Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 58 oldal |
2600,- ft feltöltést ma jóváírták !!!
600,- Ft feltöltés megérkezett!
szia, olvasom, hogy jövedelemekiegészítés is motivál a a nyereményjátékon való részvételre és te mérleged pozitív? ehhez mennyi idôt töltesz el játékkal naponta? beleértve a netes és offline módozatokat is?
Ja, és gratula az eddigi nyereményekhez
szia, olvasom, hogy jövedelemekiegészítés is motivál a a nyereményjátékon való részvételre és te mérleged pozitív? ehhez mennyi idôt töltesz el játékkal naponta? beleértve a netes és offline módozatokat is?
hát az én egyenlegem a Lay's-el: kb 20-25 zacskóból 2 kártya, azzal 200 (!!!) ft - mégcsak jóvá sem írják- , + 4 kiló hirtelen, mire észrevettem magam....

Tuti, hogy jó hobbi.
És jövedelem kiegészítés.
De ehhez nem csak a termékek vásárlásához kötött játékokat kell játszani, hanem a netes játékokat is.
Van olyan közöttünk, akinek (jóval) több jön össze, mint az éves minimálbér.
Sajnos, ez nem én vagyok.
De az én mérlegem is pozitív.
És jövedelem kiegészítés.
De ehhez nem csak a termékek vásárlásához kötött játékokat kell játszani, hanem a netes játékokat is.
Van olyan közöttünk, akinek (jóval) több jön össze, mint az éves minimálbér.
Sajnos, ez nem én vagyok.
De az én mérlegem is pozitív.

Sziasztok,
igazán köszönöm, hogy válaszoltok. Tulajdonképpen ez is egy lehetôség, mármint a nyereményjátékokban való részvétel, hogy összehozza az embereket, mai nem is rossz
Ez is lehet egy hobby? Tényleg lehet hobby? Vagy jövedelem forrás? Van szerintetek olyan, aki annyira komolyan vásárolgat, hogy a nyereményekbôl akarna megélni? Mármint ha eladja, természetesen.
igazán köszönöm, hogy válaszoltok. Tulajdonképpen ez is egy lehetôség, mármint a nyereményjátékokban való részvétel, hogy összehozza az embereket, mai nem is rossz
Ez is lehet egy hobby? Tényleg lehet hobby? Vagy jövedelem forrás? Van szerintetek olyan, aki annyira komolyan vásárolgat, hogy a nyereményekbôl akarna megélni? Mármint ha eladja, természetesen.
mitsouko
Ez is, az is. Valamit enni kell, tehát ha belefér a napi étrendbe a változás, hogy felvágott helyett virslit vegyek, vagy a rokonokat csoki helyett fagyival kínáljam meg, akkor megvesszük. De azért szerepet játszik az ár is, az íz is. Ugyanakkor cserélünk is, így előfordulhat hogy csak egyet kell vennem a termékből, a többit cseréltem.
Ez is, az is. Valamit enni kell, tehát ha belefér a napi étrendbe a változás, hogy felvágott helyett virslit vegyek, vagy a rokonokat csoki helyett fagyival kínáljam meg, akkor megvesszük. De azért szerepet játszik az ár is, az íz is. Ugyanakkor cserélünk is, így előfordulhat hogy csak egyet kell vennem a termékből, a többit cseréltem.
Én egyáltalán nem eszem chipset, a gyerekeim pedig kizárólag a Chiot eszik, abból is csak a sima sósat, vagy a sajtosat.
A Lays sose fogy el, mindig ki kellett dobni, jó ideje már egyáltalán nem is veszek
A Lays sose fogy el, mindig ki kellett dobni, jó ideje már egyáltalán nem is veszek

Bevallom öszintén,formai okok miatt "szökőévente" vettem.Szeretném persze.A probléma csak az,hogy a chionál is kezdődik 1 játék.
sziasztok, jelentem nyertem megint 200 forintot! Én is egyre kövérebb vagyok, de ez azért van, mert tényleg friss a chips,és ropogós és mit lehet tenni én még szeretem is. Bár néha kicsit sok a só rajta.
egyáltalán csak a nyereményjáték miatt veszitek a termékekekt vagy egyébként is ezeket veszitek?
Üdv.,
egyáltalán csak a nyereményjáték miatt veszitek a termékekekt vagy egyébként is ezeket veszitek?
Üdv.,
rengeteg zacskó 5 kártya 800 Ft.
At utolsó kártyám dec 29. volt azóta nem is találtunk,pedig egyre "formásabb" vagyok!
Na erről nem csak a lay's tehet. :]
At utolsó kártyám dec 29. volt azóta nem is találtunk,pedig egyre "formásabb" vagyok!
Na erről nem csak a lay's tehet. :]
Nekem eddig 8 kártyám volt, összesen 2100 FT. jött össze, az egyikkel 1000 forintot nyertem.
De még bizakodom, holnapra még van egy kártyám
De még bizakodom, holnapra még van egy kártyám

Nekem is volt két kártyám és alig vártam a dátumokat. A kettön együtt 300Ft össze is jött.:-) Kicsit csalódott vagyok.:-)
szia kedves Dallas,
miért gondolod, hogy átb*szós? én nyertem. egy csomó másik játékkal is próbálkoztam már, eddig egyedül egy szakácskönyvet nyertem évekkel ezelôtt egy Dr. Oetker játékban. Szerintem nem volt szerencsém.
egyébként most kattantam rá a játékokra, nem tudom mi a baj ezzel, gndoltam megnézem, hogy mások miket nyernek, ugye...ha már van ez a jó kis Internet nekünk.Oh igen, mi a nem átb*szós játék? a lotto pl. mi?
miért gondolod, hogy átb*szós? én nyertem. egy csomó másik játékkal is próbálkoztam már, eddig egyedül egy szakácskönyvet nyertem évekkel ezelôtt egy Dr. Oetker játékban. Szerintem nem volt szerencsém.
egyébként most kattantam rá a játékokra, nem tudom mi a baj ezzel, gndoltam megnézem, hogy mások miket nyernek, ugye...ha már van ez a jó kis Internet nekünk.Oh igen, mi a nem átb*szós játék? a lotto pl. mi?
Én rengeteg chipset megettem , de csak 4 nyerőkártya volt bennük
Az össz. nyeremény 700 ft
Gondolom ez volt a jellemző arány , sajnos 
Az össz. nyeremény 700 ft
Gondolom ez volt a jellemző arány , sajnos 
erdekes hogy mindig csak "uj" emberek nyernek 200 forintnál nagyobb összegeket
mert hulye azert nem vagyok vagy mi
de ha mar hozzaszolok akkor kedves mitsouko tok mindegy a lenyeg hogy korrekt jatek legyen es ne ilyen atbas*os
mert hulye azert nem vagyok vagy mi
de ha mar hozzaszolok akkor kedves mitsouko tok mindegy a lenyeg hogy korrekt jatek legyen es ne ilyen atbas*os

sziasztok,
Árpi, gratulálok neked, én csak 2*2000 forintot nyertem, de örülök neki. Lottózni szoktam, és néha rákattanok a nyereményjátékokra, de persze ez sem arról szól, hogy halálra keressem magam rajta, viszont megettem vagy 5 zacskó chipszet. Viszont tetszik, hogy nem kell postázgatni a csomagolás kivágásokat, ami szerintem nem is életszer?!, mégis sokan ezt várják.
Ti beküldenétek vagy acsak az SMS.es re buktok?
Árpi, gratulálok neked, én csak 2*2000 forintot nyertem, de örülök neki. Lottózni szoktam, és néha rákattanok a nyereményjátékokra, de persze ez sem arról szól, hogy halálra keressem magam rajta, viszont megettem vagy 5 zacskó chipszet. Viszont tetszik, hogy nem kell postázgatni a csomagolás kivágásokat, ami szerintem nem is életszer?!, mégis sokan ezt várják.
Ti beküldenétek vagy acsak az SMS.es re buktok?
Én is hasonló cipőben járok. Még novemberben összejött 200 Ft, azóta nyeretlen zacsik, meg már nem is nagyon merek venni hátha lekéstem a határidőről, annyira meg nem egészséges hogy csak úgy egyem
Nekem ez a játék csak bosszúságot okoz. Még az elején nyertem 200 Ft-t, de ugy-e ezt nem töltik fel, ezért, na meg a nagyobb nyeremény reményében vásároltam azóta már egy jó pár zacskót, de nyeremény semmi. Egyszer sem volt benne semmi.