SzerencsésFlótás!
Vicces vagy. 😂
Péntek!
Szerintem egy-két talált (és nem szándékosan keresett, kukázott, stb.) blokk/kupak feltöltése belefér. Azért (majdnem) minden játékosban ott a "kisördög" - hátha épp az nyer. 😅 De beállítottság, személyiség kérdése is, ki mit tart megengedhetőnek (magának és másoknak).
Nem vagyunk egyformák.
De az is igaz (lehet), hogy egy-egy fair játékosnak akár nagyobb szüksége is lehet egy nyereményre, mint aki gyűjtött blokkokkal agyonra nyeri magát.
Bízzunk Fortunában! 🍀😊🍀
És nyertem vele egy macskaalagutat amit odaadtam INGYÉRT a lányom akkori gimnázuimi barátnőjének, mivel volt macskája. Nem emlékszem ,hogy pontosan milyen nap lehetett,talán péntek

" alt="

">
pieceofluck! BRAVO!
/Gyerekként elloptam 20 forintot, most már tudom, olyantól, akinek nagyobb szüksége lett volna rá. Azóta is lelkiismeret furdalásom van miatta./
Mindegy hogyan, de akik csalnak, meglopják a többi játékos, nem csak a játék örömét veszik el, hanem sok nyereményt is. De ez már régi téma...
Nyerjetek sokat Szerencséssel! üdv
Nem vagyok méltó arra ,hogy szóba állj velem anno leloptam a macskaeledel vonalkódját, még a vonalkód borítékba beküldés idején. Viszont amióta a sógornőméknél van macska megveszem ha érdemes.
SzerencsésFlótás!
Az se tudom, milyen az 😅, sima középiskolába jártam. 😄
Kb. 3 éve játszom úgy, hogy figyelgetem is a játékokat és a fórumot.
Nem vagyok szent, volt, hogy feltöltöttem talált blokkot (kb. két kezemen meg tudom számolni, hányszor) - nem nyertem velük.
De próbálok "jó" lenni, és csak saját szerzeményekkel játszani, mert ismerem magam, olyannal szeretnék nyerni, amit én vettem meg /még akkor is, ha sokszor, vagy talán mindig (?) a feltöltés ideje számít/. 😄
De tényleg, nektek az csak jó, ha nem játszom talált blokkokkal. Kevesebb pályázatnyi "vetélytárs". Még a végén meggondolom magam. 😆
pieceofluck
Jezsuita gimibe jártál?Azok mondanak el gyorsan 100 miatyánkot ha véletlenül káromkodnak. Viszont ha valakinek más volt esetleg a véleménye simán a máglyára küldték! Nem akarlak Én bántani hidd el a legjobbakat kívánom Neked ismeretlenül is de ez a " nem veszem fel a blokkot" csípi a szemem. A földről v koszból Én sem venném fel de h egy tiszta helyről és ne adjak esélyt magamnak és a szeretteimnek, még ha csak a játék szintjén is. Nem a szememet akartam beírni bevallom de sada törölné
Amúgy nincs azzal gond, ha valaki egy-két talált nyerős dolgot feltölt, legyen szerencséje.🍀 😊 🍀

" alt="

">
Vénember!
Az a baj, hogy ahogy ismerem magam, mivel nem én vettem, ha azzal nyertem volna, nem is tudtam volna neki maradéktalanul örülni. Lelkiismeret-furdalásom lett volna. Nagyon rossz tulajdonságom, hogy apró dolgokon is stresszelek. Tipikus bolhából elefántot. 😅
Amúgy a tavaszi chipsesz játék alatt is találtam egy megfelelő blokkot az önkiszolgálónál, de nem hoztam el. Saját blokkokkal sikerült két ajándék is, pedig az blokkgyűjtős játék volt 😐 – csak egy termék kellett.
Az, hogy nyerős, még nem tuti. Ám az esélyt meg kellett volna adni neki!
Tegnap vagy ma (már összefolynak a napok 😅) én is láttam a helyi Coop előtt a földön egy nyerős Sport szelet papírt (totál épségben volt – annyira azért felmértem 😁), de nem vettem fel. Lehet, hogy rosszul tettem? 😀
A régiek közül esetleg emlékeztek, hogy Ildicc nyert-e utat Rióba? A pénztáros mesélte ma a Tescoban, hogy egy kedves vásárló, aki sajnos már nem él, a bolt előtt talált csokipapírral nyert teljes ellátásos utazást...

" alt="

">
mi van? ki a gyilkos?

" alt="

">
Na pont ez hiányzott! Kisfeleségem csúnyán megfázott ma voltunk CT n és mondta h szeretne kicsit aludni-telefont azonnal lenémítottam. Félórája nézem Budapesti szám kereset. Viágos h a MOL Mercédes nyertesének nincs meg a blokkja és Én vok a pótnyertes-gondoltam Gyorsan " KIHÍVOTT. HU szám be na nézzük csak! Egy tucat vélemény
Szemít ganíj trőger .hozzáképest a pedofilkábítószerforgalmazószervkereskedőanyagyi
lkos ministráns fiúcska! Tiltani! Tiltani! Fortuna! Bocs azért az évekkel ez elötti repedtsarkópénzértszeretgetőért,nem komolyan gondoltam! Nem lehetsz ennyire haragtartó!
Elöszó: Mondtam már h a hejjesírást ne nálam keresd mert eldugtam!
És akkor csapjunk a lecsóba! Miért nincs még fenn a Ristorante Fiat 500??? Amikor fennforgás van -azaz legutóbb: " Apuci! Ha már megvetted nem baj....(?!) de többet ne vegyél! ÉS MOST
" Ez egész jó!- Ízlik? -Igen!- Mennyibe került? -1300( Interspár) -Hát lényegében nem drága mert ha mindent megkellene venni?- Sógornőm hív! Álltalában ha ebédelsz v zuhanyzol v éppen zárod a bejárati ajtót és sietned kell-de szeressük mert egy édes hölgyemény -de tényleg! Párbeszéd a két hölgy között. -Jóska Pizzát sütött. Egész jó! Tehát, megvethettem a második kódot is. De hol van Demon Hill?! Ja ! Nem ezt akartam írni-hanem h miért nincs fenn a Ristorante? Dániel egy próféta volt igaz?
sada "A tényleges vásárlókat szeretnék támogatni, a talált/gyűjtött blokkokat felhasználókkal szemben.
Tökéletes megoldás nincs."
_valóban,ha bokkos, csak a kométa nem az.
Itt a termék felbontása után megtalálható kód feltöltése ad pályázati és ajándék tárgyra tőrténő beváltási lehetőséget.
tehát nem gyűjtős.

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Na meg a nyeremenyautonak az a fekete feher szine Miert nem bordo?!
Nem is a rakott krumpli ellen van.
Azokat szeretnék kiszorítani, akik napi több tucat blokkra tesznek szert.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások