Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 549 / 763 oldal |
Van jegyem holnap fél 6-ra Mézengúzok, Duna Plaza. Még a mekis bohóc is ott lesz.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Beírom ide is:
Nyertem és ha érdekel valakit egy 10.000.-Ft-os ajéndékutalvány, amit 2007. december 16-ig lehet felhasználni a Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, az Oriental Bútorstúdióban (Törökbálint, Tópark u. 1/a., II. emelet) történő dekorációs falikép vásárlása/megrendelése esetén vagy online vásárásnál a wwww.festmenybolt.hu oldalon, az keressen meg, inyen nekiadom.
Sajnos most nem tudom felhasználni (anyagi okok :-) miatt és örülnék neki, ha valaki a hasznát venni. Nekem tetszenek a képeik, nagyon szépek.
Nyertem és ha érdekel valakit egy 10.000.-Ft-os ajéndékutalvány, amit 2007. december 16-ig lehet felhasználni a Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, az Oriental Bútorstúdióban (Törökbálint, Tópark u. 1/a., II. emelet) történő dekorációs falikép vásárlása/megrendelése esetén vagy online vásárásnál a wwww.festmenybolt.hu oldalon, az keressen meg, inyen nekiadom.
Sajnos most nem tudom felhasználni (anyagi okok :-) miatt és örülnék neki, ha valaki a hasznát venni. Nekem tetszenek a képeik, nagyon szépek.
Sada, köszönöm a választ :-)
Jegyek elajándékozva! 

Ma este 19,30 kor a Zeneakadémiára 2 jegy SOS
program lásd off topic
Zsuzsa Nr.1.
Hozzászólás - 2007. november 27. :: 12:01
program lásd off topic
Zsuzsa Nr.1.
Hozzászólás - 2007. november 27. :: 12:01
Rendszeresen kapsz a limitált szériás NIVEA életmód magazinból hol termékmintával, hol nélküle.
Kapcsolódnak hozzá nyer. játékok is.
Kapcsolódnak hozzá nyer. játékok is.
Megkérdezhettem mi ez a Nivea meghívó?
Mi célt szolgál?
Mi célt szolgál?
2 Naturland pontot adnék válaszborítékért.
elkelt a cora, spar pont. Ne haragudjatok, ha nem írok mindenkinek, inkább itt leegyszerűsítem.
krysztasz
én is ,)
én is ,)
krysztasz, írtam mailt
vannak cora és spar bélyegeim, akit érdekel, bélyegért szívesen elküldöm. cora 8 körül, spar kb. 10-12
Nekem is van nivea meghívom. Akit érdekel keressen meg!
Van 2 nivea meghívóm, akit érdekel e-mailben keressen meg. 

este leszek,addig írjatok,késő este küldöm a kódokat! 

Van 1 Nívea meghívóm,név cím, adatok kellenek!!!
Meg megint vannak netes lipton kódjaim,aki kéri írjon,és azt is hány db-ot!
Meg megint vannak netes lipton kódjaim,aki kéri írjon,és azt is hány db-ot!
Van Nivea meghívóm, aki szeretné, kérem írjon.
Szia Fáreó!
Ha megvan még a lipton netes kód, akkor szeretnék kérni 4-5 db-ot.
Előre is köszi.
Abidah
Ha megvan még a lipton netes kód, akkor szeretnék kérni 4-5 db-ot.
Előre is köszi.
Abidah

400ft-os dm pampers kupon dec 5-ig érvényes.
Van néhány (4-5 db) virtuális Levis utalványom, ha érdekel valakit. Kettőt még megtartok ezen felül, de a többire valószínűleg nem lesz szükségem, mert nem is lesz rá keretem...