Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 545 / 763 oldal |
Dm kuponfüzetem válaszborítékért felajánlom.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
3 Coke kódom feajánlom!
Az első emailt író kapja!
Az első emailt író kapja!
goldwoman!
Visszajön a levelem,nem szereti a démon!
Visszajön a levelem,nem szereti a démon!
OK!
email-ben írom 

Melyik moziba szól a jegyed és hányórás filmre,Oda megyünk akkor.
Akkor Pásztor Éva a név, mondd azt hogy a gyerek később jön, engedjék be őt is ezzel a névvel. Megmondom a fiamnak is. 

Elég lenne,mert a Janából egy van,a többieknek meg veszünk.
evimamzi
ha egy fél jegy elég, akkor nekem van egy jegy a Macskafogóra, ugyanis a fiam megy, de én nem
ha egy fél jegy elég, akkor nekem van egy jegy a Macskafogóra, ugyanis a fiam megy, de én nem

bogicab!
Írtam,ha olvasod a fórumot!Fontos!
Írtam,ha olvasod a fórumot!Fontos!
evimamzi, tiéd a jegy, írtam mailt is
bogicab!
Meg vannak még a jegyek?
Meg vannak még a jegyek?
van 2 jegyem holnapra a macskafogóra. Kéri valaki?
Jól van, sapi elkellt, a ruhákra meg kaptam egy nagyon jó ötletet, majd leadom egy jótékonysági szervezetnek. 

Kell valakinek, egy T-home-os baseball sapka?
Nincs szivem kidobni, nem a legjobb minőség, ha kellene valakinek ingyen, akkor msn: balumaci21@hotmail.com itt elérhet. vagy email.
De van egy zacsi elhordott ruhám is, nem tudom kinek adhatnám, olyan M es vagy L es méretek.
Nincs szivem kidobni, nem a legjobb minőség, ha kellene valakinek ingyen, akkor msn: balumaci21@hotmail.com itt elérhet. vagy email.
De van egy zacsi elhordott ruhám is, nem tudom kinek adhatnám, olyan M es vagy L es méretek.
Lipton webes kódjaim újra vannak,a következő fordulóra januártól.
Akinek kell majd jelezze és azt is,hány db-ot szeretne. NEM SMS kód,vigyázat,csak netes!
Akinek kell majd jelezze és azt is,hány db-ot szeretne. NEM SMS kód,vigyázat,csak netes!

Illetve jegyed!Egy nekem is van,de kellene a párja.
hajnalkalive!
Meg vannak még a jegyeid?
Meg vannak még a jegyeid?
Még mindig van 1 jegyem a macskafogó 2.-re (dec. 27. de. 10 óra)
Akit érdekel írjon
Akit érdekel írjon
Viki
ez már jó
aranyos a kisbicó.Bízzunk benne tényleg jó helyre kerűl.
Engem érdekelne, de nem kérem,meghagyom t ényleg egy hátrányos helyzetű rászorulónak,aki ezzel gyermekének örömet tud szerezni
ez már jó
aranyos a kisbicó.Bízzunk benne tényleg jó helyre kerűl.
Engem érdekelne, de nem kérem,meghagyom t ényleg egy hátrányos helyzetű rászorulónak,aki ezzel gyermekének örömet tud szerezni