Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 541 / 609 oldal |
mikor nyilik meg a második kép?
miért van az,hogy már megfejtettem egy kérdést, és kérdőjel van mégis ott a helyén?
miért nem elérhető a második kép?
ajaj!Nem tudom elérni a kincses oldalt!
OK
Mindenkinek, aki másoktól kéri a helyes válaszokat:
A Google keresőjét kéne használni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem kútfőből kell tudni a válaszokat, és nincs semmi varázslat.
Egyszerűen beírod, hogy pl. "Nothing else matters ausztrál", és kis keresgélés után mindenki meg fogja találni a választ.
Tiszteljük már meg egymást azzal, hogy magunktól csináljuk végig a játékot, és nem mások segítségével, mert igazán nem kell nagy IQ hozzá...
Bocs, hogy így kikeltem magamból, de el vagyok képedve, hogy milyen egyszerű kérdésekre "nem találják" egyesek a választ.
A startlap kereső pedig szar, azon nem csodálkozom, ha azzal valaki nem jut egyről a kettőre...
A Google keresőjét kéne használni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem kútfőből kell tudni a válaszokat, és nincs semmi varázslat.
Egyszerűen beírod, hogy pl. "Nothing else matters ausztrál", és kis keresgélés után mindenki meg fogja találni a választ.
Tiszteljük már meg egymást azzal, hogy magunktól csináljuk végig a játékot, és nem mások segítségével, mert igazán nem kell nagy IQ hozzá...
Bocs, hogy így kikeltem magamból, de el vagyok képedve, hogy milyen egyszerű kérdésekre "nem találják" egyesek a választ.
A startlap kereső pedig szar, azon nem csodálkozom, ha azzal valaki nem jut egyről a kettőre...
Minden képnél 1 kincs van, tehát értelemszerűen 4 után már ne keress. 

Köszönöm, már találtam is párat. Szerencsére a böngészőm megjegyzi + én is emlészek sokra.
Nyuszkó, fel tudod szedni utólag is őket, feltéve, hogy a böngésződ megjegyzi az előzményeket. Akkor csak végig kell menni a korábban megnyitott lap.hu oldalakon, és a képrészlettel azonos mezőben, a kép alatt megtalálod a kincseket.
Úgy látom, ez a brit énekesnő nagyon nem megy...
Segítségként: ha a lap.hu oldalakat témakör szerint listázod, akkor a zenészek-előadók között meg lehet találni a választ. Elég gyorsan lehet haladni, mert egy csomó előadót kapásból ki tud zárni az ember, csak azokra kattintsatok rá, akiről nem tudjátok egyértelműen eldönteni, hogy biztosan nem megoldás.
Az ausztrál zenekar se nehéz, keresőbe beírod, hogy ausztrál zenekar, összesen kettő van belőlük, az ikerpár már csak kiegészítő infó.
Közvetítő személy: erre már én se emlékszem... de talán a peren kívüli megegyezés keresőkifejezés segítségével rá lehet találni.
Segítségként: ha a lap.hu oldalakat témakör szerint listázod, akkor a zenészek-előadók között meg lehet találni a választ. Elég gyorsan lehet haladni, mert egy csomó előadót kapásból ki tud zárni az ember, csak azokra kattintsatok rá, akiről nem tudjátok egyértelműen eldönteni, hogy biztosan nem megoldás.
Az ausztrál zenekar se nehéz, keresőbe beírod, hogy ausztrál zenekar, összesen kettő van belőlük, az ikerpár már csak kiegészítő infó.
Közvetítő személy: erre már én se emlékszem... de talán a peren kívüli megegyezés keresőkifejezés segítségével rá lehet találni.
Sziasztok!
Nekem a kincsekkel van a prolblémám. Sajnos eddig nem figyeltem rá, egyet sem gyűjtöttem be. Szerintetek ha a puzzle már teljes, fel tudom még szedni őket?
Nekem a kincsekkel van a prolblémám. Sajnos eddig nem figyeltem rá, egyet sem gyűjtöttem be. Szerintetek ha a puzzle már teljes, fel tudom még szedni őket?
Sziasztok !
Ezekben a kérdésekben tudnátok segíteni?
Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk.
Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Ausztrál rockegyüttes, melynek gitárosai egy testvérpár.
Köszi előre is
Ezekben a kérdésekben tudnátok segíteni?
Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk.
Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Ausztrál rockegyüttes, melynek gitárosai egy testvérpár.
Köszi előre is
Sőt van aki 50 fölött izgulja a kérdéseket
Hát köszönöm, a énekesnői segítséget.
Megmondom öszinten, nem ismeren ezt az énekesnőt
Megmondom öszinten, nem ismeren ezt az énekesnőt
Hapcika, mail ment.
valaki segítsen egyszerűen nem találom a brit énekesnőt. pedig vagy 3x átnéztem a lap.hu-t
Megnyugtat, hogy nem csak én startlapozom munkaidőben és nem csak én vagyok 30-40 fölött. 

Nita67, küldtem egy kis útmutatást.
szlacsi
írtam
írtam
Kérnék tőletek egy kis segítséget" vállalatirányítási redszerek összefoglaló neve"
Ha tudok szívesen segítek, a többi meg van.
Ha tudok szívesen segítek, a többi meg van.