na ez a szivatás!Éjfél óta szivók és nem adják meg a többi képet!
Mikor lesz látható?
Sziasztok!
Csak egy tipp. Ne csak a startlap keresőt használjátok, hanem ha lehet mindegyiket, amennyi csak létezik. Én így találtam meg egy csomó kérdésre a választ :-)
További jó játékot mindenkinek!
A kereső kiadta nekem a választ.
Az a kérdés,hogy melyik játék.
Speciel én se találom.
Abban tudnátok segíteni, hogy:
Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját. - itt pontosan mi is a kérdés??? Nekem ez egy sima kijelentő mondatnak tűnik, és lövésem sincs, mire kíváncsi a játék...
Sbetty!Írtam emailt!

Törpi!
Ne aggódj! biztos van még egy-két olyan balfék mint én, aki így sem találja.

mivel felrakták a startlap Fórumára a mai megfejtéseket,így már nem lesz olyan élénk ez az oldal élete sem
nem tudjátok mikortol lehet keresni a többi képet ?
azt hittem hogy a héten is négy kép lesz.
ez az első kép tök könnyű volt
Nagyal, 20-ból 12-t sikerült megtalálni? Nem semmi! Akkor még van egy hét a maradék nyolcra...
zeneterapia lap.hu de ha egy picit gondolkoztál volna te is rájössz
nekem is csak az első jött le
Mi lenne ha használnád a keresőt???Nem csak itt akarnál mindent megtudni

sziasztok nektek is csak az első kép jelenik meg?
én hajnal óta probálkozom
nangyal2, nagyon nem törted össze magad a keresgéléssel. Ha jól tudom, ezek a kérdések csak ma kerültek fel.
Sziasztok!
Én már a második sorozatnál járok de meg akadtam!valaki segitsen ha tudd!Kösszi!
A Dow Jones a hivatalos indexe ezeknek a cégeknek
Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját
Ausztrál rockegyüttes, melynek gitárosai egy testvérpár.
Melyik szent város bír nagy jelentősséggel a három nagy monoteista vallás hívei számára?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások