Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 93 oldal |
Még ma várunk jelentkezik-e valaki és ha nem, és nem változtatnak akkor lépünk.
Mindenesetre a pénteki "betelefonálásért" nem kapott +10 pontot a játékos... (Nagylexikon-Danubius tudásjáték)
Már küldöm is a mailt!
Van "közöm" az elöző hozzászóláshoz. 

Ildicc!
Ha egyetértesz velünk jelezd a:
lexikon@c2.hu
egységben ez erő,egyesével elveszünk köztük....
Ha egyetértesz velünk jelezd a:
lexikon@c2.hu
egységben ez erő,egyesével elveszünk köztük....
ma nem tudok rádiót hallgatni abszolút, szóval írjátok lécci, hogy kiesett-e valaki vagy sem. annyira érdekel
és mindenki ügyes legyen! Hajrá!
és mindenki ügyes legyen! Hajrá!slágerrádio top 1000
valamilyen Ági nyerte a 2 suzuki robogót és chipszet
Jászberényi
valamilyen Ági nyerte a 2 suzuki robogót és chipszet
Jászberényi
Bednarik!
Én csak hétköznap vagyok mailközelben, úgyhogy most olvasom a pénteki Danubiusos felháborodásotokat. Teljesen egyetértek. Hogy gondoltad a telefonos pontok töröltetését - írjon mindenki külön, vagy ír valaki egy levelet, az összes érdekelt mailcímével?
Én csak hétköznap vagyok mailközelben, úgyhogy most olvasom a pénteki Danubiusos felháborodásotokat. Teljesen egyetértek. Hogy gondoltad a telefonos pontok töröltetését - írjon mindenki külön, vagy ír valaki egy levelet, az összes érdekelt mailcímével?
Valaki légyszi írj egy emailt, kérdezni szeretnék valamit.
mano,
Jó kis nyilvántartásuk lehet rólunk.
Jó kis nyilvántartásuk lehet rólunk.
Gladi!
Aki megnyerte a futópadot, az majdnem a szomszédom...
Szerintem rémlett nekik a városnév és azért kérdezték!
Aki megnyerte a futópadot, az majdnem a szomszédom...
Szerintem rémlett nekik a városnév és azért kérdezték!
Mano,
Tudod miért kérdezték, gondolom. Danubiuson értékfüggő a játéklehetőség, 1-3-6 hónap, és a futópadot ha te nyerted volna, nem telt még le a 3 hónap. Milyen gondosak, nem?
A rádiók szinte mindegyikénél bemondótól függ, hogy bekerülhetsz -e a játékukba, tudnék mesélni erről.
Tudod miért kérdezték, gondolom. Danubiuson értékfüggő a játéklehetőség, 1-3-6 hónap, és a futópadot ha te nyerted volna, nem telt még le a 3 hónap. Milyen gondosak, nem?
A rádiók szinte mindegyikénél bemondótól függ, hogy bekerülhetsz -e a játékukba, tudnék mesélni erről.Azt hiszem mindig akkor kerülök géphez,mikor senki nincs itt.
Na mindegy. Hétfőn 11 felé kis boszi szugerálást kérek szépen.Szerencse fuvallat, és siker csillámpor sem ártana
Ötödszörre is nekifutok az Actyviti-nek.
Na mindegy. Hétfőn 11 felé kis boszi szugerálást kérek szépen.Szerencse fuvallat, és siker csillámpor sem ártana
Ötödszörre is nekifutok az Actyviti-nek.

Itt bal oldal (lent) kulcsszó: oda írd be futópad. kidobja az aktuális infót és ott megnézheted. Sokat nem tudok róla,csak a Babacsomagom után nyerte meg a padot.
Köszi Teri!
Őt azóta sem láttam. Ki ő???
Őt azóta sem láttam. Ki ő???
Mano
a futópadot Dit nyerte!!
a futópadot Dit nyerte!!
Egyet elfelejtettem.
Amikor visszahívtak, kérdezték, hogy nem én vagyok, aki a futópadot nyerte?
Jót mosolyogtam rajta, dee nem emlékszem, hogy pontosan ki nyerte!
Segítsetetk!
Amikor visszahívtak, kérdezték, hogy nem én vagyok, aki a futópadot nyerte?
Jót mosolyogtam rajta, dee nem emlékszem, hogy pontosan ki nyerte!
Segítsetetk!
sada Hozzászólás - 2004. április 01. :: 16:57
Tery
Írd meg a címed, szeretnék tőled vmit kérdezni! Köszi.
Tery
Írd meg a címed, szeretnék tőled vmit kérdezni! Köszi.
ha visszanézitek,láthatjátok hányszor mérgelődtem,hogy felveszik,majd rögtön leteszik,kinyomják,3 becsengés után foglalt stb. Főleg a nagy nyereményeknél van ez. Rea! amikor a 100 ft-os játéknál telefonáltam,azt mondta,hogy én vagyok a leg pechkesebb e,ber mert a 99, vagyok! vajon ezt ki tudja bizonyítani? A babacsomag,stb. nekünk nagy,de nekik nem túl nagy nyeremény. Ezt sem sorsolták,hanem akinek az írása tetzett azt "jutalmazták". A telefonos játékok soha nem lesznek sem tíszták,sem ellenőrízhetők
( szerintem)
( szerintem)Azt mindenki tudja hogy felvételről megy. Nem ez a gond. Hanem, hogy az ember azt hiszi van esélye, közben egy túrót. Elhiszem, hogy nem vagyok egy szerencsés, de hogy 2 hónap alatt nem volt egyetlen szerencsés napom se, azt már kevésbbé. Sőt. Nemcsak nekem nem sikerül. Több emberről tudok aki próbálkozik. Kinyomják és kész. A Winkler azt mondja, hogy a helyes megfejtés után is felvesz még pár telefont és mondja, hogy ön a 20-ik vagy akárhányadik. Na én eddig nem jutottam el, hogy azt mondják, hogy akárhányadik vagyok. Közben hírdetik, hogy a tudás játéka. Túrót. A nagylexikon mossa kezeit, hogy ők nem tudják ellenőrízni a danubiust. DE könyörgöm ők a játékszervezők ezt meg kéne oldják. A múlt héten pénteken, e hét hétfőn és szerdán ugyanaz a nő telefonált. Na ekkora mázli nincs. Az esélye közelít a nullához.
Csaló banda!!!
Csaló banda!!!