Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 545 / 1052 oldal |
telko! Nem sorrendben küldik ki a garantált Danon társast,a férjem,hugom késöbb nyert,rég megkapták,nekem pénteken postázták, állítólag. Kivárták a 30 napot.
tikana, köszike! Akkor várok még!
Ha ez megnyugtat 3 hete várom a három darab garantált társast. Csak magjön egyszer. A multi társas is 2 hét után jött, pont aznap, mikor reklamálni akartam.
egy garantált Danon kistársas! a másik nem tudom hova tünt....
az én nevemen hamarabb meg volt a garantált 20 kód
az én nevemen hamarabb meg volt a garantált 20 kód
Köszi arpi001
akkor ezrk szerint cirka 3 hét, amíg megjön. Addig van még 1 hetem 
akkor ezrk szerint cirka 3 hét, amíg megjön. Addig van még 1 hetem 
Hugi71!
Visszakerestem a fórumon és a társast 4.én nyertem!
A garantált ajándékot nem tudom pontosan, de az is valamikor akörül jött össze!
Visszakerestem a fórumon és a társast 4.én nyertem!
A garantált ajándékot nem tudom pontosan, de az is valamikor akörül jött össze!
arpi001! mikor nyerted a 2 társast? Magyarul mennyi idő után jött meg?
Igen!!
Wodehouse, és Rea levele jött ma
köszönöm!!!
Wodehouse, és Rea levele jött ma
köszönöm!!!

smile!
kb 1- hónapja, de nekem is a 3-ból csak 1 jött ki!!
kb 1- hónapja, de nekem is a 3-ból csak 1 jött ki!!
ma danone nap volt
garantált ajándék, valamint Multimiller társasjáték érkezett
(végre!
)
garantált ajándék, valamint Multimiller társasjáték érkezett
(végre!
)Nicika
Ezt találtam a haas honlapon, hátha még nem olvastátok:
Adjon hangot véleményének!
Tisztelt Fogyasztóink, Vásárlóink!
Köszönjük, hogy részt vettek az Ed.Haas Hungaria Kft. vevői elégedettség felmérésében és válaszaikkal hozzájárultak cégünk fejlődéséhez, segítettek megismerni vásárlóink véleményét termékeinkről.
Az ajándékok postázása folyamatosan zajlik, pár napon belül minden kedves válaszadónk megkapja ajándékát.
Üdvözlettel:
Ed.Haas marketing
Ezt találtam a haas honlapon, hátha még nem olvastátok:
Adjon hangot véleményének!
Tisztelt Fogyasztóink, Vásárlóink!
Köszönjük, hogy részt vettek az Ed.Haas Hungaria Kft. vevői elégedettség felmérésében és válaszaikkal hozzájárultak cégünk fejlődéséhez, segítettek megismerni vásárlóink véleményét termékeinkről.
Az ajándékok postázása folyamatosan zajlik, pár napon belül minden kedves válaszadónk megkapja ajándékát.
Üdvözlettel:
Ed.Haas marketing
VárszegiViki! Én is sajnálom egyenlőre befogni, most még ott fog díszelegni a konyhában az egyik
A másikat meg anyunak ígértem. Egyébként meglepő, mert rengetegszer küldtem már a Maggi játékokba pontokat meg vonalkódokat is, és eddig semmi sem jött össze. De most egyszerre kettő is 

A másikat meg anyunak ígértem. Egyébként meglepő, mert rengetegszer küldtem már a Maggi játékokba pontokat meg vonalkódokat is, és eddig semmi sem jött össze. De most egyszerre kettő is 

Smile: én és még másik 2 családtagom több mint 1 hónapja kitöltöttük a Haas kérdőívet, de nem jött semmi. Becsapás az egész, bár tudom hogy pár embernek jött pezsgőtabletta, de akkor ne ígérgessenek ha nem tartják be mert véletlenül megharagszom rájuk és nem veszek Haas termékeket. 

Hugi:
Hmmm de szerettem volna ilyet. Többször próbálkoztam már de soha nem jött össze, neked meg kettő is. Irígyellek. Lehet hogy én sajnálnám elhasználni, olyan szép minta van rajta.
Hmmm de szerettem volna ilyet. Többször próbálkoztam már de soha nem jött össze, neked meg kettő is. Irígyellek. Lehet hogy én sajnálnám elhasználni, olyan szép minta van rajta.
Hugi71, köszi a részletes leírást, legalább tudom, miröl maradtunk le 

Paint, megjött. Válaszolok mindjárt.
hugi írtam
Próbálok pontosítani: narancssárga kívülről a serpenyő, és pirossal van rajta a maggi emblémája háromszor, meg gomba paprika hagyma minta. 24 cm átmérőjű termospot serpenyő.
Évi* Nem olyan, mint a reklámban volt a képen, de szerintem nagyon jó. Nekem legalábbis nagyon tetszik 

Hol lehet Haas ügyben reklamálni?