Már majdnem kidobtam a kódot, de gyorsan visszavettem. Nehogy már emiatt bukjak el egy laptopot!!!

Nekünk ma jött meg a ameghívó!!
Nagyon örülök! Egy csomó mindent lehet nyerni

Eddig nem kellett megőrizni, de most ezt olvastam a játékszabályban : A nyertesek akkor vehetik át nyereményüket, (...) továbbá ha a csomagban talált Csomagkódot igazoló csomagot a megbízott képviselője részére a nyeremény átvételekor átadják.
Itt ugye nem kell megőrizni a kódot?
sada, palmalive
Köszi a válaszaitokat. Mi sem kaptunk promós levelet, de elfogadta a játékot. Majd meglátjuk.
Én is küldtem tegnap Marlborot, bár nem kaptam levelet. A válasz sms szerint, részt veszek a sorsoláson.
A Marlborós infovonalon mondták! Egy cég a Multival...
Lerta,
ez a Marlborós játékra is vonatkozik?
engem ma hívtak (pénteken hagytam üzenetet a rögzítőn)
sajna nem tudtam velük beszélni, mert épp vezettem,
de holnap visszahív a srác, azt mondta
Ide is beírom, amit a Multihoz - úgyis egy cég: Philip Morris -: csak azok vehetnek részt a játékban, akik írásos értesítőt kaptak! Ezt a 40/22-11-22-es infovonalon mondták, amikor visszahívtak, miután üzenetet hagytam. Egyébként én is szerepelek az adatbázisukban, tehát kódjaim is vannak - márkánként -, de meghívó híján nem játszhatok. Majd legközelebb...

Köszi Sada meg van

Lapozz vissza!
palmalive Hozzászólás - 2006. június 26. :: 14:46
King size = normál méretű cigi
Tudna nekem küldeni valaki a malbiról leírást?
Köszönöm
A King Size méret szerintetek milyen betűvel, vagy számmal kezdődik? Köszi előre is.
Tényleg jó ötletnek tűnik a Multifilternél regisztráltatni magad!
Eddig engem még mindig visszahivtak, igaz nem most hivogattam őket!
A telcsiszámot nem tudom, de talán a többiek segítenek!
hofi,
ezeknél sajnos még nem játszottam.
Lehet, hogy jobban járok, ha náluk regisztrálok, és azzal a kóddal játszok a Marlbinál? Vagy valahol reklamálok mindenképp.
Kapott valaki már promos levelet? Azért kérdem, mert én kaptam, és - ha jól értem - abban az van írva, hogy csak a King Size méretű Marlboro játszik. Nekem viszont tegnap elfogadta a másik kódját is (legalábbis nem írt ki hibát). Akkor most mi játszik, és mi nem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások