" alt="

"> a bankos, számlás stb hosszu boritékokat óvatosan bontom ki, majd ráírom mi van benn és oda gyűjtöm a vonalkódokat termék-gyártókként

" alt="

">
ami kiürül(leveses-vagy alappor opl knorr) azonnal kivágom,belerakom,némelyiken még a vk és atermék nevét is rá írom,aztán bosszankodok,hogy kidobtam a csomgolást

" alt="

">mint tavaly a maggi pontokhoz kellett a maggi felirat

" alt="

">
és a borítékok az asztal latt egy nagy dobozban

" alt="

">
sziasztok! szinte mindent gyűjtök: vonalkódok, csomagolások....
a gondom az, hogy nem tudom,hogyan tároljam őket. na meg már a párom is kezd tőlük besokallni. van 2 nagy dobozom, sok kicsi és van egy rekeszes műanyag dobozom, de az már tele van. próbálom csoportosítva tárolni őket, de csak a káosz nő... van valami jó bevált tárolási módszeretek? szívesen fogadnék tanácsokat, ötleteket. köszönöm, csabanna

" alt="

">
Milyen segítőkészek!

" alt="

">
Mondtam a páromnak, hogy ne sport csokit egyenek, mert túl sok a papírom már (9500 feltöltve, 5000 elcserélve, 3000 cserére vár), hanem marsot vagy kindert. Azt mondta a munkatársa, hogy már úgyis unja, és a kinder finomabb, csak abban a boltban nem kapni, így én veszem nekik.
Ők meg veszik a marsot.
Ma én egy meggyes és két duomax csomit találtam, és nemsokára újra elmegyek itthonról

" alt="

">
Remélem ez az út is tartogat valami zsákmányt

" alt="

">
Én nyár elején max 1 hónap alatt összegyűjtöttem a sport szelet kódokból a hátizsákra valót, és továbbra is gyűjtök sapkára. A gond az,h kétszer annyi idő alatt fele annyi pontom van, emléxem akkor pikk-pakk megvolt a kellő pont. Én ezet nem értem...

" alt="

">
Huginak megkezdődött a suli, mint minden diáknak. Ma hozott is nekem egy sportszelet papírt, elkérte osztálytársától

" alt="

">
Tegnap a párom beállított egy csomag haribos gummicukorral (300G), a lánynak küldték, én meg úgy megörültem a zacsijának, hogy azt hitték bolond vagyok.
Remélem lesz vele játék!
gabims10 !

" alt="

">

" alt="

">
Egyszer említettem a nagymamámnak, hogy most gyűjtöm a Piroskát. Erre ma meséli, hogy a testvérénél Piroskás üvegekbe töltötték a paradicsompürét. Megkérdeztem, hogy akkor hol a vonalkód?? Azt nem hozta el. Megkérdeztem, hogy mégis hány üveg volt, gondoltam legalább az megnyugtat, hogy csak 2-3 üveg, az nem akkora tragédia. Erre mondja, hogy rengeteg, mert mindenféle gyümölcslevet azokba töltöttek. De azt megígérte, hogy a jövő évi játékra elhozza őket.
sada

" alt="

">

" alt="

">))))))))))))))))))))
Nekem a múlkor beírt Borsodis cimke ,nem is egy ,hanem két éves volt

" alt="

">
Wny fertőzött környezetben szocializálódott suhanc hazajön a SZIN-ről:
Összegyűjtöttem egy pólóra való pontot!

" alt="

">
A póló feliríta:
"Hivatásos Zwack pálinka kostoló"

" alt="

">
párom hozott haza több kódos Nescafe 3&1-ben csomit,van garantált aji,csomó utazás.......de nem nálunk,hanem Szlovákiában

" alt="

">
Fiam épp boltosat játszik...
Mentem hozzá vásárolni, vettem sütit, kifizettem, erre utánam szól:
Várjál! és ad egy képeslapot, hogy ezzel utazást lehet nyerni

" alt="

">
Férjemnek meséltem, erre megkérdezte, hogy nem a te fiad véletlenül

" alt="

">??

" alt="

"> ajjajj... ezek szerint visszamegyünk az időben?

" alt="

">
Most ment el egy ismerősünk ,aki nagy boldogan hozott nekem egy borsodi hátcimkét ...most találta a fotelban ....hát a drága egy 2007-s játékos cimkét hozott

" alt="

">))))
Samidala
Az előző játékban nem vettek részt.
Ennek még nem láttuk a hivatalosát.
Szedd le a vk-okat és ragaszd egy fóliára, akkor kevesebb helyet foglal.

" alt="

"> Csak 6!!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások