Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 545 / 1758 oldal |
szmoni levele! Köszönöm!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
tegnap senseo
ma columbia csomag
ma columbia csomag
London studiótól mappák, tollak, lufik, 20%-os kedvezmény.
" alt="
">
" alt="
">Columbia csomag
" alt="
">
" alt="
">Nekem is Columbia csomag.
" alt="
">
" alt="
">GLS-sel 2 Columbia csomag. M-es pólók, fekete hátizsákok.
XIII. kerület
Tegnap J. O. sütőtál
" alt="
">
XIII. kerület
Tegnap J. O. sütőtál
" alt="
">glücklich!
Köszi az infot:: akkor nem csak az enyémből spórolták ki.....Ha jól láttam, a legújabb Spar-Kaiser's katalógus hátoldalán van akciós kvpárna duplacsomag kb.1950 Ft-ért, ajándék fém párnatartó dobozzal.
Köszi az infot:: akkor nem csak az enyémből spórolták ki.....Ha jól láttam, a legújabb Spar-Kaiser's katalógus hátoldalán van akciós kvpárna duplacsomag kb.1950 Ft-ért, ajándék fém párnatartó dobozzal.
Geo: nem volt csésze sem, csodálkotunk is, de úgy tűnik nem felszereltség.
Nekem is Columbia csomag. És L-es a póló. A hátizsák másnak is zöld színű?
Columbia csomag: hátitáska, baseball sapka, L-es felső.
glücklich!
Tegnap éppen ezt néztem meg a Sparban, kilencszázvalamennyi az ára a párnácskáknak, de lehet, hogy másutt olcsóbb, mint minden.
Tegnap éppen ezt néztem meg a Sparban, kilencszázvalamennyi az ára a párnácskáknak, de lehet, hogy másutt olcsóbb, mint minden.
Amúgy nektek 1 k-val, bocsi....
Glücklich: nekktek benne volt a 2 db csésze?
Senseo, mi voltunk érte a postán, aztán kiakartuk próbálni, de nem mellékeltek kávépárnát.
Hol tudunk venni? Spár?
Hol tudunk venni? Spár?
Tünci cseréje! Köszi.
Edus cseréje, köszi.
Susa cseréje, köszi!!!
Senseo
" alt="
">
" alt="
">Picuri ajándékcsomag még a tavalyi játék nyerteseként.
" alt="
"> Rengeteg minden van benne: 2 fürdető, 1 sampon, 1 ápoló krém, 1 pelenkakiütés elleni krém, 1 olaj, 1 csomag popsitörlő, 1 krémtusfürdő, ajándék cumitartó
" alt="
">
" alt="
"> Rengeteg minden van benne: 2 fürdető, 1 sampon, 1 ápoló krém, 1 pelenkakiütés elleni krém, 1 olaj, 1 csomag popsitörlő, 1 krémtusfürdő, ajándék cumitartó
" alt="
">Senseo-Philips. Szép fekete.