Haribo 39/0

" alt="

">
ttildi 2011-12-16 :: 21:33
Goldwoman ne keseredj el, szerintem még van remény, nem hívták ma fel az összes nyertest.
goldwoman 2011-12-16 :: 19:45
engem sem hívtak a Haribótól

" alt="

"> nem hiszem el hogy nem fértem bele 400 ajándékba rengeteg pályázattal

" alt="

">
Javítok, mert most olvastam a termék topicban. Csak az a Kiskondás jön be amit a Gyulai gyárt. Nem is tudtam hogy más is gyártja. Szerintem nagy hiba hogy több cég gyártja, de a Lidl tudja.
Kiskondás? Nekem bejön, persze nem a lecsó kolbi hanem a Gyulai, Csabai. Szerintem jók a Gyulai gyár termékei. Én sem nyertem vele.
mi sem nyertünk,de a játék elején még élt Banditám,ő megette. Már ő sincs,Manci meg rászagol és annyi
Ahogy a férjem mondaná:
Összesöprik, ami a műszak végén megmarad...
Zsírosnak??? Enyhe kifejezés... sokan láttak engem személyesen én aztán minden evő vagyok, szemmel láthatólag is... de ezeket a kiskondás termékeket pl. a debreceni v. lecsókolbászhoz hasonlítani akaró kolbászféleséget már már sírva ettem meg.... ott kerülgettem a hűtőben... napokig próbáltam rávenni magamt h. meg kell enni... de nem sikerült...
Gondolom ami a vágóhídon maradt, mocsingot, meg mindenfélet maradékot összeturmixolták, és csináltak belőle kolbászt...
Még a Pesterzsébet felső hévállomásnál csövező koborkutyának sem kellett... gondoltam neki adom...
Borzasztó!
Kicsit zsírosnak találtam a Kiskondás szalámikat.
Tényleg jó áron van, ha akciós. Én régebben is vettem, de most gyengült a minőség.
glücklich!
Én sem nyertem,viszont megismertük és megszerettük a termékeiket,ráadásul jó áron is van.Ha nincs játék vele,én nem tudom mikor vettem volna...
Kiskondást sem veszek többet! Azért amit vettem még megeszem.
Nyugi

" alt="

">
Majd eljön a Te időd is

" alt="

">
Semmivel semmi! Kurv@ sokból!
Nő a mit nem veszek többet lista!
szerintem még nincs fent a teljes lista. 1000 név rengeteg és a beírás előtt kb. 1 órával néztem és nem volt fent a lista
Nincs meg az 1000 nyertes? Akkor páran még nyerhettek volna, és miért nem nyertek?
Nem nyertünk félix törölközőt, pedig nincs is meg az 1000 nyertes, a nestléhez kapcsolódó játékokkal soha nem nyerünk, akár mennyit is költünk rá. Mondjuk erre csak keveset vettem.
Lehet többet nem veszek nestle terméket.
Behalok, hogy nem tudok nyerni soha kódos beküldéssel a neten - pepsi, borsodi, coke - unom már a ne csüggedj és hasonló szövegeket. áááááááááááááááááááááá
Nem is értem, hogy vki hogyan tud nyerni egy játékkal néhány napon belül 2x is.
Pedig úúúúúgy szuggerálom.

" alt="

">
Mindig nem lehet nyerni

" alt="

">
Nekem Buksza 4/0

" alt="

"> itt befejeztem
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások