Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 149 oldal |
olvass vissza és mindent megtudsz
arra gondoltam, de rájöttem köszi
" alt="
">
" alt="
">
a netes kód csak a Volt nyereményhez szükséges.
sziasztok, valaki segítsen nekem, hogyan kell játszani a coke.hu-n? regiztem, és utána hol töltöm fel a netes kódot, és a kupakkódot? előbb melyiket kell feltölteni?
köszi
köszi
Sada
Egyébként tudom.
Még az is üzleti titok, hogy melyik nap van a sorsolás. Mikor felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy nem áll módjukban megmondani melyik napon sorsolnak.
" alt="
">
Egyébként tudom.
Még az is üzleti titok, hogy melyik nap van a sorsolás. Mikor felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy nem áll módjukban megmondani melyik napon sorsolnak.
" alt="
">AKON
Te mennyit raktál fel eddig a legtöbbet? 80 pontot?
" alt="
">
Hozzászólásaidból ítélve nem hiteles a tanácsod
" alt="
">
Te mennyit raktál fel eddig a legtöbbet? 80 pontot?
" alt="
">
Hozzászólásaidból ítélve nem hiteles a tanácsod
" alt="
">Egyesével teszitek fel a pontot? Vagy beírjátok, hogy pl.80 pont
Mamma mia
Ilyen kérdésekre a válasz üzleti titok.
Különben is: Szerencse istenasszony szeszélyes!
Ilyen kérdésekre a válasz üzleti titok.
Különben is: Szerencse istenasszony szeszélyes!
Van 7 db Coke kupakom cserére
Tesco - baba blokkok vagy Tesco - Nescafe blokkok érdekelnek cserébe!
Tesco - baba blokkok vagy Tesco - Nescafe blokkok érdekelnek cserébe!
Köszi. Megpróbálom. Csak kell még jó néhány kupak.
" alt="
">
" alt="
">Tud?
" alt="
">
Ugyanmár.... Olvasd vissza a hozzászólásait .....
" alt="
">
Ugyanmár.... Olvasd vissza a hozzászólásait .....
AKON
te honnan tudsz ilyen infókat??
" alt="
">
te honnan tudsz ilyen infókat??
" alt="
">Szia Mamma Mia!
10 ezer ponttal érdemes már indulni a go pedre.
" alt="
">
10 ezer ponttal érdemes már indulni a go pedre.
" alt="
">Nyert már vki Go-pedet?
Ha van valakinek a nyerési esélyben tapasztalata írjon jó tanácsot. Mert nem tudom mennyire van esélye annak, aki több pontot tesz fel. Ugyanis én majdnem 2000 pontot tettem fel egyik héten, sajnos nem nyertem. Az ügyfélszolgálaton meg bármit kérdeztem semmire nem tudtak megfelelő választ adni. Mennyi pontottal érdemes növelni az esélyt?
Ha van valakinek a nyerési esélyben tapasztalata írjon jó tanácsot. Mert nem tudom mennyire van esélye annak, aki több pontot tesz fel. Ugyanis én majdnem 2000 pontot tettem fel egyik héten, sajnos nem nyertem. Az ügyfélszolgálaton meg bármit kérdeztem semmire nem tudtak megfelelő választ adni. Mennyi pontottal érdemes növelni az esélyt?
eszerint már biztos, hogy futár viszi
" alt="
">
" alt="
">vissza is hívott: NEM névre szóló, és bármelyik nap felhasználható!! (hogy futár hozza-e, vagy posta, abban nem volt biztos)
újra teloztam a legujjabb:1db páros belépő a regisztrált címre futár viszi
most telefonáltam nekik.. a nő semmire nem tudott válaszolni.. hogy bmelyik nap felhasználható-e, névre szóló-e.. Visszahívást ígért, amint tudok vmit, beírom!
Józan paraszti ésszel is elképzelhetetlen, hogy egyedi, névre szóló jegyeket gyártsanak csak nekünk...
zsanett25 bocs, de akkor miért beszélnek mindenkinek mást,én is papám nevében regiztem