatok...
Jaj, bocsi ezek hétvégi meccsek, nem mai.
Nem mondom, hogy ezek tuti bejönnek, én is csak próbálkozom:
175 Celtic-St. Johnstone H 1,20
228 (0-1) Rangers-St. Mirren H 1,65
252 Germinal-FC Bruges H 3,80
255 Benfica-Porto H 2,30
224 (1-0) Blackburn-Chelsea V 2,18
201 Auxerre-Le Mans H 1,52
157 Portsmouth-Hull H 2,08
Sziasztok!
Kezdő tippmixes vagyok.Tudna valaki jó tippeket adni ma estére.VÁrom.
ÜDV:ANDI
Jónak látszik, a Doncester meccset kivennénk belőle, de 5/7-ben nyerő lesz.
A Blackpoolt, a Nottinghamet mi is játszuk, én a Fiorentinát és a Rómát is rátettem a saját szelvényemre.
PSV-ben bízunk, remélem nem hiába.
A Bayern München pedig remélem nem fog még egyszer hibázni.
Magic: köszi a bizalmat és a bátorítást, ha egyszer nem azon kell agyaljak, hogy miből vegyek tejet meg rudit a gyereknek, bátor leszek....
Ezek a férjem tippjei, nekem még nem volt időm böngészni.....
163 Blackpool - Crystal Palace H 1.80
167 Nottingham - Peterborough H 1.44
149 VfB Stuttgart - Hannover H 1.40
198 PSV - Twente H 1.83
146 Frankfurt - Bayern München V 1.42
172 Bristol City - Newcastle V 1.84
164 Doncaster - Sheffield Utd. V 2.70
Eredő odds: 340.08460
Tét: 1000 Ft
Max. nyeremény: 340085 Ft
Kombináció: 5/7 (21 alapfogadás)
Bremen nyerhet és a 160-as meccset is rakom H -ra /wigan-Burnley.
A Nottingham is jónak tűnik, Chelsea biztos, carla: a Xerezt nem raknám.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások