Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 550 / 1052 oldal |
Elnézést Mindenkitől, aki választ várt tőlem, ma pótolok mindent.
Nekem is megjött a 2 db knorr levesestál, 1 tuperware doboz, és váratlanul akadt egy vevő az egyik telkünkre hirdetés nélkül.
A múlt heti termés:
egy multimilliomos társasjáték és egy garantált játék a danonetól, két tányér a knorrtól, egy soma cd a maximától, egy kávécsomag a douwe egbertstől, 2 jegy a scooter koncertre a coca colától és 2 a vivától.
Csak így tovább.
egy multimilliomos társasjáték és egy garantált játék a danonetól, két tányér a knorrtól, egy soma cd a maximától, egy kávécsomag a douwe egbertstől, 2 jegy a scooter koncertre a coca colától és 2 a vivától.
Csak így tovább.

Heti érkezések, marlboró aj. csomag italokkal, órával, pólóval, mindentudas póló, lego lovag, vacsora utalványok, jacobs macik, Nox cd, pall mall coctail szett. 

Tery, úgy legyen 

Hugi71
kissé lassan reagálok,de nem voltam itthon:
szóval ne idegesítsen a dolog, ez van. Én sem figyeltem. Előfordul az ilyen,de ez legyen a legnagyobb gondom. Nem igaz?
Tuti ezek lesznek a következő "kanyarban" a tuti befutók.
kissé lassan reagálok,de nem voltam itthon:
szóval ne idegesítsen a dolog, ez van. Én sem figyeltem. Előfordul az ilyen,de ez legyen a legnagyobb gondom. Nem igaz?
Tuti ezek lesznek a következő "kanyarban" a tuti befutók.
Nem is az idegesít, az még bőven ráér
Hanem a Cherry 

Írok, ha ideért.
Hanem a Cherry 

Írok, ha ideért.Hugi71 akkor reménykedjünk, hogy hamarosan jön az új játék
A tieid nem késnek le,mert bőven megy a játék. Kis plusszt is csomiztam,majd jelezzed ha megérkeznek.
A tieid nem késnek le,mert bőven megy a játék. Kis plusszt is csomiztam,majd jelezzed ha megérkeznek.
Tery! Ide sem jött még meg a csere
Viszont most esik le, hogy én igencsak el voltam tájolva, azt hittem 26-áig lehet beküldeni a Cherryt, és itt figyel még 2 boríték 
Viszont most esik le, hogy én igencsak el voltam tájolva, azt hittem 26-áig lehet beküldeni a Cherryt, és itt figyel még 2 boríték 
Hugi71 az a nyamvadék posta megint betett nekem. Nem érkezett még ide a Cherry lecsúsztam a beküldési határidőről.
Remélem hozzád elértek a vonalkódok csütörtökön engedtem utjára őket.
Remélem hozzád elértek a vonalkódok csütörtökön engedtem utjára őket.
Most a családom a ludas.
Nem voltam gépközelben.
Válaszoltam.
Nem voltam gépközelben.
Válaszoltam.
Még mindig bénázik a freemail?
Sada, küldtem mailt. Úgy látszik,most már mindig be kell jelenteni
Na, nem mintha a freestart jobb lenne..
Sada, küldtem mailt. Úgy látszik,most már mindig be kell jelenteni
Na, nem mintha a freestart jobb lenne..
péntek 13-án
DOVE nyereménycsomag / 8 féle termékkel/ SZUPER! 
DOVE nyereménycsomag / 8 féle termékkel/ SZUPER! 
Bubus:én kérdeztem. Mire gondolsz a cserével kapcsolatban? Eljössz Pestre megenni a vacsidat?
Kérdezte valaki, hogy megkaptam-e már a Bertolli kötényt: még nem, pedig arra is és a vacsora bón-ra is kiváncsi vagyok. Esetleg ha van valakinek még ilyen vacsi-bónja, lehet, hogy cserélnék
DE csomag, KIKA katalógus érkezett
Párom nyerte, most éjszakás, ha nem felejtem el megkérdem.
Sohaj: Tokajit mivel nyerted?
Az internetszámla 

Krysztasz és Delphyn levele. Köszönöm!