Ati88!
Bocsánat, de azért a lényeget is érted?!
Kedves Paintuci!
Úgy gondolom, Te rutinosabb vagy annál, hogy belásd: NEM LEHETETLEN!
Igaz, komoly logisztikát kíván, sok mindenre nagyon oda kell figyelni, de hát ez egyféle életforma, tudod.
Ne abból indulj ki, hogy Te és pityesz = egy család. Nem mindegy, hogy 2, vagy 8 főre vásárolsz és az sem, hogy milyen fogyasztási szokásaitok vannak.
Talán említettem már, hogy a pincénk akkora, mint a ház alapterülete, és nem egy nedves, dohos helységre kell gondolni. Az egész be van polcozva Dexion-Salgóval. Ha meglátnák, sok kisbolt megirigyelné.
Tehát bőven elférnek a megvásárolt dolgok. Azon kívül itt tárolok minden nyereménytárgyból egyet /hűtő, mosógép, tv, mikró, porszívó, vasaló, telefon, stb./, hogy ha valami elromlik, ne kelljen venni, csak felvinni a lakásba. A fiamék és a lányomék pedig úgy visznek innen mindent, mint a Tescoból - csak természetesen ingyen.
Nyerj sokat!
üdv
Egyik sem stimmel. 40 feletti vagyok, nő, nincs munkahelyem mert megtehetem szerencsère.A nick nèv ne tèvesszen meg.
Üdv😏
Ati88!
Ahogy látom, a fiamnál is fiatalabb vagy 8 évvel. Szánalmasnak nevezel úgy, hogy nem is ismersz.
Te életed folyamán bizonyosan csak olyan döntéseket hoztál, amit utólag nem változtattál meg?!
Hát, ebbe nem rengett bele a világ, hogy abba hagytam a játékot, majd a család és ismerősök jobb belátásra bírtak és mégis folytattam. Szerintem ezzel semmi gond nincs! Engedd meg nekem!
Neked viszont kívánom, juss el oda Te is a nyereményjátékokkal, hogy eltartod belőle a családod, évente megnyered vele az átlagbér minimum kétszeresét! Őszintén kívánom, és akkor nem kell munkahelyre járnod, nem gályázol, nem parancsol senki, saját magad ura vagy. Adómentesen!
És most talán gondolkozz el, ki is a szánalmas!
Nyerj sokat!
üdv
Ès nagy bànatàban szögre akasztotta a kabàtjàt nem folytatja a jàtèkot😂annyira szànalmas.
73 az bőven több mint amit a zsákos blokkgyűjtők nyernek, és egy család elátásával szóval csak annyi vásárlással mint amit a család fogyaszt szinte lehetettlen megnyerni ha még nagy családról is van szó.
Lenne több kétdésem de nem teszem fel mert én leszek megint a szemét. De csak hogy matematikailag, hogy jött ki.
Egy asszonynak kilenc a leánya
SzerencsésFlótás!
Örülök neki és gratulálok, hogy pár napja nyertél robotporszívót és JBL-t
Nem voltam rest összeszámolni, 73 hasonló, vagy jóval nagyobb értékű nyereményem van idén. Vagyis minden 4. napra esik egy. Ezt nem írtam volna be, csak miattad.
Ennyit a tornazsákokról!
Feladooom!
Paintuci!
Hát, nem egyforma minden év, de azért ez idáig nem rossz!!!
Van egy jó pár fődíj, szeptemberben pedig mindössze két hét alatt 700ezer /öt tételből/.
üdv
Jonny-X kereste.
Beírtam keresőbe Média Markt Retro ennyit csak, kidobta a rádiókat, és lent legalul a kódot: ezt a kódot beírtam.
Jonny-X a többi ugyan így megkereste, és a többi kódot is kiírta.
Kb másfél hete, itt a fórumban.
Direkt kötekszel vele ?
Nem olvastad el a jsz.-t te se amúgy...
A webáruházban, online is fenn volt a 3 termék a retro kódokkal. De napokkal ezelőtt (asszem Johnny-X kérdésére, de ez nem 100%, hogy ő volt...), ide a fórumra is be lett írva mind a 3, csak foggalmam sincs melyik topicba, ezért nem tudom vissza linkelni....
A 418 nyeremenyben viszont nem ketelkedem de mit lehet csinalni ennyi tornazsakkal?

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Eleg ha bemutatod a 3 kod pontos fellelhetoseget nem kell 4

" alt="

">
Basszus Pentek Te meg probalj ertelmesen erhetoen fogalmazni Pontosan hol volt a 3 retro kod? Semmi logika es hiheto sincs abban amit irsz Minek tette volna az interneten koze a Media M amikor az volt s feltetel h az eladoterbe keresd meg De ird le pontosan hol s 4 kod az interneten?! Szerintem kamuzol
Mi ez a 418/2022 volt olyan év amikor 127 volt már januárban, mi ez a lazsálás???
Basszus, próbálj már megérteni valamit!
Az írtad online kezdő vagy. Erre írtam, hogy a termékek között kellett keresni -ONLINE, A MEDIAM. OLDALÁN.
Azt irtad h fenn van volt a netenmeg h a szamok nem hazudnak- azok tenyleg nem

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
A termékek között kellett keresni, volt retro video kazetta, audio kazetta, telefon. Oda volt írva, hogy nem rendelhető és a játékkód.
Én áruházban vásároltam, ott megkérdeztem, hogy mindenhol ugyanaz-e a kód, mert akkor nem keresgélem. Azt mondták, ugyanaz.
Még csak annyit,hogy kezdő amatőr vagyok az online erdőben ezért áruld már el hol volt közreadva a három Médiamakrtos retro Kód?
Szemlelebeli kulonbseg van kozottunk Ha Toled kerdezik mikor megyvonat A bol B be azt mondod, h benne van a menetrendbe En meg h 8.10 kor a4-es vaganyrol Egyebbkent nem voltsm durva es nem akanlottam rosszat mert az Ooopinosege nagyon rossz lett. Zewa meg aranyaron van- na nem annak aki ennyit nyer

" alt="

"> Minden jot Neked is-de tenyleg!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások