Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 546 / 609 oldal |
hanga az melyik kép melyik részlete? így nem tudom de ha megmondod hanyadik kép hanyadik sor hanyadik részlet segítek
köszönöm a figyelmeztetést, volt egy érzésem, hogy szabálytalan amit teszek, de az internet kezelésben és főleg az ilyen beszélgetésben teljesen kezdő vagyok. Nem ismerem a fortélyokat. pl. nem tudom, hogy küldhetem emil-en a választ.
így gondoltam én is
Mindenkinek mindent köszönök.
Csak még a lépésről lépésre-ben kérek agyindítót.
Csak még a lépésről lépésre-ben kérek agyindítót.
Nem minden helyszín alatt van egy (vagyis a helyszínhez tartozó 20 képből csak egy alatt van) Összesen 4 kincset kell megtalálni
valakinek még valami?
nekem minden válasz megvan és fel is írtam
szerencsére mert a kincseket nem kerestem
minden kép alatt egy kincs van? jól értettem?
nekem minden válasz megvan és fel is írtam
szerencsére mert a kincseket nem kerestem
minden kép alatt egy kincs van? jól értettem?
Bocsi!!!!!!
Új vagyok a fórumon és csak most olvastam vissza, hogy mailben válaszolgatunk!
Új vagyok a fórumon és csak most olvastam vissza, hogy mailben válaszolgatunk!
elküldtem a tibetet
ment egy mail hanga
A tibetivel nem boldogulok, a másikat már elöbb megtaláltam köszi a segítséget
szufi hangját elküldtem e- mailbe kormic
Nagyon köszönöm a segítséget! Kell valakinek valami? Már csak a kincsket kell megkeresnem
Anni
próbálj rákattogni minden egyes kockára
az egyiknél majd csak kidobja a megválaszolatlan kérdést
próbálj rákattogni minden egyes kockára
az egyiknél majd csak kidobja a megválaszolatlan kérdést

Köszi a segítséget az előző kérdéshez!
Közben lett egy újabb problémám, nem kérdés-szinten. Kihagytam egy képrészletet, megfejtettem az utána következőt, de helyette a kihagyott részt színezte át a rendszer, a kérdőjelesen meg folyamatosan szufi hangját kérdezi, ami ugye meg lett fejtve (és problémázik is, hogy ezt már megfejtettem, ne akarjam újra). Kettővel előtte a tibeti kérdés volt, de fogalmam sincs, mi maradt ki, és teljesen tanácstalan vagyok, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Ötlet?
Közben lett egy újabb problémám, nem kérdés-szinten. Kihagytam egy képrészletet, megfejtettem az utána következőt, de helyette a kihagyott részt színezte át a rendszer, a kérdőjelesen meg folyamatosan szufi hangját kérdezi, ami ugye meg lett fejtve (és problémázik is, hogy ezt már megfejtettem, ne akarjam újra). Kettővel előtte a tibeti kérdés volt, de fogalmam sincs, mi maradt ki, és teljesen tanácstalan vagyok, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Ötlet?
Minden helyszínen valamelyik képrészlet alatt van egy másik ábra (pénzes zacskó, aranyrúd stb.) arra is rá kell kattintani
dorati! Engem is lekongattak du, hogy megoldást nem írunk be, hanem priviben küldjük el az illetőnek
Mert így egy csomó ember lesz, aki csak figyeli az oldalt és beírja a helyes válaszokat (és közben röhög a markában)...
Azóta én is ehhez tartom magam, és akkor már kérnélek, hogy te is idomulj az itt kialakult szokáshoz
Mert így egy csomó ember lesz, aki csak figyeli az oldalt és beírja a helyes válaszokat (és közben röhög a markában)...
Azóta én is ehhez tartom magam, és akkor már kérnélek, hogy te is idomulj az itt kialakult szokáshoz

Az 1. képnél is
légyszi a kincskeresésben segítsen már valaki, mit kell ott pontosan keresni!
54 hanga
A tibeti legendához és a rock Angelhez elég, ha ezt a két szót beírod a google keresőjében (az utóbbit idézőjel közé) és utána írod hogy startlap
az első oldalon ott lezs a megoldás
A tibeti legendához és a rock Angelhez elég, ha ezt a két szót beírod a google keresőjében (az utóbbit idézőjel közé) és utána írod hogy startlap
az első oldalon ott lezs a megoldás
figyeld meg, hogy melyik kérdőjelnél, melyik kép van és az ahhoz feltett kérdés válaszára melyik kép jelenik meg, mert lehet hogy fel van cserélve.