Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 543 / 1052 oldal |
telko itt vagy, megkaptad a mailt? Sajna nem tom a típus számot, de azt hiszem közel lakunk egymáshoz, és talizhatnánk, és hátha tetszik. Bocs, hogy ide írom de este tudok freemailozni.
Hát a várva várt telefonszámla

Paint: mit lehet csinálni a rudi csomagolásokkal és melyik rudiról van szó? Nálunk sok fogy.
A levelek kézhezvételi sorrendjében írom: Hugi, krysztasz, és gladi levele. Most már jól el vagyok látva knorral, és rudi csomikkal. Bocsi de én mindig egy tanfolyamon dekkolok, de amint levegőhöz jutok, én is postázom a megbeszélteket. Oxi? Nagyon köszike mindent, és aszem még jelentkezem rudi csomik miatt gladi nálad.

hatvanhét levele köszönöm!
Verus levele -még tegnap. Köszi

Multimilla társasok 

sada nekem így tűnt el a danone garantált társasom! Szerencsés vagy!
Gyermelyi, Multifilter promós levél, Danone utitársas (síma levél, útközben bmi történhet vele...)..
Lego lovag.
Lego lovag.
MAHTAB küldeménye befutott.
MAHTAB
levele érkezett, köszi
valamint danone garantált társas
levele érkezett, köszi
valamint danone garantált társas
Köszi. Akkor lehet,hogy felhívom őket telefonon,potyára azért nem szeretnék elmenni. Kell egy kis összeszervezés a férjemmel,ha megyünk érte.
Smile
ott volt photohallnál a többi kép is, pedig e-mailt nem küldtek.
Szerencsére odaadták arra a papírra is, amiket a rendeléskor nyomtattam ki.
A DM-es és Copygenerálos képeket is elhoztuk, 1 kivételével.
ott volt photohallnál a többi kép is, pedig e-mailt nem küldtek.
Szerencsére odaadták arra a papírra is, amiket a rendeléskor nyomtattam ki.
A DM-es és Copygenerálos képeket is elhoztuk, 1 kivételével.

zsani! Köszi az infót, anya már átvette a nyereményt és a velvet.hu-n a nyertesek között is megtaláltam magam.
Már el is felejtettem, hogy ezzel is játszottam.
Már el is felejtettem, hogy ezzel is játszottam.
zani=zsani bocsánat!
zani, és nem akarod elcserélni? Bipes nyakbaakit keresnék.......
cathy!
Én is kaptam tegnap a Vegyiművek Rt-től ajánlott levelet. Egy Bip nyakba akasztható mobiltartó volt benne. A Velveten játszottam a Bip-es játékkal, és benne voltam az első 100 kitöltőben.
Én is kaptam tegnap a Vegyiművek Rt-től ajánlott levelet. Egy Bip nyakba akasztható mobiltartó volt benne. A Velveten játszottam a Bip-es játékkal, és benne voltam az első 100 kitöltőben.
Én írtam nekik 1 emilt,hogy hol találom meg az exkluzív zónát,de még nem válaszoltak. 

Kedvcsinálósok!
Megtaláltátok már a Nestlé oldalán az Exclusív részt, ahová a levélben küldött kóddal lehet belépni és ahol a kérdőívet neten is ki lehet tölteni?
Ha igen, beírnátok/elküldenétek a linkjét?
Köszi.
Megtaláltátok már a Nestlé oldalán az Exclusív részt, ahová a levélben küldött kóddal lehet belépni és ahol a kérdőívet neten is ki lehet tölteni?
Ha igen, beírnátok/elküldenétek a linkjét?
Köszi.
Paint,dehogynem!
De, csak akkor ha nem nyerek a köv. Fundy sorsolásnál! Lehet Fortuna még mellém áll?!

De, csak akkor ha nem nyerek a köv. Fundy sorsolásnál! Lehet Fortuna még mellém áll?!