A sorsjegye(ke)t a játékosnak a gyógyszertárban e célra kijelölt helyre kell bedobni.
ez van

Szimpatika nyereményszelvények elfogytak, de holnap megpróbálok még párat szerezni. Egyébként a gyógyszertárban kell a ládába bedobni, szerintem postán nem adható fel.
Szia,
a Szimpatika szelvények érdekelnének, írok mélt!

Szimpatika nyereményszelvények és Interspar 1000 ft-os kuponok várnak válaszborítékért gazdára!
Sajnos a kódok elfogytak.
Elkeltek a jegyek.
Clari, én elfogadnék Lipton kódokat.
Előre is köszi.
Bocsánat, nem volt pontos az előbbi hozzászólásom. Vannak Lipton net-es kódjaim. Még 4.
tudom!!! de egy helyen vannak,akkor már csak arra kell majd venenm jegyet és mindent megnéztem a szépművészetiben ami aktuális és érdekel

arzena
13:13-kor írt nekem szabcsina, így neki küldtem el a kódokat.
Azt nem tudom, hogy neki mind a 3 kell-e, szerintem kérdezd meg tőle, és ha nem, akkor a szabad kód természetesen a tiéd.
arzena
Ez nem az a kiállítás, amire jegyet lehetett nyerni. Az a Picasso, Klee, Kandinszkij kiállítás.
Vannak Lipton kódjaim! Igényt tart még vki ilyesmire?
Ha maradt véletlenül még egy a 3 Hundertwasser jegyből, én szívesen venném.

vman607@gmail.com
mareee
én nagyon örülnék neki,ha még megvannak,mert nekem nem sikerült nyerni! küldtem mailt is
köszi
Sziasztok!
Örükök, hogy véletlenül idetaláltam, remélem, az oldal és a ti segítségetekkel idén végre én is nyerek pár dolgot.
Egy felajánlással kezdeném a fórumozást:
Van 3 tiszteletjegyem a Szépművészeti Múzeum Hundertwasser kiállítására, ami jan. 13-ig látogatható. Sajnos mi már biztosan nem tudunk elmenni, így felajánlanám a jegyeket. Annak küldöm el a kódokat a regisztrációhoz, aki először ír.
Szegedikek figyelem!
Még 3-án nyertem a Virtuál Szegeden egy 25%-os vásárlási kedvezményt ,óra és ezüstékszer vásárlására. 1 hónapig érvényes,ha valakit konkréten érdekel,megírom a részleteket.
Hát szerintem a Dm oldalán már csak az e havi van,ez pedig még a decemberi,ami jan 31-ig használható fel.
Dove sampon,testápoló,fürdőszivecs,rúzs,szempillaspir
ál,parfüm,arcápoló,sminkeltávolító,szájvíz,
fogkefe,palmolive folyékonyszappan,borotválkozáshoz hidrogél,Cillit,ambi pur,dreft mososzer,crepto,Fa dezodor kupon van benne.
smile
mik vannak benne? honnan lehet megtudni?
Senkinek nem kell akkor januárban beváltható Dm kuponfüzet válaszborítékért? Mert akkor nem őrizgetem tovább.
van 12 darab spar pontom, válaszborítékért cserébe odaadom
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások