Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 891 oldal |
Ha elolvasnád amit írt...
bati az üzlet ha tudod a pontos vásárlás idejét esetleg azt is melyik kassza volt nem tud nyomtatni?? nekem as tchibo vénusz balhénál sikerült
" alt="
">
" alt="
">Egyebkent hatalas piros pont Maxxon munkatarsainak! Minden kovet megmozgattak ok is,hogy segitsenek, ellattak par jo tanaccsal.
A potnyerteseknek elore is gratulalok!
" alt="
">
A potnyerteseknek elore is gratulalok!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Nyertem vele! 2 wellnest! A posta csak natur elnezest kert es kifizeti a feladas tobbszoroset... azt hiszem beejeztem a postaval valo munkalkodast! Csak futar! Vagy szemelyes!!!
Nyertél vele,vagy csak biztonsági tartaléknak kellene?
Mar korbetelefonaltuk a fel vilagot
" alt="
">
A posta cafatban kuldte vissza a blokkokat... erre meg ez is,hogy masolatot sem fogok tudni kerni! Ilyen a mesekben sincs!!!! Ez egy nagy szivas!!! 😵😵😵😵😵😵😵
" alt="
">
A posta cafatban kuldte vissza a blokkokat... erre meg ez is,hogy masolatot sem fogok tudni kerni! Ilyen a mesekben sincs!!!! Ez egy nagy szivas!!! 😵😵😵😵😵😵😵
bati!
Nekem még ott sem sikerült kérnem,ahol működött.
" alt="
">
Nekem még ott sem sikerült kérnem,ahol működött.
" alt="
">Honnan tudok meg blokk masolatot kerni?
Tonkrement az uzlet penztargepe, ahol vasaroltam. Semmit nem tudnak kiszedni belole! Nekem viszont kellene egy masolat. A blokk pontos datumat es idejet tudom! Valakinek otlet?
Tonkrement az uzlet penztargepe, ahol vasaroltam. Semmit nem tudnak kiszedni belole! Nekem viszont kellene egy masolat. A blokk pontos datumat es idejet tudom! Valakinek otlet?
https://www.facebook.com/Kosztyusok/?pnref=story
Kedves szegediek! :-)
Nincs véletlenül valakinek olyan blokkja, ami Lay's terméket tartalmaz, és 11.23-28 közötti dátumozású? Ha van valakinek írjon privit!
Köszönöm!
Nincs véletlenül valakinek olyan blokkja, ami Lay's terméket tartalmaz, és 11.23-28 közötti dátumozású? Ha van valakinek írjon privit!
Köszönöm!
Még mindig keresek velem szimpatizáló megbízható, lehetőleg Pesti v. Pesten sűrűn járó olyan fórumost akinek a nevében játszhatnék egy játékon. A nyereményt neked kellene átvenni... személyivel... aztán felezni, a felét meg elhozni nekem... vagy találkozni velem. :-P
Egy személy csak egyszer nyerhet.... én meg a klónjaim már játszottunk.. :-P
A Margit híd Budai hídfőjénél kell átvenni a nyereményt... én a Blahán dolgozom... útba esem...
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...
Egy személy csak egyszer nyerhet.... én meg a klónjaim már játszottunk.. :-P
A Margit híd Budai hídfőjénél kell átvenni a nyereményt... én a Blahán dolgozom... útba esem...
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...s.o.s győri forumos segítségét szeretném
koszi
koszi
Keresek egy ismertebb fórumost aki a karácsonyi kívánságlistás játéknál összeállítaná a listámat, odaadnám a belépő adatokat... nekem egy böngészővel se megy... látni látom mit kéne nyomni és hol, de nem működik a gomb...
szamócám, 3 db-ot tudok küldeni.
Írj címet emailben és küldöm.
Írj címet emailben és küldöm.
Sziasztok!
Nagyon fontos lenne , egy pár db Rossmann-Hotel pont!!!
Nagylányom kisbabát szül 😍,(november elején) és egy köntöst szeretnék neki a kórházba......
Ki mit szeretne érte? 😉
Nagyon fontos lenne , egy pár db Rossmann-Hotel pont!!!
Nagylányom kisbabát szül 😍,(november elején) és egy köntöst szeretnék neki a kórházba......
Ki mit szeretne érte? 😉
" alt="
"> téves volt a
" alt="
">
Szakdolgozathoz kellene kislányunknak kitölteni, ha módotkban áll, kérem a segítségeteket, témába is vág
" alt="
"> : köszönettel, https://docs.google.com/forms/d/1bFRxBuzddshztv4IF3BL
pJ9-Fc0Agu58bQYmmeE1FFQ/viewform?edit_requested=true
" alt="
"> : köszönettel, https://docs.google.com/forms/d/1bFRxBuzddshztv4IF3BL pJ9-Fc0Agu58bQYmmeE1FFQ/viewform?edit_requested=true
hofi - ha még aktuális írj privit, hogy milyen maillel regisztráljalak.