Paint
Köszönöm, továbbítottam az infót.
Nicika!
Írtam.
Remélem még aktuális ...
421-6100 és ott a recepciós hölgy ad felvilágosítást.
ematyas!
írtam neked citromailról,mert behalt a freemail.
ematyas!
Írj választ légyszives,mert mennék a postára.
andibandi,
a következő adatokat írd meg:
név
születési dátum
lakcím, telefon, e-mail
Vannak Wallmark és Nivea meghívóim! Aki kéri az írjon!

Paint
Köszi a beírásod, igazán rendes vagy. Esetleg megírnád a telefonos elérést. Szerintem ennyit megér az iskolának, hogy az igazgató is felhívja az illetékest. Köszi
van egy meghívóm az Evelle exclusív karácsonyi partijára! Búsuló juhász étteremben lesz 2007. dec. 12.-én 13órától 16 óráig. (BP. 1118,Kelenhegyi út 58. részletek priviben. csak ismerős Fórumosok írjanak,nők vagy nőknek

most nem leszek itthon,de délután válaszolok az érdeklődőknek
stelaj! én szeretnék csatlakozni! köszi
Nekem még mindig vannak Mivi-s kuponjaim, ha vkinek kell. csak 1 hiányzik.
Smile
Nekem kellene.
Nagyon köszönöm!
Még megvan a 400 ft-os pampers kuponom,ha valaki venni akar dec 5-ig pelust.
Ismét meg tudok hívni valakit a Nivea hűségprogramba...
No még1-szer: csak iskola, óvoda, kórház és egyéb szociális intézmények kaphatnak festéket.
Az emailben az INTÉZMÉNY igazgatójának az elérhetősége kell, amely bmelyik emailcímemre elküldhető. Én továbbítom a kereskedelmi igazgatónak aki a kollégáival dönt ki kap ki nem.
Több a zománcfesték, mert a falfestékeket elkapkodták... Az, hogy milyen szín meg mennyi azt nem tudom. Még 2-3 hétig tart az akció mert utána bezár a gyár, és karácsony van.
Sajnos semmi protekcióval nem tudok szolgálni mert a felsővezetőkkel nem vagyok bizalmas kapcsolatban...
Ez egy lehetőség meg kell probálni hátha. Telefonon is lehet kiváncsiskodni a Trilak számán.
Aki nyer annak viszont saját magának kell elszálítani a kapott festékét. Amely Bp. 23. ker.
Ez elég részletes érthető??? Sajna nap végén húsz emailre nincs erőm... így itt foglaltam össze, szerintem egyszerű....
Jelentkezzetek intézmény igazgató elérésével, azt várni lehet a jó hírt v. a rosszat.
Yeah21
Ez nem online meghívó, hanem papír alapú.
Írd meg mailben a postacímed.
Címem a nic-em alatt.
sada én igen: partytime23@freemail.hu
Paint
Írtam mailt, ha valami hiányzik, kérlek. írd meg. Köszi
lehet, hogy nem ez a helyes topic de beirom:
felhivott ma egy fejvadász egy állással kapcsolatban de nekem nem aktuális és kérte, hogy ha van "odavaló" ismerősöm akkor adjam tovább a hirt. szóval budapesti cég olyan munkatársat keres aki irodavezető és könyvelési ismeretekkel és tapasztalattal (alapszinten tud könyvelni- de pl. mérleget már nem kell összeállítani) rendelkezik és az angolt középfogon magabiztosan használja. 10-12 fős svájci alapítású de most kanadai vezetőségű cég és az angol azért kell magabiztosan mert a főőkönyvelő Svájcban van.
nem tudom miért engem hivtak fel mert én nem könyveltem soha
e-mailcimem publikus.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások