Most jött még 1 Knorr tányér!
Remélem a 3. is befut,és akkor lesz mindenkinek a családból!

Haas pezsgőtablettát ma kaptam meg. 1 teljes napig a szomszédnál dekkolt.
Megkapta már valaki a plüss polipot és a Bertollitól nyereményt? Mert én még egyiket sem, pedig azt mondta a Mamma hogy már szalad is a postára.
régiúj kriszta levele,köszi szépen!
valamint sada levele,kösz a profi bombabiztos csomit,nem is nyitották ki!

Megérkezett a Patikamagazinon 2 hete nyert ajándékcsomag.
Szerintem nem, de lehet kevesebb volt már nem emlékszem pontosan.
Ma jött egy hátizsák a postától (hírlapelőfizetésért)
Paint
25 és 20 nem is sok érte.
Postán jött Celine Dion: Belong parfűm + cd, Jean-Michel Pilc cd valamint egy farkcsóválós, ugatós Clifford kutyus.
Paint, ha aktuális lesz, tudod, hol találsz.
Minden cucnak meg van határozva mennyi rudipapírt kérnek. A gatya tavaly 25 volt, poló 20, stb... pontosan már nem emlékszem.
Ahoj!
Paint! Vagy bárki, aki tud válaszolni!
Kb mennyi pöttyös csomagolás kell az ajándékokhoz a szigeten? Hogyan "működik"? Odamész, leadod az X darab papírt, és megkapod az ajándékot? Korlátozott darabszámban vannak ajándékok? Ha van időd, írd le légyszi, hogy volt tavaly! Mert egy pöttyös gatya érdekelne.
Legyetek jók!
Azt hiszem megpróbálom majd elvinni inkább személyesen, úgyis megyünk Pestre. Úgy tuti nem tűnik el. Írok mailt.
Hugi hét elején feladtam az algidát neked! A rudi papírokat meg ne egyszerre ad fel, nehogy egyszerre tünjön el.

Paint! Gyűlnek ám a megbeszélt rudipapírok!!!

Paint
csak olyat küldtem, mert írta, hogy kibontócsíkos legyen.
igen, olyat is küldtél nem, mert csak belekukkantottam a levélbe, de olyat láttam.
Paint
A kibontócsík is kell hozzá? Mert mintha az is írtad volna a múlt héten a fórumra. Mert én úgy intéztem, hogy mind olyan legyen neked.
Paint!de melyik fajtát? pöttyös?
Viki, a szigeten lehet beváltani (legalábbis tavaly) gatyára, polóra, kispárnára, stb.... Ha idén nem lehet akkor t....-n szúrom magamat.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások