ja! ahol a kincset megtaláltad, ott arra külön rá kell kattintani... csak ezt elfeljtették kiírni
és az a borzasztó, hogy ha már kiraktad a puzzlet nem tudod újra megnézni a kérdést, hogy esetleg a kincsre külön rákattints
így ha ezt az ember egyszer elfeljtette, akkor lehet, hogy fújtak az egésznek, mert nem emlékszik rá az ember, hogy hol is járt....
Love84!
Tudnál nekem segíteni az első sor 3. , harmadik sor 3. képkockájánál?
Már csak ez a kettő hiányzik!
Az is elég lenne, ha csak rávezetnél!
Előre is nagyon szépen köszi!
Duki
Amíg a címed nem publikus (itt balra az "Adataim módosítása"-nál) , addig ne is várj segítséget.
elméletileg azt írja, hogy ha megtaláltad a megfelelő képrészletet, akkor ha van ott kincs az is automatikusan belekerül a kincstáradba...
helyszínenként egy kincs, de bevallom én ezt még nem vettem észre, pedig van olyan helyszín, amit már teljesen felderítettem
akinek kell segitség szóljon szivesen segitek
Sziasztok!
Valaki tud segíteni, hogy hogyan lelhetek kincsre? Van egyáltalán? Sok képet megtaláltam már, de kincsnek a nyomát sem.
Hol keressem?
Nekem volt olyan,hogy egy kérdésre fél órámba telt a választ megtalálni.De megtaláltam!Nem adtam fel.A legegyszerűbb azt várni,hogy valaki majd megadja a válaszokat.Ez igazságtalanság azokkal szemben,akik tényleg sok időt áldoznak a megfejtésre,mint pl.én.
Azokra haragszunk, akik 16 kérdésből 16-1-et itt akarnak kikunyizni, ahelyett, hogy próbálkoznának.
Ahogy olvaslak, te nem közéjük tartozol.
A kérdezők is inkább csak hálót kapnak, nem sült halat.
Sziasztok!
Én még új vagyok, de ennek ellenére soronkövettem a beszélgetéseiteket. Láttam a véleményeiteket a segítségkérésről, de higgyétek el, hogy mindent megnéztem, minden választ kiszenvedtem, de egy kifogott rajtam. Már két napja próbálkozok és csaknem az őrület szélén állok, kérlek segítsetek. Én is nagyon szívesen segítek, ha kéritek, persze csak mailben.
Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni??
Gondolom a válasz egyszerű, de pont ezért lövésem sincs, hogy mi az.
Előre is köszi és ez tényleg végszükség.
Azért írtam, hogy olvass is, mert többször is beírtuk, hogy mi ide a fórumra NEM írunk be választ.
Ha vkinek segíteni akarsz, elküldheted neki e-mailben a megoldást.
Olvass vissza 1-2 oldalt, hogy lásd a véleményünk a játékról, a segítőkről és a segítő szándékkal visszaélőkről.
azért én nem csak válaszokat szeretnék.... hanem két korábban feltett kérdésre válaszoltam is...
de ezek után inkább nem foglalkozom vele.... Egyébként persze, hogy sok az új ember... hiszen ez egy új játék....
Ez tényleg érdekes,hirtelen mennyi új fórumos lett.És mind a válaszokat szeretné....
sziasztok
két kérdésben tudnátok segíteni?
Számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használt kifejezés?
Esztergálásra is jó
Tényleg mennyi új és fura név lett hírtelen
Semmi erőfeszítés nélkül nem lehet nyerni, ahelyett hogy itt duruzsoltok inkább egy kicsit gondolkozzatok el

Ledves régi/új Mcili, peca
Ne csak írj, olvass is!
sziasztok! Valaki nem tud segíten a második képnél pár dolgot?
Sziasztok!
Még új vagyok , tudom nem illik egy most csatlakozónak azonnal segítséget kérni de most elég nagy pácban vagyok, három kérdés nem nagyon akar összejönni. Tudna nekem valaki segíteni?
1)Mire jó a zene, ha baj van?
2)Számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használt kifejezés.
3)Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk.
mel6, kire gondolsz mint okoskodó ? Arra aki saját maga megtalálja a megoldásokat időt szánva rá és nem osztja meg a hirtelen idetévedő idegenekkel, vagy arra, aki arra sem veszi a fárdatságot, hogy a legegyszerűbb kérdésre megkeresse a választ de itt anyáz mindenkit és osztja az észt ? Igazándiból beírhatnánk az összes megfejtést ide, had küldje be több tízezer ember minden erőfeszítés nélkül, utána meg sopánkodhatnánk a negatív tapasztalatoknál, hogy nem nyertünk semmit, pedig mennyit foglalkoztunk vele.
márcsak azért is kiírtam,mert nem tudtam nézni a sok okoskodót...
Minya
Érik az embert még meglepetések

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások