Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 544 / 1052 oldal |
okesz!
Paint !
Ha nem jönne össze, a 2 ford.-ban sem,jelentkezem,és köszi!
Ha nem jönne össze, a 2 ford.-ban sem,jelentkezem,és köszi!
Hm... ezt nem értem, velem nem cserélnél?
Ok! Köszi,akkor igyekszem nyerni a 2. fordulóban!

Fáreó nekem lehet, hogy lesz!!!!!!
Fáreo
Ne haragudj, de nem.
4 manócska van és 3 fotel.
Ne haragudj, de nem.
4 manócska van és 3 fotel.
Ide is jött 1 kedvcsináló magazin!
A leveskockát majd oda is adom a barátomnak,kedvcsinálóképp,persze a vk.-tól,meg a maggi ponttól megszabadítva!

A leveskockát majd oda is adom a barátomnak,kedvcsinálóképp,persze a vk.-tól,meg a maggi ponttól megszabadítva!

USB40!
Ha van felesleges Fundy foteled,és a következőkben sem nyernék,érdekelne 1 cserére!
Ha van felesleges Fundy foteled,és a következőkben sem nyernék,érdekelne 1 cserére!
Tegnap hozzánk is érkezett "kedvcsináló", a Ricoré-mintához már kedvet is kaptam 

"kedvcsináló" nevezetü ujság pár mintával. Leveskocka, kávé leves.
(nemtom honnan,mivel,miért). Danone garantált, Pall Mall tatyó.
Se Szofi,se Pall Mall nyermények
(nemtom honnan,mivel,miért). Danone garantált, Pall Mall tatyó.
Se Szofi,se Pall Mall nyermények

3 értesítő a Fundytól, ( fotel átvételről ) + egy Danon garantált társas. 

A postán a mindenkori díjszabást kelltt volna fizetni,így jobban járunk,még ha el is kell érte menni Veszprémbe,meg biztosan nem keverik el esetleg nem ázik az esőben és talán össze sem gyűrik.

Smile
személyes átvétellel. Szintén egyről értesítés, hogy átvehető. A többi is kész, a rendeléskövetés szerint, csak még nem jött mail.
A postai is ingyenes lett volna? Bár nálunk a posta köztelében van a bolt.
Mail, hogy a copygeneralos és a dm képek is elkészültek, lehet menni értük.
Aztán majd kapnak a nagyik sok-sok képet.
személyes átvétellel. Szintén egyről értesítés, hogy átvehető. A többi is kész, a rendeléskövetés szerint, csak még nem jött mail.
A postai is ingyenes lett volna? Bár nálunk a posta köztelében van a bolt.
Mail, hogy a copygeneralos és a dm képek is elkészültek, lehet menni értük.
Aztán majd kapnak a nagyik sok-sok képet.
Mailba jött,elkészült az egyik photohall-os képadag,de akkor összevárjuk a 6-ot,csak akkor megyünk érte. Ti hogy kértétek,postán vagy személyes átvétellel?
cathy! Ha tényleg a bip maci az légyszives írd be. Jó lenne ha az lenne,az biztos hogy beért a pályázatom az első 1000-be,de azt nem írták hogy mikor küldik.
Cirmi. Bip biztos hogy nem mert ebben a játékban nem játszom.
El se tudom képzelni, mi lehet. Annyi mindent beküldök, hogy már nem tudom fejbentartani.Főleg az interneten lévő játékokat.Egy csomó kérdőívet kitöltök, meg regizek stb.De szerintem ezzel minden fórumos így van.
El se tudom képzelni, mi lehet. Annyi mindent beküldök, hogy már nem tudom fejbentartani.Főleg az interneten lévő játékokat.Egy csomó kérdőívet kitöltök, meg regizek stb.De szerintem ezzel minden fórumos így van.
cathy,
szerintem Bip elsőbbségi maci, nem?
szerintem Bip elsőbbségi maci, nem?
Tegnap jött egy értesítés tértivevényes levélről a feladó Vegyiművek Rt.
Szerintetek mi lehet ez? Csak du.tudjuk elhozni a postáról, addig meg megöl a kíváncsiság.
Szerintetek mi lehet ez? Csak du.tudjuk elhozni a postáról, addig meg megöl a kíváncsiság.
Ma érkezett az egyik Haas pezsgőtabletta /reklamáció nélkül/, és egy Lego lovag a 4 beküldésből. 

A haas-nál a tölük kapott válasz visszaigazolásra válaszoltam,hogy hol az ajándék. Erre pár nap múlva jött is.