mcili 1 "gentlemen"!!!!fel is vettem mnsre

Mennyi új fórumos.Eddig hol voltatok?Tudom,most van ez a játék.Most kellene gondolkodni,de egyszerűbb "más tollával ékeskedni"

Szép jó estét mindenkinek! Legyen kedves valaki segíteni nekem, egyetelen egy kérdés kifogott rajtam, pedig biztos egyszerű, de nekem sehogy sem sikerül rájönnöm, mégpedig: az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni. Valaki vezessen rá, hogy mi is ez. Köszi
azért annyi esze sztem mindenkinek van, hogy aki egyfolytában csak kérdez, annak nem mennek a mailek.... De én az előző hozzászóllást nem egészen ilyennek éreztem... hanem olyannak, hogy egyáltalán nem kéne segíteni a másiknak
Mcili, itt nem azokról van szó, akik 1-2 kérdésnél elakadnak, hanem azokról, akik csak 1-2 kérdésnél nem akadnak el.
köszi mindenkinek aki segitett, én próbáltam irni de nem engedte nem ment el az üzi sajnálom bocsika
kiváncsi leszek a holnapiakra
Azért segítünk egymásnak, mert esetleg csak 1-2 kérdés van, ami kifog az emberen... és nem kéne emiatt elbukni az egész játékot...
Nekem is volt olyan kérdés, amivel 2 napig gyötrődtem, kb. 200 lapot néztem meg és egyik se volt jó... Neked is lehet még olyan kérdésed, amin elakadsz és esetleg örülnél a segítségnek
Sikerült!
(Addig keresgéltem a lap.hu-k között, míg kiderült, hogy amit én a szufi-kérdésre gondoltam jónak, az pont egy másik kérdésre volt válasz - úgyhogy mégis én voltam a lüke, nem véletlenül követelte a játék pont azt a képrészletet.)
És kész a képem!
Köszi a szurkolást.

Valaki árulja már el nekem, hogy mi a fenének küldözgetitek egymásnak a jó megoldásokat???? Csak konkurenciát csináltok magatoknak!!!
A kérdések nagy részére minimális intelligenciával, és némi google-os utánajárással rövid időn belül meg lehet találni a választ. Akinek ez nehézséget okoz, vagy csak egyszerűen lusta, és egyszerűbb másoktól megkérdezni, az miért kap ugyanúgy esélyt a nyereményekre????
Csak egy példa: korábban valaki megkérdezte itt a fórumon, hogy mi arra a megfejtés, hogy "felsőoktatási intézmény". Ez komoly???????????
Végigkattingattam az összes képet, már csak két kérdőjel van, az egyik a "mire jó a zene...", a másik pedig a szufi hangja. A zenésre nem tudom a választ, a szufira meg folyamatosan azt kapom, hogy ezt már megfejtettem. Szóval dunsztom nincs, hogy mi lett volna a kérdés ott, ahova berakta a szufis képrészletet.
Azt hiszem, ez a képem már nem lesz kész.

Késszen vagyok erre a hétre. Mindenkinek köszi

neked is kültem mailt nyíltszív
Megnő az e.mail forgalmad mostmár
közben hanga ment egy másik mail is

sztem válasz a problémádra

előre is köszi a segítséget
bocsi elfelejtettem x- elni mostmár public
Nyiltszív! Ha a xímed nem publikus, hogy segítesz?
Nyíltszív: de ha elérhető lenne a mail címed, akkor segítenék, hogy ne kelljen mind a nyolcvan lapot végignézned.... ha gondolod küldj egy levelet a címemre...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások