Sziasztok!
Nekem már csak erre a két kérdésre nem sikerült megtalálnom a választ:
Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni.
A BUX indexben szereplő cégek is ezen a lapon vannak
Ha valaki tud segíteni, légyszi írja meg a megoldást!
Az összes többire meg tudom adni a választ.
Köszi
Sziasztok!
Én is sikeresen elakadtam egy kérdésen és gondoltam,h itt hátha kapok segítséget!
Mire jó a zene, ha baj van?
Erre nem tudok rájönni sehogy.Nagyon megköszöném a segítséget,és ha tudok segítek én is!
Előre is köszi mindenkinek!
végre megtaláltam az első kincsemet!!! de még mindig van 8 kérdőjelem
Már csak pár hiányzik:
Szakképzett női dolgozó
kendó elődje
van-e a bornak filozófiája
Heló mindenki!
Én is sikeresen elakadtam, a lépésről lépésre -kérdésnél, pedig már foghagymás tejet is ittam. Látom másnak sikerült segítséget kapnia. Én is megköszönném mert már aludnom kellene.
Üdv és jó vadászatot.
A többieket nem tudom, én még töröm a fejem a lépésről lépésre-n. Ez az utolsó, aztán én is megyek aludni.
Ha esetleg látja valaki... A kreativ.lap.hu-n találtam egy utalást, ahol "elsősorban olyan linkeket várunk, melyek elkészítési technikákat, módszereket mutatnak be, lépésről-lépésre!" - de ezzel csak egy halovány reménysugár csillant fel, aztán megláttam, hány kapcsolódó témakör van, ami ugyanerről szól, ötletek lépésről lépésre. Nézzem végig mindet, vagy ennél egyszerűbb a megoldás?
Aha, nem rossz ötlet! Látom te már becsokiztál, hogy így pörög az agyad. VAn még itt valaki, aki nem végzett még az eheti adaggal?
Előzmények?

Jaj, nagyon köszi! Sokat segítettél. Már fogyott a 11 kérdőjelből, de kezd tompulni az agyam.. lehet kéne ennem egy kis csokit....

SAjnos kincsre még mindig nem akadtam és az nem kis meló lesz hogy vissazemlékezzek a megnyitott oldalakra. Ufff
Szia Nathalien!
Ahol megtalálod a képrészletet, ugyanabban a mezőben a képrészlet alatt láthatsz egy olyan feliratot, hogy "Találtál egy kincset is." Arra kell külön rákattintani.
(Ha kész a képed, és a hátralévő megfejtéseknél nem találod, érdemes újra végigszaladni a korábbi megnyitott oldalakon, valamelyiken ott lesz a kincs!)
Sziasztok!
Én csak a csere-bere topicba szoktam írni és itt most nem megfejtést szeretnék kérdezni. Én speciel nem csak a nyereményre hajtok, hanem élvezem a kihívást, hogy gondolkodni kell, hogy kutakodni és ahogy elnézem itt a hozzászólásokat, hogy mennyi ember van akinek megmondják a megoldásokat.... hát nem sok esélyem van bármit is nyerni ebben a játékban a atapasztalaton és egy két új ismereten kívül sajna. De ezt én gondolom így, lehet nekem is kuncsorognom kéne.... Na mindegy én igazából a kincsekkel kapcsolatban akarok kérdezni:
Nem igazán akadtam össze eddig kinccsel, pedig már csak (vagy nem már csak) 11 kérdőjelem van. Annyit mondanátok, hogy az oldalon hol van? Lejjebb kell görgetni az oldalt vagy mindig máshol? Egyértelmű, tehát könnyen észrevehető? Csak én vagyok ennyire vak vagy tényleg nem találtam még meg azokat az oldalakat ahol éppen ott vannak?
Előre is köszi, Nati
nekem az összes választ elküdheted nyugodtan, nem haragszom meg érte
kormic!
küldtem priviben
kriszta
1etlen hiányzóm: lépésről lépésre...
Segítsetek légyszi!
azzal nem vagyok fent msn-en

mcilike@gmail.com
a citromailes cimeddel kerestem rád
szerintem nem kéne lehúzni az "újakat"én már régen regiztem itt,de no szoktam fórumozni..máshol is ritkán...ma du kezdtem neki,van még több mint 10 kérdőjelem...keresgélek még hátha...ezek szerint én csak újaktól kérdezzek,ha már naon nem boldogulok?
Csibike: nem vettem észre, pedig most is fent vagyok msn-en...
mondjuk az msn címem nem is ez....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások