VárszegiViki
Valóban isteni a marcipános Milka , de ha lehet, akkor még egy fokkal fincsibb a Ritter sportban ugyanez.
Tészta: Én inkább a kicsi, nevesincs házitésztás készítőktől (pl: Füri) vásárolom a tésztákat, mert nincs jó tapasztalatom sem a Koronával, sem a Gyermelyivel, egyáltalán a nagyüzemi gyártókkal.
Nagy tésztaevő vagyok én is. Nekem semmi bajom a Koronával, nagyon bejött pl. a fodros rövidmetélt. Más gyártóknál csak fodros nagykockát vagy sima rövidmetéltet láttam eddig, de ilyet nem.
A szarvacska tésztához van egy édesség receptem, uaz. mint a rizsfelfújt, csak a tejben a tésztát főzöm meg, és ehhez keverem a tojásos kütyüt, és be a sütőbe.
Krysztasz: nekem egyáltalán nem ízlik a Korona. Még jó hogy nem nyertem vele 1 évre való adagot. Viszont a marcipános Milka isteni! Nem is gondoltam volna, nem olyan túl édes mint a többi Milka!
nektek hogy ízlik a korona tészta? Szarvacskát vettem, mert nem volt gyermelyi szarvacska. Egyáltalán nem ízlett. Olyat tettem, amit máskor nem, meghagytam a felét

Ez nálam nagy szó. Nincs a gyermelyi szarvacskából csomagom,hogy összehasonlítsam, mi a két termék között a különbség, az egyik mit hagyott ki a másikhoz képest, vagy mit tett hozzá. Ha vki tudja, írja már meg legyenszíves. Egyszer véletlenül vmi kukoricatésztát vettem, az is rossz emlékként maradt meg bennem.

Győri Édes "light" keksz.
http://index.hu/homar/index.php?p=2328&more=1&c=1
&tb=1&pb=1
Én a Nestlé - Cheesecake-re esküszöm, isteni. (pálcikás)
Csokiimádóknak: Magnum 5 érzék-Ízlelj! Csokijégkrém csokiszószban valódi csokibevonattal ( nem bevonómasszával )!!! Hmmmm...Még az eddigi témához is vág: serkentő...
Akkor a következőt csináld : Menj el vhova, kapcsolódj ki, sétálj, fuss, menj edzeni. Utána ülj le tanulni, de előtte egyél, de ne sokat,h ne legyél éhes, álmos, stb
Volt,h megittam a red bullt és után egyhuzamban 10 tételt meg tudtam tanulni
a németet tavaly nyáron csináltam meg, most július 1-én pedig angol középfokra megyek...
szóval muszáj "kicsit" ráhajtanom...
(ülök a könyv fölött több órát és utána olyan érzésem van, mintha el se olvastam volna...:S )
arpi001
csak a reergin mellé nehogy igyál, szedjél mást is, mert az már sok lenne.... ja és az nem azonnal hat, így szedned kellene folyamatosan.
De egyébként mondd már meg,h minek kell neked ilyen serkentő?Tanulsz, vizsgázol? Mert akkor ok, de ha nem, akkor ne szedj, hanem csak pihend ki magad normálisan, most már nyári szünet van.
arpi001
Jobban jártál, hogy nem a memot vetted, van hozzá egy aranyos sztorim. Ismerősünk nagyon feledékeny volt és elkezdte szedni a tablettát, majd néhány hét után a délelőtt kellős közepén a fejére csapott és fennhangon kijelentette: Úristen, elfelejtettem, hogy bevettem-e a memolife-ot!!!!!!!! Azóta is mindenkinek meséljük. Persze lehet, hogy másnak bejött, de neki inkább azt javasoltuk, hogy szedjen cavintont (vagy hogy kell írni), hogy eszébe jusson, hogy be kell vennie a memolife-ot

Ditke62!
én ha túlzottan kialszom magam az csak rosszabb...
ha magamtól ébredek (olyan 10-11 körül) akkor egész nap puding vagyok és ásítozok..:S
az energiaital az nálam is bejön, csak gondoltam kéne hozzá még valami turbózás, így a gyógyszertárban vettem is valami agyélénkítőt...
egy bizonyos Reergin tablettát...
nem is volt olyan drága, és a gyógyszerész azt mondta, hogy neki bejött
kíváncsi leszek...
egyébként köszi a válaszokat

arpi001
azzal nem, csak a red bullal volt kapcsolatom

jó volt
kávét soha nem iszom, de capuccinot sem...
arpi001
A legjobb agyélénkítő ha kialszom magam

Ez az elmúlt másfél évben sajna nem adatott meg

van valakinek memolife kapszulával kapcsolatban tapasztalata?
esetleg más, hasonló agyélénkítő módszerrel?

a sunsilk színélénkítő balzsam nagyon jó!

Használta már vki a mi világunkban lévő sunsilk hajélénkítő sampont, krémet, stb? Vagy korábban ezt a terméket? Én még sosem, és most van ilyen mintám, kipróbálnám. De azért zsákbamacskát nem szeretnék.

a gárdonyi teaházas teák is nagyon finomak. most rumos-meggyes van fémdobozban és akcióban a cora-ban szegeden 449 ft-ért.ja és nem filteresek csak gyümölcs az egész, fekete teának nyoma sincs benne.
amúgy a coop-ban is van erdei gyümölcsös nem filteres tea(coop márkatermék) és az is nagyon finom.
Jó lehet ez a Pain Gone toll, de nagyon drága. Van valakinek tapasztalata vele?
A Teekanne-nak van kétféle nagyon finom karácsonyi teája.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások