tiriniti
írtam
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 549 / 609 oldal |
Szia irtam
Poncsika írtam
én is kész vagyok
) köszi a segítséget mindenkinek
) köszi a segítséget mindenkinek
NAgyon köszike mindenkinek.
Help!
Segítsetek, légyszi:
ez az utolsó képkockám:
Designnal foglalkozo sajtotermekek es internetes oldalak linkgyujtemenye
Vezessetek rá!
Előre is köszi!
Én is szívesen segítek cserébe!!!
Segítsetek, légyszi:
ez az utolsó képkockám:
Designnal foglalkozo sajtotermekek es internetes oldalak linkgyujtemenye
Vezessetek rá!
Előre is köszi!
Én is szívesen segítek cserébe!!!
Ahogy elnézem túl vagyunk az első megrázkodtatáson, holnaptól jöhetnek a következő képek, remélem akkor is ilyen segitőkészek lesztek, mint most.
Sok sikert a következő képekhez
Sok sikert a következő képekhez
Sziasztok!
Nekem is jól jönne a segítség. A kincsek már megvannak, csak pár kérdésre nem találom a választ.Légyszi segítsen aki tud.
1.Tibeti legenda; 2.Ki írta le a Székelyföldet; 3.Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni; 4.Szarvasgombás; 5.Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni.
Előre is köszi!
Nekem is jól jönne a segítség. A kincsek már megvannak, csak pár kérdésre nem találom a választ.Légyszi segítsen aki tud.
1.Tibeti legenda; 2.Ki írta le a Székelyföldet; 3.Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni; 4.Szarvasgombás; 5.Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni.
Előre is köszi!
Kész vagyok!!!!!! :-)
A kincses hozzászólásomban nem a válaszok voltak,hanem a kérdések "fő részei"!
Rávezetés nem megoldás!
Miért vettétek ki???
Rávezetés nem megoldás!
Miért vettétek ki???
mázlim van..... a négyből hirtelen visszaemlékeztem 3-ra
a 4et meg elkezdtem keresni... visszamentem minden .lap oldalra
még jó hogy a gép rögzíti, hogy hol jártam
nem is kellett végigmenni a teljes ABC-n
Viszont az ötlet jó, hogy előbb a kincset vegyük fel, és csak utána a képrészletet
a 4et meg elkezdtem keresni... visszamentem minden .lap oldalra
még jó hogy a gép rögzíti, hogy hol jártam
nem is kellett végigmenni a teljes ABC-n
Viszont az ötlet jó, hogy előbb a kincset vegyük fel, és csak utána a képrészletet
Hoppá szilvike111 mindent elárult, akkor az eljárás az amit már előbb leirtam.
Hapcika írtam
az esztergálást már megtaláltam 

Sziasztok
Mindenkinek, aki a kincseket keresi javaslom, hogy amikor megtalál egy képrészletet az egész kis ablakot tekintse meg amiben benne van mert előfordulhat, hogy a képrészlet alatt ott van a kincs. Ha találsz kincset előbb a kincsre katt. azt regisztrálja a gép, majd aztán a képrészletre.
De ha nagyon megszorultok szivesen segitek, de legyetek résen amig friss az emlék addig keressetek.
Mindenkinek, aki a kincseket keresi javaslom, hogy amikor megtalál egy képrészletet az egész kis ablakot tekintse meg amiben benne van mert előfordulhat, hogy a képrészlet alatt ott van a kincs. Ha találsz kincset előbb a kincsre katt. azt regisztrálja a gép, majd aztán a képrészletre.
De ha nagyon megszorultok szivesen segitek, de legyetek résen amig friss az emlék addig keressetek.
plíííz valaki segítsen már csak két kocka hiányzik.
Esztergálás más rendszerekkel, vagy vezzesen valaki a megoldás felé. illetve a szamuráj ősi harcmodora
Esztergálás más rendszerekkel, vagy vezzesen valaki a megoldás felé. illetve a szamuráj ősi harcmodora
tudom és hozzá is tettem hogy bocsánat
sada Hozzászólás - 2006. október 15. :: 17:53
.... mert többször is beírtuk, hogy mi ide a fórumra NEM írunk be választ.
Ha vkinek segíteni akarsz, elküldheted neki e-mailben a megoldást.
.... mert többször is beírtuk, hogy mi ide a fórumra NEM írunk be választ.
Ha vkinek segíteni akarsz, elküldheted neki e-mailben a megoldást.
már kétszer leírtam hogy hol vannak a kincsek de kivették!
én is elhagytam 2 kincset de vissza tudtam menni!Ha nem találod akkor az a lehetöség van fent hogy utolsó héten újra végig kell játszanod az egészet
én is elhagytam 2 kincset de vissza tudtam menni!Ha nem találod akkor az a lehetöség van fent hogy utolsó héten újra végig kell játszanod az egészet
el is felejtettem írni, hogy a 4. képről van szó.